Pachet la schi cu skipass inclus

La planificarea unei vacanţe la schi nu este neapărat nevoie să vă faceţi griji de fiecare detaliu în parte. Pe lângă cazarea la hotel sau apartament şi după plac serviciul de masă la noi este inclus în general în pachet şi skipass-ul. Aşa nu economisiţi doar la portofel ci şi la nervi.De multe ori puteţi rezerva chiar şi echipamentul în pachet - aşa nimic nu stă între dvs. şi un concediu reuşit la schi!

Pachet la schi cu skipass inclus
Pachet la schi cu skipass inclus

Ce este un pachet la schi?

La noi aveţi posibilitatea de a rezerva, pe lângă cazare şi alte servicii, cum ar fi skipass-ul. Rezervând un asemenea pachet economisiţi bani, deoarece preţul total este mai redus decât dacă aţi achiziţiona serviciile separat, dar şi nervi! La unele din pachete puteţi selecţiona şi tipul de serviciu de masă dorit, la multe vă puteţi şi decide dacă doriţi să închiriaţi şi echipamentul prin intermediul nostru. În special pentru familii merită să caute oferte la care cazarea, skipass-ul şi închirierea de echipament au preţ redus pentru copii. În plus: aveţi şi Garanţia Best-Price-Garantie: dacă găsiţi la un alt operator acelaşi pachet de schi – cu aceeaşi disponibilitate şi servicii - trimiteţi-ne această ofertă, cel târziu în ziua rezervării prin email şi vă garantăm un preţ cu 10 € mai bun. Dar suntem convinşi: un raport mai profitabil calitate-preţ nu veţi găsi!

Avantaje ale pachetelor la schi

Avantajul principal al pachetelor la schi este evident: Economia. La destinaţie nu mai trebuie să cheltuiţi nimic şi nu mai trebuie sa va faceţi griji de nimic. Aşa puteţi investi banii şi timpul dvs. în activităţi mai plăcute. Echipamentul este rezervat pentru dvs. şi nu riscaţi să ajungeţi la destinaţie în sezonul de vârf şi să foţi confruntaţi cu rafturi goale. Pe lângă asta, îl puteţi ridica şi mai repede şi fără probleme.

Ce trebuie luat în considerare la un pachet de schi?

Bineînţeles că trebuie să comandaţi doar serviciile de care aveţi nevoie. La noi nici o problemă! În marea majoritate a cazurilor puteţi selecţiona şi deselecţiona ce servicii doriţi şi mereu pentru fiecare persoană individual. Astfel primeşte şi plăteşte fiecare doar ceea ce constituie pentru el pachetul corect.