Cu câinele în vacanţă - cazări potrivite pentru animale de companie

Toţi cei care au un animal de companie se confruntă mai devreme sau mai târziu cu întrebarea: ce facem cu el în concediu? Dacă pisicuţele sunt mulţumite de cele mai multe ori cu "vizite la domiciliu" ale prietenilor, cu un câine este ceva mai greu. De ce nu îl luaţi cu dvs. pentru a petrece câteva zile minunate împreună în vacanţă? Dacă modalitatea de transport o permite noi vă punem la alegere câteva unităţi de cazare unde animalele de companie sunt binevenite - chiar şi când dvs. vă daţi pe pârtie. Vă puteţi bucura apoi la o plimbare de fericirea "celui mai bun prieten" jucându-se în zăpadă la o plimbare extinsă!

Cu câinele în vacanţă - cazări potrivite pentru animale de companie
Cu câinele în vacanţă - cazări potrivite pentru animale de companie

Câini bineveniţi la cazare

Pentru cei care călătoresc cu un patruped alegerea unităţii de cazare este de multe ori mai dificilă. Primul criteriu este bineînţeles că unitatea de cazare trebuie să permită animale de companie şi mai specific câini. În plus trebuie verificat dacă preţului nu i se adaugă astfel taxe suplimentare. Câteodată este inclusă în preţ cazarea câinelui, dar nu şi serviciile necesare extra, cum ar fi mâncarea, şi şi acest aspect trebuie luat în considerare şi verificat la cazare înainte de a porni la drum în vacanţă. O altă întrebare importantă este dacă animalul de companie poate rămâne singur în cameră pe durata zilei. În funcţie de răspuns poate fi un avantaj rezervarea unei cazări aproape de pârtie, în special pentru familiile care călătoresc nu doar cu un câine ci şi cu copii.

La ce trebuie să se gândească persoanele cu câini

Dacă mergeţi cu câinele în vacanţa la schi, nu uitaţi să luaţi cu dvs. şi "documentele" lui. Importantă este o formă de identificare a câinelui şi cui îi aparţine, de regulă sub forma unei informaţii pe zgardă sau a unui chip electronic implantat. I se daugă documentul de animal de companie EU, obligatoriu, unde sunt notate de exemplu vaccinele efectuate şi pe care îl primiţi contra unei mici taxe de la medicul dvs. veterinar. Nu uitaţi să vă interesaţi dacă în ţara de destinaţie sunt condiţii speciale, cum ar fi purtarea exclusiv în lesă sau cu botniţă. Dacă călătoriţi cu maşina, câine trebuie să fie transportat în condiţii de siguranţă pentru cazul unui accident, de exemplu în transporter sau cu centură de siguranţă specială pentru câini.

Supravegherea corectă a câinelui în vacanţa la schi

Cine merge în vacanţa la schi cu câinele şi vrea în acelaşi timp să profite de pârtii, trebuie să se ocupe din timp de supravegherea câinelui pe durata vacanţei. Unii câini pot rămâne fără probleme singuri în cameră, dacă hotelul permite acest lucru - din motive de siguranţă nu este întotdeauna cazul. Un "câine-sitter" este o alternativă. În general se poate aranja prin intermediul hotelului, dar sigur că şi costurile joacă aici un rol. Ideal este desigur ca cel mai bun prieten să vină pe pârtie, cu siguranţă este cea mai plăcută variantă şi pentru el. Dacă călătoriţi cu un grup mai mare, poate se găseşte cineva care nu vrea să schieze şi poate să se joace cu patrupedul în zăpadă.

Vacanţa de iarnă este o experienţă deosebită pentru câini

Tocmai atunci când nu sunteţi pe pârtie, vacanţa de iarnă este pentru duo-ul stăpân-câine ceva deosebit! Cărui câine nu-i place să se plimbe - sau să alerge - prin pădure cu omul preferat? Bucuria lui face din peisajele înzăpezite o experienţă cu atât mai fermecată. Bucuraţi-vă de iarnă cu toţi membrii familiei - în catalog nostru veţi găsi hoteluri şi apartamente care permit animale de companie, fie în Austria, Germania sau Franţa.