Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Cursuri schi şi snowboard

Cursuri schi şi snowboard

Reduceri pentru clienții SnowTrex la școlile de schi partenere

Puteți rezerva un curs la alegere direct la școala de schi din stațiunea dumneavoastră de vacanță. În multe stațiuni colaborăm cu școli de schi la care puteți beneficia de reduceri între 5 și 15 % la cursurile de schi și snowboard. În cazul în care oferim o reducere, aceasta este menționată în serviciile incluse în ofertă. Veți primi voucherul cu reducerea pentru școala de schi cu două săptămâni înaintea intrării în sejur, odată cu documentele de călătorie. Vă recomandăm să rezervați din timp cursurile de schi pentru a vă asigura că mai sunt locuri disponibile.

Rezervați lecții de schi și snowboard în procesul de rezervare

În unele destinații oferim cursuri de schi și snowboard organizate de școlile de schi locale direct și în procesul de rezervare. De obicei, acestea sunt oferite atât în limba engleză, cât și în limba locală. Cursurile au de obicei o durată cuprinsă între 2 și 20 de ore, distribuite pe o perioadă cuprinsă între 1 și 6 zile. Lecțiile au loc dimineața sau după-amiaza, în grupuri mici de aproximativ 4 - 12 participanți. Orele exacte sunt stabilite de școala de schi. Pentru a avea suficient timp pentru a exersa ceea ce s-a învățat, lecțiile au loc, dacă este posibil, mai degrabă la începutul săptămânii. Pentru cursurile pentru copii - dacă sunt oferite în procesul de rezervare - nu se poate garanta că acestea vor avea loc în același timp cu cursurile pentru adulți. Pentru copiii mici participă la un curs de schi, se percepe uneori un skipass de achiziționat la fața locului.

Dacă rezervați cursul prin intermediul nostru, vă rugăm să indicați nivelul dumneavoastră în timpul procesului de rezervare. Facem diferența între următoarele niveluri:

Schi Snowboard

Începător

Prima oară pe schiuri

Începător

Pentru prima oară pe snowboard

Nivel 1 - Începător avansat

Coborâri sigure pe pârtiile albastre

Nivel 1 - Începător avansat

1 până la 2 săptămâni experienţă snowboard
Pârtii albastre şi roşii în siguranţă

Nivel 2 - Avansat

Coborâri sigure pe pârtiile albastre şi roşii

Nivel 2 - Avansat

min. 3 săptămâni experienţă snowboard
Coborâri controlate pe toate pârtiile

Nivel 3 - Schior cu experienţă

Coborâri controlate pe toate pârtiile