Paşte Catolic 2025 la schi

De ce să nu petreceţi perioada Paştelui Catolic frumos la munte la schi? Dacă vă place idea găsiţi la noi garantat oferta potrivită! Fie singuri, cu familia, în un grup mai mare sau romantic în doi - vacanţele la schi sunt experienţe care nu se uită uşor! Deoarece în această perioadă mulţi turişti profită de ultima vacanţă în iarnă, vă recomandăm să rezervaţi din timp. Cotrobăiţi prin ofertele noastre şi asiguraţi-vă un pachet pentru Paşte Catolic 2023.

Paşte Catolic 2025 la schi
Paşte Catolic 2025 la schi

De ce merită să mergeţi la schi de Paşte?

O vacanţă la schi de paşte este în primul rând atractivă datorită zilelor libere: cu doar câteva zile de concediu se adună repede o săptămână, dacă nu vreţi să faceţi oricum un sejur scurt. Şi asta atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, care în general au şi vacanţă.

Ce domenii schiabile sunt cele mai potrivite pentru vacanţa de Paşte?

O întrebare foarte importantă: mai este undeva destulă zăpadă pentru schi? Răspunsul: Desigur! Numeroase domenii schiabile glaciale din Austria, cum ar fi gheţarele Stubai sau Pitztal oferă condiţii optime pentru schi 10 luni pe an. O alegere bună este definitiv şi Zillertal: skipass-ul Zillertaler Superskipass oferă multe opţiuni de pârtii şi domenii schiabile - printre ale, la Gheţar Hintertux aveţi siguranţă absolută de zăpadă şi de Paşte. Dar şi în Germania pe Gheţar Schneefern (Zugspitze) sau în Elveţia la "Matternhorn ski paradise" în Zermatt nu se pune vorba de lipsă de zăpadă. Pe de altă parte, nu doar zăpezile veşnice vă aşteaptă cu posibilitatea unei vacanţe la schi de Paşte: multe domenii schiabile situate la mare altitudine, cum ar fi Chamonix şi Les 3 Vallées în Franţa, sau Sölden şi Ischgl în Austria se mândresc de regulă cu destulă zăpadă pentru pentru o vacanţă la schi reuşită şi de Paşti. Dacă vreţi o destinaţie deosebită Whistler in Canada vă aşteaptă chiar toată vara şi cu atât mai mult de Paşte.

Ce activităţi sau evenimente au loc de Paşte în domeniile schiabile?

Multe domenii îşi aşteaptă oaspeţii pentru vacanţa de Paşte cu diferite evenimente, cum ar fi petreceri de Paşte, activităţi tradiţionale şi multe altele. Pe Gheţar Hintertux au loc Săptămânile Flower Pow(d)er, care includ în program plimbări cu utilajele de zăpadă, Early-Bird-Skiing şi petreceri Après-Ski-Partys. O altă atracţie de Paşte se organizează în Ischgl: "Top of the Mountain Easter Concert" atrage în fiecare an numeroşi sportivi, cu diverşi artişti care ţin concerte pe scena de la Idalp, în domeniul Silvretta Arena.

De ce trebuie ţinut cont în mod special la o vacanţă la schi de Paşte?

Perioada de Paşte este foarte îndrăgită de mulţi schiori, din acest motiv vă recomandăm să vă asiguraţi locurile din timp. La sosire trebuie să ţineţi cont şi de fapt că traficul este intens în această perioadă şi cel mai bine să porniţi la drum devreme. Iar cei care merg în vacanţă cu copii - nu uitaţi să anunţaţi iepuraşul la ce adresă să vin!