Sejur scurt la schi - Weekend la schi!

Doriți să mergeți la schi, dar nu aveți o săptămână întreagă de vacanță sau vreți să mergeți pe pârtii doar în weekend? Atunci bucurați-vă de o escapadă scurtă la zăpadă și petreceți un weekend de schi fără griji la munte. SnowTrex are numeroase oferte de la 2 la 4 nopți perfecte pentru un sejur scurt, iar asta pentru cele mai frumoase domenii schiabile din Europa!

Sejur scurt la schi - Weekend la schi!
Sejur scurt la schi - Weekend la schi!

Sejur scurt la schi în Austria

Austria este o destinație de vis pentru o scurtă vacanță la schi. Domenii schiabile renumite, precum Kitzbühel sau Schladming, oferă pârtii excelente, instalații pe cablu moderne și o scenă après-ski vibrantă. Bucurați-vă de câteva zile de distracție la schi, înconjurați de panorame alpine uluitoare. Cazarea variază de la pensiuni confortabile la hoteluri luxoase, toate cu ospitalitate tipic austriacă.

Toate ofertele pentru Austria

Sejur scurt la schi în Franța

Franța este locul ideal pentru o scurtă vacanță la schi. Domenii schiabile precum Chamonix sau Les Deux Alpes oferă acces rapid la unele dintre cele mai bune pârtii din Alpi. Cu instalații pe cablu moderne și pârtii variate, aceste domenii schiabile sunt perfecte pentru un weekend de schi intensiv. Savurați bucătăria franceză și scena animată après-ski.

Toate ofertele pentru Franța

Sejur scurt la schi în Elveția

Elveția oferă domenii schiabile pitorești, precum Zermatt și St. Moritz. Aceste domenii schiabile sunt cunoscute pentru pârtiile de primă clasă, chaleturile exclusiviste și gastronomia excelentă. O scurtă vacanță de schi aici combină confortul luxos cu peisajele montane spectaculoase. Trăiți un weekend de neuitat în unele dintre cele mai bune domenii schiabile din lume.

Toate ofertele pentru Elveția

Sejur scurt la schi în Italia

O scurtă vacanță la schi în Italia combină condițiile excelente de schi cu farmecul italian. Destinații precum Cortina d'Ampezzo sau Livigno nu oferă doar pârtii excelente, ci și peisaje impresionante și localități pline de viață. Bucurați-vă de ospitalitatea italiană în cazări elegante și gustați din bucătăria locală în cabane montane confortabile.

Toate ofertele pentru Italia

Sejur scurt la schi în Germania

Descoperiți varietatea domeniilor schiabile din Germania într-o vacanță scurtă la schi ideală, într-un weekend plin de distracție la zăpadă. Domenii schiabile precum Winterberg, în Sauerland, sau Oberstdorf, în Alpi, oferă acces rapid la pârtii bine îngrijite și cazări confortabile. Bucurați-vă de atmosfera confortabilă și de bucătăria tradițională germană.

Toate ofertele pentru Germania

Sejur scurt la schi în Republica Cehă

O scurtă vacanță la schi în Republica Cehă este ideală pentru schiorii care doresc să ajungă rapid la munte. Destinații precum Špindlerův Mlýn oferă o combinație atractivă de condiții bune de schi și prețuri accesibile. Pe lângă schi, există, de asemenea, o cultură și o istorie bogată de descoperit în domeniile schiabile. Bucurați-vă de ospitalitatea cehă în cazări confortabile și încercați specialitățile locale în restaurantele de munte.

Toate ofertele pentru Republica Cehă

Sejur scurt la schi în Polonia

Polonia este o alegere excelentă pentru o vacanță scurtă la prețuri accesibile. Domenii schiabile, cum ar fi Zakopane, oferă împrejurimi frumoase, pârtii bune și ospitalitate poloneză cu tradiție. Descoperiți pitorescul Munților Tatra și savurați bucătăria locală după o zi pe pârtii.

Toate ofertele pentru Polonia

Sejur scurt la schi în Andorra

Andorra este o destinație atractivă pentru o scurtă vacanță la schi. Apropierea sa de marile orașe europene și de domenii schiabile de primă clasă, precum Grandvalira și Vallnord, fac din Andorra locul ideal pentru o aventură rapidă de iarnă. Bucurați-vă de facilități moderne, de pârtii variate și de un decor montan impresionant. După o zi pe pârtii, vă puteți relaxa în numeroasele restaurante și baruri sau puteți face cumpărături în magazinele duty-free din Andorra.

Toate ofertele pentru Andorra

Trend: Sejur scurt la schi

Cine vrea să petreacă un sejur scurt la schi este în bună companie - ieşirile de weekend la zăpadă sunt din ce în ce mai populare, în special deoarece din ce în ce mai multe persoane preferă să meargă în vacanţă la schi de mai multe ori pe an. Aşa nu trebuie să vă limitaţi la un singur domeniu schiabil în timpul unui sezon. De ce să nu vă bucurați de magia din Gastein de Crăciun și de soarele de primăvară de pe ghețarul Pitztal de Paște?

De la SPA la o vacanță sub semnul petrecerii

O asemenea vacanţă la schi la sfârşit de săptămână este foarte potrivită pentru cei care își propun să se rupă de rutina cotidiană. În special ofertele cu SPA şi party se bucură de mare popularitate. Și hotelurile SPA sunt la fel de bine pregătite pentru sejururi scurte, cu oferte cât vezi cu ochii. Cei care caută liniște și pace se pot relaxa la munte timp de două-trei zile și pot uita de stresul vieții de zi cu zi.La fel ca și cei care caută liniște și pace, iubitorii de petreceri pe pârtie se decid din ce în ce mai des pentru o vacanţă scurtă la munte. Pentru aceștia schiatul nu este complet fără o pauză la terasă şi o vizită în club.

Destinaţii îndrăgite pentru sejururi scurte

La un sejur scurt la zăpadă trebuie luate următoarele 2 aspecte în special în considerare: apropierea de pârtii şi accesibilitatea domeniului schiabil. Cine are doar câteva zile de petrecut la schi nu vrea să piardă timpul pe drum pentru a ajunge la pârtii. Din acest motiv vă recomandăm să căutaţi concret unităţi de cazare aproape de pârtii. În special în Germania şi Austria veţi găsi multe asemenea oferte. O idee bună este şi călătoria cu avionul pentru a nu pierde 2 zile pe drum, un exemplu excelent este Inssbruck. De Olympia SkiWelt aparţin nu mai puţin de 9 domenii schiabile unele accesibile chiar din centru.