Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Despre noi

TravelTrex GmbH a fost fondată în Köln în 1999 şi s-a specializat în vânzarea directă, ceea ce înseamnă că puteţi economisi foarte mult rezervând direct la tur-operator. Datorită ofertelor foarte atractive, compania a devenit cu marca SnowTrex, în doar câţiva ani, lider pe piaţa tour-operatorilor pentru sporturile de iarna din Germania.

Din 2005 sejururile SnowTrex sunt oferite şi pe piaţa internaţională, Franţa, Anglia şi Polonia au fost printre primele ţări - între timp pagina de internet poate fi accesată în 13 limbi, ceea ce face din TravelTrex o prezenţă deosebită şi la nivel european.

Din 2007, cu marca HolidayTrex, oferim şi sejururi de vara, atât în Alpi cât şi în alte regiuni cum ar fi la Marea Baltică sau Mediterană. În 2012 mărcilor li s-a alăturat şi SportsTrex.

Numărul turiştilor noştri creşte constant: în sezonul 2018/2019 112.000 de clienţi au ales să-ţi cumpere pachetul de vacanţă la TravelTrex, iar în sezonul 2019/2020 aproximativ 130.000.
Echipa
Echipa noastră este compusă între timp din peste 100 de persoane, cu 15 naţionalităţi diferite - printre care se află şi numeroşi elevi ai şcolilor profesionale. TravelTrex GmbH a primit deja mai multe distincţii ca firmă care oferă posturi pentru completarea studiilor în cauză şi pentru calitatea formării, atât în domeniul IT cât şi bineînţeles în principal în domeniul turistic.

În doua fotografie: managementul TravelTrex GmbH: Andreas Rühl, Marc Behrmann, Stefan Willems, Thomas Bartel (de la stânga la dreapta).

Conceptul SnowTrex

Sejururile SnowTrex ies în evidenţă prin simplitate şi claritate şi vin în întâmpinarea dorinţei clienţilor de servicii de calitate şi personalizate. Ne ocupam pentru clienţii noştri de cazare şi skipass. În majoritatea localităţilor punem la alegere diverse posibilităţi de cazare din diferite categorii. Rezervarea cursurilor de schi şi închirierea de echipament le oferim de multe ori ca supliment la rezervare. Pentru cazare vă stau la dispoziţie în majoritatea staţiunilor mai multe unităţi hoteliere, de diferite tipuri. Puteţi alege din pachete pentru familii, cu mult SPA sau de Lux, printre altele, pentru vacanţa voastră perfectă.
SnowTrex - Servicii de calitate şi personalizate!

Presa

Comunicatele noastre actuale de presă le găsiţi aici presa. Pentru întrebări adresaţi-vă colegilor la presse-de@traveltrex.com.