Vacanțe la schi pentru studenți - Vacanță de iarnă la prețuri reduse!

Cu peste 2.500 de unități de cazare, SnowTrex are întotdeauna oferta potrivită pentru o vacanță la schi perfectă - chiar și pentru studenții cu buget limitat. De la apartamente de tip self-catering la prețuri accesibile până la vacanțe scurte de iarnă la prețuri avantajoase în cele mai populare domenii schiabile din Europa, există ceva pentru toată lumea în catalogul nostru. Descoperiți acum gama noastră largă de vacanțe la schi pentru studenți!

Vacanțe la schi pentru studenți - Vacanță de iarnă la prețuri reduse!
Vacanțe la schi pentru studenți - Vacanță de iarnă la prețuri reduse!

Vacanțe la schi pentru studenți în Austria

Studenții vor găsi numeroase destinații atractive de schi în Alpii austrieci, cum ar fi pentru Zillertal, Obertauern și Saalbach. Aceste regiuni sunt cunoscute pentru pârtiile lor diverse și scena après-ski animată. Acest lucru le face ideale pentru grupurile de tineri pasionați de sporturi de iarnă care se bucură atât de schiat, cât și de petreceri. În plus, multe oferte cu opțiuni de cazare la prețuri accesibile sunt special adaptate la bugetul studenților.

Toate ofertele pentru Austria

Vacanțe la schi pentru studenți în Franța

În Franța, domenii schiabile bine cunoscute precum Les 3 Vallées și SuperDévoluy oferă sute de kilometri de pârtii și panorame alpine spectaculoase. Aceste regiuni sunt foarte populare printre studenții care preferă pentru vacanțele lor la schi stațiuni extinse cu infrastructură de primă clasă. În Franța, există întotdeauna oferte avantajoase, de exemplu de cazare ca grup, ceea ce face ca aceste destinații să fie foarte atractive pentru bugetele studenților.

Toate ofertele pentru Franța

Vacanțe la schi pentru studenți în Italia

Cu domenii schiabile precum Monte Cuzzo (germ. Gitschberg) sau Folgarida, Italia este o alegere de top pentru studenții atenți la preț. Aceste stațiuni de schi nu oferă doar pârtii excelente. Pe lângă deliciile culinare italiene tipice, localnicii de aici știu să impresioneze și prin modul lor cald și ospitalier, care, desigur, se bucură de un succes deosebit în rândul studenților. Și pachetele de oferte atractive permit grupurilor de studenți să se bucure de o vacanță la schi fără o povară financiară majoră.

Toate ofertele pentru Italia

Vacanțe la schi pentru studenți în Elveția

În Elveția, studenții schiori se pot bucura iarna de o panoramă alpină fantastică. Departe de cele mai cunoscute domenii schiabile luxoase, cum ar fi Zermatt sau St. Moritz, domenii schiabile precum Engelberg sau Interlaken oferă alternative accesibile. Aici vă puteți bucura de evenimente și baruri prietenoase pentru studenți, precum și de o varietate de pârtii. Datorită reducerilor pentru studenți sau cazărilor pentru grupuri, studenții pot experimenta schiul în Elveția fără a fi nevoie de un buget mare.

Toate ofertele pentru Elveția

Vacanțe la schi pentru studenți în Germania

În Germania, domenii schiabile precum Berchtesgaden sau Winterberg oferă condiții excelente pentru toți schiorii din rândul studenților, în special iarna. În aceste locuri, nu vă puteți bucura doar de peisajele de la poalele Alpilor sau din Sauerland. Acestea se mândresc și cu pârtii bine întreținute și sunt ușor de accesat datorită apropierii lor de orașe mari precum München sau Köln. De asemenea, reducerile pentru studenți și pachetele ieftine fac ca aceste destinații să fie foarte atractive pentru tinerii pasionați de sporturi de iarnă cu un buget limitat.

Toate ofertele pentru Germania

Vacanțe la schi pentru studenți în Andorra

Andorra este un pont de la cunoscători pentru studenții care doresc să meargă într-o vacanță la schi. Domeniul schiabil Grandvalira, de exemplu, oferă oportunități excelente pentru o vacanță la schi la prețuri accesibile cu prietenii, inclusiv après-ski animat și o selecție mare de pârtii. Combinația dintre costurile decente specifice țării și domeniile schiabile mari și ușor accesibile face din Andorra o destinație preferată de tinerii schiori din întreaga Europă.

