Pachet de vacanță la schi - Rezervați acum un hotel cu skipass inclus!

Combinația perfectă de zăpadă, distracție și confort vă așteaptă cu pachetele de vacanță la schi atent selectate de SnowTrex. Experimentați o vacanță de iarnă incomparabilă în cele mai bune domenii schiabile din Europa, cu cazare și skipass inclus. Chiar și echipamentul de schi poate fi adăugat la multe oferte, astfel încât nimic nu stă în calea unei vacanțe relaxante la schi!

Pachet de vacanță la schi - Rezervați acum un hotel cu skipass inclus!
Pachet de vacanță la schi - Rezervați acum un hotel cu skipass inclus!

Vacanță la schi cu skipass Austria

Austria, un adevărat paradis pentru pasionații sporturilor de iarnă, oferă o selecție impresionantă de domenii schiabile. Cu pachetele de schi din Austria, puteți experimenta farmecul alpin și condiții de schi de primă clasă în destinații precum Zillertal, care încântă cu pârtii lungi și instalații pe cablu moderne, sau St. Anton am Arlberg, cunoscut ca fiind un domeniu schiabil extins și pentru o ofertă de après-ski plină de viață.

Toate ofertele pentru Austria

Vacanță la schi cu skipass Franța

Alpii francezi sunt renumiți pentru domenii schiabile magnifice. Printre acestea se numără Les 3 Vallées, cel mai mare domeniu schiabil interconectat din lume, și Saint Sorlin, cu o atmosferă fermecătoare, pârtii diverse și priveliști impresionante asupra Alpilor. Acestea sunt doar două exemple de destinații de schi excepționale care fac din pachetul de vacanță la schi în Franța o experiență unică.

Toate ofertele pentru Franța

Vacanță la schi cu skipass Italia

În Italia vă așteaptă domenii schiabile idilice cu un aer sudic. De exemplu, la Monte Cuzzo vă puteți bucura de o vedere panoramică magnifică asupra Dolomiților, de pârtii potrivite pentru familii și de flerul autentic al Tirolului de Sud (Alto Adige). Și Livigno, o stațiune scutită de taxe vamale, atrage vizitatorii cu pârtiile sale largi, ceea ce o face ideală atât pentru familii, cât și pentru începători. Pachetele de vacanțe la schi în Italia reprezintă modalitatea perfectă de a combina condițiile excelente de schi cu deliciile culinare.

Toate ofertele pentru Italia

Vacanță la schi cu skipass Elveția

Elveția este sinonimă cu luxul, cu peisaje care taie răsuflarea, cu multe vârfuri de 4.000 de metri și domenii schiabile excelente. Zermatt, de exemplu, situat la poalele muntelui Matterhorn, nu oferă doar coborâri spectaculoase, ci și priveliști impresionante. Un alt punct de atracție este Engelberg, care este cunoscut pentru pârtiile sale înalte, cu zăpadă sigură și opțiuni provocatoare în afara pârtiilor și care completează gama de pachete de vacanță la schi în Elveția. Aceste două domenii schiabile exclusiviste sunt doar două dintre locurile elvețiene în care puteți experimenta schiul în cea mai bună formă.

Toate ofertele pentru Elveția

Vacanță la schi cu skipass Germania

Germania are domenii schiabile atractive atât în Alpi, cât și în lanțurile muntoase joase. Printre locurile ideale pentru pachetele de vacanță la schi în Germania se numără Garmisch-Partenkirchen, cu faimoasa pârtie de vale din Cupa Mondială „Kandahar” și o panoramă montană uluitoare în jurul Zugspitze, sau Feldberg, o destinație de iarnă populară pentru familii în Pădurea Neagră. Și aici vă puteți bucura de un mix de sate fermecătoare și pârtii variate.

Toate ofertele pentru Germania

Vacanță la schi cu skipass Andorra

Andorra nu este doar un mic principat din Pirinei, ci și un adevărat pont de la cunoscători pentru iubitorii de schi. Cu domenii schiabile precum Grandvalira, cel mai mare domeniu schiabil din munții înalți dintre Spania și Franța, Andorra oferă oportunități de neuitat pentru pachete de vacanță la schi. Combinația dintre facilitățile moderne ale instalațiilor pe cablu și farmecul satelor locale de munte face din principatul din Pirinei o destinație atractivă, în special iarna.

