Vacanță ski studenți - Oferte schi ieftine pentru studenți!

Cu toate cele peste 2.500 de unități de cazare din catalogul nostru, toată lumea poate găsi o ofertă potrivită de vacanță la schi la noi. Există, desigur, și vacanțe la schi pentru studenții cu buget redus printre acestea. Pentru Franța, în special, puteți găsi oferte avantajoase pentru apartamentele de tip self-catering - pentru acestea este suficient să veniți de acasă cu hrană pentru studenți și Coffee to go și vacanța dumneavoastră la schi să nu o să vă coste aproape nimic! Dacă o excursie scurtă la schi este ce vă doriți, găsiți o gamă largă de locuri de cazare pentru sejururi scurte, în special în Germania și Austria. Aruncați o privire la numeroasele noastre oferte de schi pentru studenți acum!

Vacanță ski studenți - Oferte schi ieftine pentru studenți!
Vacanță ski studenți - Oferte schi ieftine pentru studenți!

Evenimente deosebite pe culmi montane

Alături de noi vă aşteaptă multe evenimente la munte! Inaugurarea sezonului de iarnă anual în Les 2 Alpes este doar unul dintre variatele distracţii pe pârtii! PowderWeek este combinaţia perfectă între distracţie pe pârtii şi în afara ei pe care o căutaţi la începutul iernii. Timp de o săptămână sărbătorim în Alpii Francezi deschiderea sezonului de iarnă cu fel de fel de evenimente distractive şi zăpadă prăfuită! Petreceţi o săptămână la începutul lui Decembrie la PowderWeek sau la Top of the Mountain în Ischgl!

Examenele date - spontan la schi!

Cei care se hotărăsc în ultimul moment pot rezerva la noi până la o zi înaintea intrării la sejur! Aici găsiți ofertele actuale Last-Minute. Luați o vacanță de la examene și stress cu mit Last-Minute & More, și profitați și de pârtiile libere din afara sezonului de vârf!

La schi economic

La noi găseşti multe modalităţi de a economisi la vacanţa de schi. De exemplu grupuri de cinci până la 10 persoane au la dispoziție multe apartamente sau chalet-uri cu prețuri foarte convenabile, în plus pot economisi și fiind independenți în ceea ce privește serviciul de masă. În primul rând bineînţeles Last-Minute dar diversele promoţii speciale, cum ar fi Crazy Booking Night sau Oferta Săptămânii. De exemplu pe durata unei Crazy Booking Night nu este deloc neobişnuit ca o săptămână în apartament - cu skipass - să coste sub 100 EUR/pers. În general fii atent la ofertele cu "Preţ Economic" în numele cazării - este vorba de aceeaşi calitate ca a ofertei standard, dar la un preţ şi mai redus. Iar dacă te hotărăşti să închiriezi echipamentul cu noi sau sa rezervi lecţii prin intermediul nostru - le primeşti cu cu până la 40% mai puţin ca direct la destinaţie!