Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Contact

FAQ şi log-in-turişti

Răspunsuri la cele mai uzuale întrebări legate de ofertele noastre găsiţi rapid şi uşor la rubrica noastră FAQ. Mai multe informaţii privind comanda dvs. fermă găsiţi în contul personal My SnowTrex Login-turişti.

Contact pentru întrebări, oferte şi observaţii

Doriţi să generaţi o ofertă ne-angajantă? Apăsaţi în acest caz butonul Căutare & Rezervare și folosiți diferitele filtre pentru a găsi vacanța la schi perfectă pentru dvs.

Aveţi întrebări generale despre pachetele noastre, o ofertă anume ori despre condiţiile de rezervare ? Atunci trimiteţi-ne vă rugăm un e-mail la info-ro@snowtrex.com.

Contact pentru modificări ale unei rezervări existente

Aţi rezervat deja şi aveţi o întrebare referitoare la comanda dvs. ori doriţi să modificaţi elemente ale rezervării? În acest caz vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail - indicând numărul rezervării la modificare-ro@snowtrex.com sau folosiți formularul de contact care vă stă la dispoziție în contul dvs. My SnowTrex.

Contact pentru anulări

Doriți să anulați toată rezervarea? În contul dvs. My SnowTrex găsiți atât costurile de anulare actuale, precum și posibilitatea de a anula direct și comod rezervarea.

Pentru a afla condițiile pentru anulări parțiale, modificare de participanți la sejur sau modificarea sejurului, și de asemenea pentru orice alte întrebări privitoare la anulare vă rugăm să ne scrieți, indicând numărul rezervării, la anulare-ro@snowtrex.com.

Contact & Program de lucru

TravelTrex GmbH
Bonner Str. 484-486
50968 KÖLN (GERMANY)

Contact

Contact
0312 295 321 sau +4922188828447
+49 221 33 60 62948
info-ro@snowtrex.com

Program de lucru

Lun.-Joi:
Vin.: închis
Sâm.-Dum.: închis