Toate ofertele pentru Andorra

Avantajele unui pachet de vacanță la schi

 • Totul dintr-o lovitură: Cu un pachet de vacanță la schi, planificarea vacanței este simplificată, deoarece cazarea și skipass-ul sunt deja rezervate împreună.
 • Prețuri economice: Rezervarea unei oferte care include cazare și skipass este mai ieftină decât rezervarea individuală a tuturor serviciilor de călătorie.
 • Transparența costurilor: Pachetele de vacanță la schi oferă o imagine de ansamblu clară a costurilor, deoarece hotelul și skipass-ul se plătesc în avans.
 • Economisire timp: Organizarea completă a călătoriei de către SnowTrex economisește timp și efort la fața locului, deoarece personalul de la casa de bilete a instalației pe cablu știe direct de ce skipass-uri aveți nevoie la prezentarea voucherului.
 • Rezervare servicii suplimentare: În plus față de skipass, puteți rezerva adesea servicii suplimentare, cum ar fi închiriere material sau cursuri de schi profesionale. Acest lucru vă permite să rezervați din timp echipamente de schi accesibile și perfect pregătite, fără a risca să vă treziți cu rafturile goale.
 • Garanția-Best-Price: În cazul în care un client găsește un pachet oferit de SnowTrex - cu aceleași servicii și disponibilitate - la un preț mai mic la un alt operator de turism, acesta poate să trimită oferta către SnowTrex prin e-mail cel târziu în ziua rezervării. În acest caz, SnowTrex garantează un preț total mai mic cu 10 € pentru client.

Ce trebuie să urmăriți la pachetele de vacanță la schi?

 • Situarea hotelului: Asigurați-vă că unitatea de cazare are legături bune spre instalațiile pe cablu și pârtii. La SnowTrex puteți alege dintr-un număr mare de hoteluri de schi pe pârtie.
 • Serviciile incluse: Verificați exact ce servicii (skipass, serviciu de masă etc.) sunt incluse în prețul sejurului.
 • Calitatea unității de cazare: Informați-vă cu privire la calitatea cazării, incluzând facilitatea, serviciile oferite și recenziile clienților.
 • Alegerea domeniului schiabil potrivit: Alegeți un domeniu schiabil care să se potrivească nivelului și preferințelor dumneavoastră.
 • Perioadele preferate: Planificați-vă vacanța din timp pentru a vă asigura cazarea de vis pentru sezonul de vârf sau sărbători legale precum Crăciunul sau Revelionul, deoarece acestea sunt rezervate în general imediat.
 • Ofertele speciale: La rezervări timpurii, vă puteți asigura din timp cele mai bune oferte la prețuri avantajoase. Și ofertele Last-Minute pot fi avantajoase, dar pot oferi mai puține opțiuni.

FAQ

Ce include un pachet de vacanță la schi?

Un pachet de vacanță la schi include cazare într-un hotel, apartament sau chalet atent selecționat și un skipass pentru întreaga durată a sejurului dumneavoastră. Serviciile suplimentare pot fi rezervate la cerere și în funcție de disponibilitate.

Cum aleg domeniul schiabil potrivit?

SnowTrex oferă un consilier pentru căutare domenii, care vă ajută să găsiți domeniul schiabil ideal în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră individuale. Puteți găsi informații detaliate despre domeniul schiabil selectat și în descrierea domeniului schiabil.

Lecțiile de schi și închirierea de echipament sunt incluse în pachetul de schi?

Lecțiile de schi sau echipamentul de schi nu sunt incluse în pachetul standard, dar pot fi adăugate la multe oferte. Detaliile pot fi găsite în procesul de rezervare al ofertei respective.

Skipass-ul poate fi deselectat?

Da, la SnowTrex, skipass-ul poate fi deselectat pentru călători individuali în majoritatea ofertelor. Acest lucru oferă flexibilitate pentru grupuri sau familii în care nu toți călătorii doresc să schieze. Informații suplimentare pot fi găsite în procesul de rezervare.

Se poate rezerva și transportul?

Toate ofertele SnowTrex presupun ca dumneavoastră să vă asigurați propria călătorie spre destinație. Acest lucru vă oferă libertatea de a vă organiza călătoria în mod individual, în funcție de dorințele dumneavoastră. Puteți găsi mai multe informații despre opțiunile de călătorie aici.