Filtre de căutare

până la indiferent
Loading...

Caută...

Sortează după:
Loading...
Pont
Rezervați cu Flex-Option și scăpați de griji! | Rezervările pentru iarna 24/25 pot fi în plus anulate gratuit până la 30.09.! (Detalii)
Loading...

Vacanţă la schi Last-Minute

Vreţi neapărat la schi anul acesta, dar nu ştiţi exact când puteţi? Nici o problemă! Ofertele noastre Last-Minute vă permit nu doar să profitaţi de tarife reduse, ci şi - cum indică numele - să vă decideţi spontan. Fie că este vorba de Austria, Franţa, Germania sau Italia găsiţi peste tot alternative economice. Mai jos puteţi citi mai mult despre ofertele disponibile pentru cei care se decid aproape de plecare.

Este un pachet Last-Minute avantajos din punctul de vedere al preţului?

În orice caz! Oferta este foarte extinsă şi pentru cei care călătoresc spontan, cu numeroase destinaţii pentru practica sporturilor de iarnă. Bineînţeles că nu este vorba doar de Austria, ci în întregul spaţiu alpin. Nu doar în ceea ce priveşte regiunile lista este lungă, veţi găsi staţiuni pe toate gusturile - pe lângă consacrate staţiuni de Après-Ski cum ar fi Zillertal, Sölden sau Ischgl veţi putea rezerva câteva zile înainte de check-in şi cazare în staţiuni liniştite. Un alt avantaj este posibilitatea de a considera la rezervare şi condiţiile meteo - cu siguranţă un criteriu foarte important când este vorba de o vacanţă la schi.

Din ce moment există oferte Last-Minute pentru vacanţa la schi?

În funcţie de data de check-in oferim pachete speciale Last-Minute. Din acest moment în funcţie de dată veţi găsi de exemplu oferte economice pentru Revelion, Crăciun sau Vacanţa de paşte. Sunt însă foarte căutate - pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale oferte avantajoase vă recomandăm să abonaţi newsletter-ul nostru. Aşa aflaţi despre ofertele speciale şi Last-Minute, ultimele ştiri dar bineînţeles şi despre renumitele noastre Crazy Booking Night.

Ofertele Last-Minute au aceeaşi calitate?

Doar pentru că un pachet este economic nu înseamnă sub nici o formă că trebuie să renunţaţi la calitate. Toate garanţiile şi serviciile SnowTrex se aplică şi acestor pachete - Garanţia de Zăpadă, Garanţia Best-Price etc. Nivelul rămâne deci acelaşi şi doar preţul scade pentru o scurtă perioadă de timp.

Până când - cel târziu - pot rezerva o vacanţă de schi Last-Minute la SnowTrex?

Desigur că ofertele noastre Last-Minute sunt disponibile doar pentru o scurtă perioadă de timp. Până în ultima zi lucrătoare înainte de check-in (Lun.-Vin.) până cel târziu la ora 16:00 puteţi încă rezerva - ceea ce înseamnă că pentru check-in sâmbătă, duminică sau luni ultimul moment pentru rezervare este vineri, ora 15:00. Pentru toate celelalte zile de check-in este vorba pur şi simplu de ziua anterioară.Aici trebuie să ţineţi cont de faptul că o rezervare cu puţin timp până la plecare este posibilă doar cu plată prin card de credit - doar aşa este posibil să primiţi documentele de călătorie de la noi la timp.

Pot folosi un cupon de reducere şi la ofertele Last-Minute?

Pe lângă raportul imbatabil calitate-preţ este posibil în plus să folosiţi atât cupoanele noastre de reducere normale (obţinute la completarea unui sondaj, evaluarea vacanţei, concurs cu premii), cât şi cele rezultate din reclamaţii. Aşa se reduce preţul vacanţei dvs. şi mai mult.