Domenii schiabile cu Wi-Fi

Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp şi Co. - mulţi dintre noi deja sunt obişnuiţi să aibă acces constant la internet. Este de înţeles că mulţi iubitori ai sporturilor de iarnă vor acest privilegiu şi pe pârtii. Până la urmă vrem să împărtăşim experienţele noastre din concediu cu cei de acasă - deseori, cât se poate de repede. Situaţia este ştiută şi de administratorii domeniilor schiabile şi mulţi au luat măsuri în acest sens: multe domenii schiabile vă aşteaptă cu Wi-Fi fie la refugii ori chiar în anumite puncte din domeniul schiabil. Astfel, schiorii nu mai trebuie să aştepte pentru a posta ceva sau să se teamă că ratează ceva.

Domenii schiabile cu Wi-Fi
Domenii schiabile cu Wi-Fi

Domenii schiabile cu Wi-FI

Domeniile schiabile care oferă Wi-Fi sunt între timp nenumărate. Fie în Germania, Austria, Franţa sau Italia unul câte unul domeniile investesc în infrastructura digitală. Ceea ce nu este de mirare având în vedere că fiecare fotografie distribuită pe net de clienţii satisfăcuţi este pentru ele bună publicitate. Dar totuşi, pentru orice eventualitate, dacă este un aspect important pentru dvs. verificaţi înainte de a alege o destinaţie, dacă domeniul schiabil oferă Wi-FI.

Conectat fără probleme în reţea şi în vanaţa la schi

Pentru a beneficia de accesul Wi-Fi la Internet în domeniul schiabil, schiorii trebuie să urmeze doar câţiva paşi. În cel mai simplu din cazuri ajunge să apese pe butonul de "Accept" al Condiţiilor de Utilizare. În alte domenii schiorii trebuie să trimită doar un SMS pentru a se înregistra. Foarte folositor este accesul la internet de exemplu pentru a stabili o oră de întâlnire pentru pauza de prânz sau la finalul zilei la Après-Ski. În ziua de azi nu se mai pune problema să pierdeţi ocazia, să ajungeţi prea târziu sau să vă rătăciţi – puteţi rezolva comod şi fără costuri suplimentare totul chiar din instalaţia pe cablu. Informaţiile despre accesul Wi-FI la internet în fiecare din domeniile schiabile precum şi localizarea exactă a hot-spot-urilor o găsiţi deja pe internet, pe paginile respectivelor domenii.

Cu Wi-Fi în siguranţă în domeniul schiabil

Să aveţi la dvs. un telefon cu Wi-Fi pe durata zilei de schi conferă multe avantaje: de exemplu aveţi acces uşor la numeroasele aplicaţii de schi care vă ajută să navigaţi domeniul, să contorizaţi numărul de kilometrii parcurşi sau să găsiţi cel mai apropiat domeniu. Desigur că şi în vacanţa de schi trebuie să fiţi atenţi cu datele dvs. Dacă accesul Wi-FI nu este codat este posibil ca şi persoane neautorizate să aibă acces la datele trimise - deci în nici un caz nu trimiteţi în acest fel parole sau date asemănătoare, domeniul schiabil nu este în acest sens diferit de alte reţele publice. Ca să nu mai zicem că sunteţi în natură, în mijlocul a panorame uimitoare şi practicaţi unul din cele mai frumoase sporturi din lume - nu e o idee rea să lăsaţi mobilul din mană pentru o vreme!