Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Oferte ski Slovacia: Snow up your life!

Republica Slovacă - sau pe scurt Slovacia - este în adevăratul sens al cuvântului "Inima Europei", are graniţe cu Austria, Republica Cehă, Polonia, Ucraina şi Ungaria. Aici se află există nouă parcuri naţionale - este greu de găsit un munte care să nu se afle sub o formă de protecţie a naturii. Slovacia este o ţară predominant muntoasă, iar acest fapt, împreună cu climatul de interior, creează condiţii foarte favorabile pentru schi. Condiţii naturale ideale au în primul rând Munţii Tatra, unde infrastructura pentru sporturile de iarnă a început să se dezvolte chiar de la sfârşitul secolului XIX. Astăzi există pe lângă popularele staţiuni de schi din Tatra şi Fatra, multe resorturi mai mici, cu pârtii foarte bune, astfel încât puteţi schia în practic toate regiunile Slovaciei..

Unde se poate schia în Slovacia?

Sporturile de iarnă sunt foarte îndrăgite în Slovacia. Centrele cu infrastructură bună atrag în fiecare an nu doar localnicii cu şi mulţi turişti străini. În munţi vă aşteaptă 36 de centre moderne de schi, cu condiţii perfecte pe toate gusturile. Tatra Mare este cea mai impostantă destinaţie pentru schi din Slovacia. Acest munte se întinde în două treimi din Slovacia şi este o garanţie de ierni albe. Oferă numeroase domenii schaibile de dimensiuni mici şi medii, cu pârtii pentru toate nivelele de cunoştinţe. La sud de Tatra Mare se află centrele de schi Starý Smokovec, Tatranská Lomnica şi Štrbské Pleso, care se întind de-a lungul văii de 30 de km.

Tatra Mică se află de cealaltă parte şi aparţine de asemenea Carpaţilor. Aici cea mai interesantă adresă este valea Demänovská. Valea este renumită şi datorită complexului de peşteri cu o lungime de 15 km şi face parte din cele mai importante centre turistice la nord de Tatra Mică. Chiar în inima Tatrei Mici vă aşteaptă şi domeniul schiabil Jasná – un domeniu schiabil care s-a dezvoltat începând din sec. XIX şi este azi unul din cele mai mari (45 km de pârtii) şi mai îndrăgite din ţară. Domeniul schiabil se întinde de ambele pârţi ale muntelui Chopok şi nu lasă nimic de dorit în ceea ce priveşte calitatea pârtiilor şi modernitatea. Din decembrie până în aprilie vă puteţi da pe pârtii alpine şi de schi fond perfect preparate, la altitudini între 950 şi 2024 m. În plus condiţiile de snowboard la sowpark-ul cu halfpipes, rails şi jumps sunt un vis. Pentru iubitorii de Freeride există câteva teritorii off-piste cu zăpadă adâncă - domeniul schiabil este folosit dealtfel des şi pentru competiţii internaţionale.

De ce merită să rezervaţi o vacanţa la schi în Slovacia?

Pârtii perfect preparate. teritorii largi de schi şi snowboard, şcolişi grădiniţe de schi, schi în nocturnă – toate acestea şi multe altele vă stau la dispoziţie în domeniile schiabile slovace. Dar şi în afara pârtiilor oferta este mare: puteţi face de exemplu snowtubing, kitewing, vă da pe derdeluş sau patina. În principalele centre de schi există diverse posibilităţi de Après-Ski cu baruri, centre de agrement şi desigur şi skibus-uri care vă duc direct la cea mai apropiată pârtie.

Ce face din Slovacia o destinaţie deosebită?

Slovacia punctează în special cu sporturile de iarnă dar oferă multe posibilităţi pentru toţi cei care caută o vacanţă în mişcare, cu parapantă, drumeţii şi sporturi acvatice. Complexul speologic de la Demänová şi peşterile sale cu ţurţuri de gheaţă şi cascade fascinate, precum şi complexul termal Bešeňová sunt unele din cele mai îndrăgite atracţii turistice din Tatra Mică.

Cât ţine sezonul de schi în Slovacia?

În Tatra Mare, care se înalţă până la cota 2700 m, climatul este alpin, cu ierni cu temperaturi foarte reduse şi multă zăpadă. Sezonul de schi în Slovacia începe în decembrie şi se termină în aprilie. Cea mai bună perioadă pentru schia este în februarie-martie, deoarece nu este atât de frig ca în ianuarie.

Regiuni Slovacia

Tatra Mare

Tatra Mare

Tatra Mare în Carpaţi este cel mai mic lanţ montan de tip alpin din Europa, este cu toate acestea un autentic magnet de turişti cu frumoasele sale lacuri de minte, cabane tradiţionale vârfuri ascuţite şi bineînţeles panorame de neuitat.

Tatra Mică

Tatra Mică

Muntii Tatra Mică sunt situaţi direct vizavi de Tatra Mare, de asemenea în Carpaţi. Pârtii împădurite, sătuce tradiţionale şi o reţea enormă de peşteri - toate acestea combinate fac din acest lanţ o culisă naturală uluitoare.

Staţiuni Slovacia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
44 km 943 - 2.024 m
11,8 km 888 - 2.190 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex