Revelion - Vacanţă de iarnă & oferte ski Anul Nou 2024/2025

Revelion la zăpadă - cine nu a visat să petreacă trecerea dintre ani în culisă invernală, de film?
Avem mereu disponibile pachete de Revelion, chiar direct după Revelionul anterior. Rezervaţi acum o vacanţă pentru Revelionul - în ciuda cererii foarte mari putem în general să îndeplinim toate dorinţele de An Nou.
Cei care rezervă timpuriu au la dispoziţie întreaga gamă de oferte de unde să aleagă la tarife reduse, restul por spera în schimb la o ofertă Last-Minute. Mai jos o mică selecţie din catalogul nostru de oferte, iar prin click pe butonul galben vi se afişează toate ofertele de Revelion şi puteţi folosi filtrele de căutare pentru vacanţa perfectă!

Revelion - Vacanţă de iarnă & oferte ski Anul Nou 2024/2025
Revelion - Vacanţă de iarnă & oferte ski Anul Nou 2024/2025

De ce merită o vacanţă de schi de Revelion?

O vacanţă la schi de Revelion este o idee bună în primul rând din cauza vacanţelor şcolare: concediul de Revelion este ideal pentru familiile care trebuie să se orienteze în funcţie de programul copiilor. datorită zilelor libere nu trebuie să vă luaţi decât puţin concediu pentru a putea pleca la munte. Astfel puteţi intra în Anul Nou în mod deosebit, cu familia sau prietenii, în peisaj alpin.

Ce domenii schiabile oferă mare probabilitate de zăpadă de Revelion?

O întrebare care a devenit practic centrală, în urma experienţelor din ultimii ani: Este zăpadă de Revelion în domeniile schiabile? Răspunsul: Bineînţeles! Numeroase domenii schiabile glaciare din Alpii austrieci, cum ar fi Gheţarele Stubai, Pitztal sau Kaunertal oferă condiţii ideale de schi şi de Revelion. Şi o vacanţă la schi în Zillertal este o idee bună: skipass-ul Zillertaler Superskipass vă ofertă o gamă mare de pârtii şi domenii schiabile şi cel puţin la Gheţar Hintertux găsiţi cu siguranţă zăpada necesară pentru schi şi în această perioadă. În Germania vă aşteaptă în schimb Gheţarul Schneefern pe Zugspitze, iar în Elveţia, la „Matternhorn ski paradise“ la Zermatt, n-au auzit de lipsă de zăpadă de Anul Nou! Dar nu doar domeniile schiabile glaciare, cum ar fi Les 3 Vallées şi Sölden, oferă garanţie de zăpadă pentru vacanţa de Crăciun: domeniile schiabile situate la mare altitudine, cum ar fi Chamonix în Frankreich sau Ischgl în Austria au şi ele în general destulă zăpadă de Revelion pentru a garanta distracţia pe pârtii.

Ce activităţi şi evenimente au loc în domeniile schiabile de Anul Nou?

Multe staţiuni din domeniile schiabile pregătesc oaspeţilor diferite activităţi şi evenimente şi desigur petreceri de Revelion. În Zell am See în Austria mai "clasi"c vă aşteaptă concertul Filarmonicei „Philharmonie Salzburg“, în timp ce la Brunico la Plan de Corones în Italia atmosfera este mai "animată", cu un Ski-Show şi mare foc de artificii. "Explosivă" este în schimb în Innsbruck, în capitala Tirolului, cu multe petreceri cu concerte şi focuri de artificii chiar în centru. La Garmisch-Partenkirchen se sărbătoreşte "sportiv", cu tradiţionalele sărituri de anul nou de pe Trambulina Olimpică.

Ce trebuie luat în considerare la o vacanţă de schi de Revelion?

Şi în 2017 vacanţele de iarnă în perioada Crăciunului vor fi foarte populare printre schiori, din acest motiv merită să rezervaţi locurile dvs. din timp. La călătoria cu maşina proprie ţineţi cont de faptul că străzile şi autostrăzile înspre Alpi sunt destul de pline în această perioadă şi cel mai bine porniţi devreme.