Toate ofertele pentru Andorra

Găsiți oferte pentru vacanțe la schi accesibile pentru studenți

 • Avantajele rezervării timpurii: Profitați de oportunitatea de a rezerva din timp pentru a beneficia de reduceri la rezervări anticipate. Dacă rezervați cu câteva luni în avans, veți obține adesea prețuri mai mici și veți avea o gamă mai largă de oferte.
 • Unități de cazare pentru grupuri: Cazarea grupului în unități de cazare de grup precum apartamente sau chalete este o opțiune rentabilă dacă călătoriți în grup de cinci până la zece persoane într-o vacanță la schi.
 • Oferte Last-Minute: În afara sesiunilor și în timpul vacanțelor semestriale, studenții sunt relativ flexibili și pot profita adesea de oferte Last-Minute care oferă reduceri considerabile.
 • Oferte cu preț economic: Alegeți unități de cazare și hoteluri care apar în mod specific cu eticheta „preț economic” în motorul nostru de căutare pentru a plăti mai puțin pentru aceeași calitate.
 • Newsletter: Prin intermediul newsletter-ului nostru sunteți întotdeauna informat cu privire la promoțiile noastre actuale, promoții precum Crazy Booking Night sau promoții Super-Last-Minute, care uneori oferă cazare cu skipass la prețuri de max. 100 EUR de persoană.
 • Social Media: Urmăriți-ne pe Facebook sau Instagram pentru mai multe noutăți din lumea sporturilor de iarnă și concursuri cu premii atractive.

Recomandări pentru o vacanță la schi ca student

 • Domeniul schiabil: Alegeți o domeniu schiabil care nu numai că oferă o selecție largă de pârtii pentru toate nivelurile de experiență, dar are și o scenă après-ski animată sau evenimente special gândite pentru tineri și studenți.
 • Ziua sosirii: Dacă este posibil, folosiți mijloace de transport economice, cum ar fi autobuzele sau trenurile de distanță, care deseori opresc în apropierea domeniului schiabil, înainte de a lua autobuzele de transfer către acesta. Acest lucru nu numai că este adesea mai ieftin, dar face ca deplasarea să fie lipsită de stres fără mașina proprie.
 • Self-catering: Optați pentru cazare în sistem de autogospodărire pentru a reduce costul meselor. Gătitul propriilor mese poate fi considerabil mai ieftin decât mesele servite în restaurante, de exemplu.
 • Echipamente și cursuri de schi: La multe dintre ofertele SnowTrex puteți rezerva echipament de schi sau lecții de schi în același timp și puteți economisi până la 50 % față de prețul de la fața locului.
 • Flex-Option: Fiți cu ochii pe ofertele cu Flex-Option, cu care puteți anula sau reprograma gratuit vacanța dvs. la schi cu până la 32 sau 16 zile înainte de sosire, dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unor circumstanțe neprevăzute, cum ar fi examenele.

FAQ

Ce domenii schiabile sunt potrivite pentru o vacanță la schi pentru tineri?

Domeniile schiabile care sunt foarte populare în rândul tinerilor sunt caracterizate de o scenă après-ski deosebită și de o viață de noapte plină de viață. Zillertal sau Ischgl din Austria sunt ideale pentru acest lucru, deoarece au adesea un număr mare de baruri și cluburi chiar lângă pârtii. În Franța, Les 2 Alpes și Val Thorens sunt, de asemenea, cunoscute pentru vizitatorii lor tineri și internaționali și pentru diverse activități après-ski.

Ce evenimente îi așteaptă pe studenți în domeniile schiabile?

Multe dintre domeniile schiabile organizează evenimente speciale pe tot parcursul iernii, ideale pentru studenți. Unul dintre cele mai importante evenimente SnowTrex este PowderWeek care are loc în fiecare an la începutul sezonului în Les 2 Alpes, în Franța, și oferă o săptămână de schi, petreceri și un program extins de off-piste. Un alt eveniment major este concertul Top of the Mountain din Ischgl, care oferă în fiecare sezon spectaculoase reprezentații live ale unor artiști de renume internațional.

Există pachete pentru studenți care să includă cazare și skipass?

Da, SnowTrex oferă o gamă largă de pachete de schi. Dacă rezervați un astfel de pachet, veți obține cu siguranță skipass-ul la un preț mult mai mic decât cel de la fața locului.

Ce costuri trebuie luate în considerare în planificarea unei vacanțe la schi pentru studenți?

Costul unei vacanțe la schi pentru studenți poate varia în funcție de nevoile și preferințele personale. Costul cazării și al skipass-ului depinde în mare măsură de faptul că este vorba de un hotel sau de un chalet și de domeniul schiabil ales. În cazul în care nu este deja disponibil, trebuie luat în considerare și costul achiziționării sau închirierii echipamentului de schi. Și costurile pentru serviciul de masă (atât pe pârtii, cât și la cazare) trebuie luate în considerare atunci când planificați călătoria. De asemenea, trebuie luate în considerare și costurile de deplasare către și dinspre domeniul schiabil, la fel și orice alte cheltuieli pentru divertisment și après-ski.