Staţiuni de schi de familie - oferte economice pentru familii

O vacanţă de iarnă la zăpadă este o experienţă deosebită pentru orice familie. Pentru distracţie din belşug şi fără griji pe pârtie pentru fiecare membru al familiei staţiunea de schi trebuie să îndeplinească diverse criterii. Pe această pagină găsiţi oferte pentru familii în domenii schiabile şi staţiuni care îndeplinesc exact aceste condiţii.

Şi în vacanţa la schi pentru familii este vorba în primul rând de bunăstarea copiilor. Din acest motiv serviciile de supraveghere şi infrastructura pentru familii sunt indispensabile, dar nu trebuie să vă faceţi griji: în practic toate domeniile schiabile din Alpi vă aşteaptă şcoli de schi cu personal calificat, pregătit pentru a sprijini pe toată lumea, de la cel mai mic începător până la adolescenţi cu multă experienţă pe plăci. În timp ce copii mai mari îmbunătăţesc coborârea cu schiurile paralele sau se avântă chiar la snowpark, cei mai mititei îţi găsesc locul în grădiniţele de schi. În anumite staţiuni de schi se oferă chiar şi supraveghere pentru întreaga zi pentru copii sub 3 ani şi bebeluşi.

Staţiuni de schi de familie - oferte economice pentru familii
Staţiuni de schi de familie - oferte economice pentru familii
Grădiniţele cu instalaţii de exersare pentru copii sunt situate în general în vale şi sunt separate de restul domeniului, astfel nimic nu stă în calea unei zile plăcute şi sigure pentru micii schiori. Întreaga infrastructură este adaptată, cu benzi rulante ("covoare fermecate"), carusele şi de multe ori şi mascote distractive. Copii mai mari se urcă cu teleschiul până la porţiunile mai "ondulate" sau se dau pe trasee "de aventură". Din ce în ce mai multe telescaune oferă acces sigur şi instalaţii de siguranţă speciale pentru pasagerii cu o înălţime mai mică.

Refugiile şi restaurantele din staţiunile de schi pentru familii au meniuri adaptate pentru copii - şi au chiar şi toalete speciale. În afara pârtiilor vă aşteaptă oferte diverse de agrement, de la parcuri de joacă, ringuri de patinaj, derdeluşuri pentru sănii sau tubing.

Un alt aspect foarte important care constituie un avantaj oferit de staţiunile de schi pentru familii sunt preţurile reduse sau chiar gratuităţile la skipass - skipass-uri care fac parte din pachet (şi pentru cei mari) la marea majoritate a pachetelor noastre. Aruncaţi un ochi la punctul de meniu "Reduceri" la fiecare unitate de cazare, pentru a vă face o idee de tariful pentru copii.

Domeniile schiabile familiale oferă toate aceste avantaje şi servicii, îndeplinind cu prioritate dorinţa dvs. de a petrece o vacanţă fără griji în familie. Nu contează pentru care din ofertele noastre pentru familii vă decideţi, staţiunea va fi la înălţime!