Vacanță la schi de Revelion 2024/2025: Sărbătoriți Anul nou pe pârtie!

Trecerea dintre ani oferă o ocazie unică de a sărbători în mijlocul munților acoperiți de zăpadă și în cele mai bune condiții de iarnă. În noaptea de Revelion combinați într-o vacanță la schi schiatul și snowboarding-ul cu atmosfera festivă din această perioadă specială a anului.

Vacanță la schi de Revelion 2024/2025: Sărbătoriți Anul nou pe pârtie!
Vacanță la schi de Revelion 2024/2025: Sărbătoriți Anul nou pe pârtie!

Vacanță la schi de Revelion în Austria

Satele fermecătoare și pârtiile de primă clasă din domeniile schiabile austriece, sate precum Maria Alm și Bad Hofgastein, oferă un decor idilic pentru un Revelion la zăpadă. În Austria, sărbătorile tradiționale se împletesc cu facilitățile moderne de schi pentru a crea o experiență de neuitat. O seară après-ski într-una dintre cabanele rustice completează perfect programul de Revelion.

Toate ofertele pentru Austria

Vacanță la schi de Revelion în Franța

Domeniile schiabile franceze, domenii cum ar fi Valmeinier și Saint Sorlin, atrag vizitatorii cu pârtii extinse și peisaje montane impresionante. Ajunul Anului Nou este sărbătorit în Franța cu un mix de bucătărie franceză rafinată și petreceri exuberante. La trecerea dintre ani, schiul de noapte în aceste domenii schiabile oferă, de asemenea, o experiență unică de coborâre pe pârtie sub cerul înstelat și strălucitor.

Toate ofertele pentru Franța

Vacanță la schi de Revelion în Italia

În Italia, domenii schiabile precum Dobbiaco și Livigno oferă o combinație de pârtii excelente și ospitalitate caldă. Sărbătorile de Anul Nou din partea sudică a Alpilor sunt caracterizate de o atmosferă exuberantă și de delicii culinare. Un foc de artificii tradițional italian îmbracă apoi munții acoperiți de zăpadă într-o lumină magică, exact la timp pentru trecerea dintre ani.

Toate ofertele pentru Italia

Vacanță la schi de Revelion în Elveția

În Elveția, domenii schiabile precum Davos și Lenzerheide, domenii cu peisaje pitorești și facilități de primă clasă, sunt ideale pentru o vacanță de Revelion de lux. Evenimentele exclusiviste de seară de la trecerea dintre ani asigură un început elegant al noului an la umbra numeroaselor vârfuri înzăpezite de 4.000 de metri ale Alpilor elvețieni.

Toate ofertele pentru Elveția

Vacanță la schi de Revelion în Germania

Domenii schiabile precum Berchtesgaden și Garmisch-Partenkirchen sunt fundalul perfect pentru a vă bucura de o minunată vacanță la schi de Revelion în Germania, într-o atmosferă confortabilă și familială. La urma urmei, numeroasele evenimente, cum ar fi procesiunile tradiționale cu torțe, focurile de artificii și tradiționalul salt cu schiurile de Anul Nou din Garmisch creează o atmosferă festivă.

Toate ofertele pentru Germania

Vacanță la schi de Revelion în Andorra

Stațiunile de schi din Andorra din jurul domeniilor schiabile, domenii precum Pas de la Casa sau La Vella, nu sunt cu nimic inferioare marilor regiuni alpine în ceea ce privește farmecul și calitatea și, prin urmare, oferă și ele evenimente culturale și petreceri exuberante în noaptea de Anul Nou. Satele mici de munte din Andorra emană un fler tradițional unic la trecerea dintre ani.

Toate ofertele pentru Andorra

Avantajele unei vacanțe la schi de Revelion

  • Evenimente speciale: Evenimente unice precum coborârile cu torțe, petrecerile din ajunul Anului Nou și focurile de artificii asigură un început de an spectaculos.
  • Ideal pentru familii: Sărbătoarea de Anul Nou coincide întotdeauna cu vacanța școlară și, prin urmare, este ideală pentru familii cu copii școlari.
  • Practic pentru persoanele care desfășoară activități profesionale: Un număr mai redus de zile de concediu datorită apropierii de sărbătorile de Crăciun și, prin urmare, ideal pentru angajați.

Sfaturi pentru planificarea unei vacanțe la schi de Revelion

  • Profitați de avantajele unei rezervări timpurii: Vacanțele la schi de Anul Nou sunt foarte populare printre schiori. Așadar, rezervați din timp și profitați de reduceri pentru rezervări timpurii, pentru a vă asigura cazarea de vis la munte de Anul Nou.
  • Flexibilitate pentru ofertele Last-Minute: Atunci când căutați chilipiruri Last-Minute, ar trebui să aveți flexibilitate în ceea ce privește destinația și cazarea.
  • Planificați evenimentele în avans: Aflați despre evenimentele speciale de Revelion din domeniile schiabile.
  • Verificați condițiile meteo și de zăpadă:: Informați-vă înainte de călătorie despre starea actuală a vremii și a zăpezii la destinație.
  • Planificarea sosirii: În timpul sezonului de vacanță, drumurile spre Alpi sunt adesea foarte aglomerate, așa că merită să plecați mai devreme devreme cu mașina. Pentru sosiile cu trenul vă recomandăm o rezervare în avans.

FAQ

Când să rezervi o vacanță la schi pentru Revelion?

Pentru o vacanță la schi de Revelion, se recomandă să faceți rezervări din timp, deoarece această perioadă populară de călătorie poate fi rezervată rapid. În mod ideal, ar trebui să vă planificați vacanța de schi de Revelion cu mai multe luni înainte pentru a vă asigura cele mai bune oferte și locuri de cazare.

Ce domenii schiabile sunt recomandate în special pentru noaptea de Revelion?

Domeniile schiabile cu zăpadă garantată, cum ar fi St. Anton am Arlberg sau Zermatt, cu evenimente speciale, sunt recomandate pentru noaptea de Anul Nou. Alte domenii schiabile la ghețari, cum ar fi ghețarul Stubai și ghețarul Pitztal sau marea selecție de domenii schiabile și pârtii din Zillertal oferă, de asemenea, zăpadă garantată pentru schi în noaptea de Revelion.

Este o vacanță la schi de Revelion scumpă?

Costul unei vacanțe de iarnă de Anul Nou depinde de diverși factori, inclusiv de domeniul schiabil ales, de cazare și de durata călătoriei. De regulă, ofertele de Revelion sunt ceva mai scumpe, deoarece se încadrează în sezonul de vârf. Cu toate acestea, rezervarea din timp și alegerea unor oferte avantajoase pot contribui la reducerea costurilor pentru toți cei care călătoresc.

Ce opțiuni de cazare există pentru a schia în noaptea de Revelion?

SnowTrex oferă o selecție largă de opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux și chalete până la case de vacanță. Alegerea depinde de buget, de mărimea grupului și de nivelul de confort dorit.

Este skipass-ul inclus într-o vacanță la schi de Revelion cu SnowTrex?

Da, skipass-ul este inclus în majoritatea ofertelor noastre. Cu toate acestea, skipass-ul poate fi deseori deselectat în procesul de rezervare de participanții la sejur care nu schiază. Informații mai detaliate găsiți în descrierile ofertelor.