Planificaţi din timp iarna 2024/2025!

Pentru noi a început deja sezonul şi deci dacă doriţi şi pentru dvs. Începând de acum puteţi rezerva primele oferte pentru un sejur la schi în sezonul care vine şi zilnic se adaugă noi oferte. Asiguraţi-vă de pe acum un loc la cazarea şi în staţiunea preferată! Nu este niciodată prea devreme pentru următoarea iarnă!

Printre pachete se numără deja câteva care sunt disponibile doar pentru Revelion. Dacă visaţi să intraţi în anul nou la munte, cu multă zăpadă - aceasta este şansa dvs. să alegeţi după plac!

O sugestie: Abonaţi newsletter-ul nostru şi fiţi mereu la curent cu cele mai bune oferte pentru vacanţa dvs. de schi ideală!

Planificaţi din timp iarna 2024/2025!
Planificaţi din timp iarna 2024/2025!

Vacanţă de schi la început de sezon

Sunteţi tipul de persoană care se gândeşte deja din vară la zăpadă şi pârtii? Duceţi lipsa munţilor acoperiţi de nea şi sentimentul de alunecare pe schiuri sau board? Atunci rezervaţi o vacanţă chiar de la început de sezon! Astfel puteţi fi printre primii care se bucură de frumuseţea peisajelor montane înzăpezite. Nu că este nevoie să vă atragem atenţia: alegeţi în acest sens un domeniu schiabil cu siguranţă de zăpadă sporită, la noi pe site puteţi folosi şi motorul de căutare domenii.

Vacanţă la schi de Crăciun şi Revelion

Printre ofertele pe care le oferim pentru începutul de sezon, deja disponibile, se numără şi cele care sunt disponibile doar pentru Crăciun şi Revelion. Visaţi la o seară de ajun sau de an nou la zăpadă? Aceasta este şansa dvs. Asiguraţi-vă din timp locuri pentru aceste date de la an la an mai populare: cu cât mai repede, cu atât mai bine, fie în Austria, Franţa sau Germania.

Vacanţă la schi la început de an

Nimic mai bun pentru a inaugura anul decât o vacanţă frumoasă la schi. Ianuarie este printre cele mai bune luni pentru vacanţa la schi, cu mai puţine vacanţe ale copiilor şi deci cu piste mai goale. Deci dacă primiţi concediu în ianuarie nu ezitaţi şi indicaţi această lună de început de an în motorul de căutare.

Schi sub soare de primăvară

Munţi, zăpadă, soare! Nu mai stă nimic în calea unei vacanţe reuşite la schi, o experienţă pentru care nu trebuie să pierdeţi vremea. Mulţi schiori iubesc pe bună dreptate pantele albe şi sclipitoare, pauzele la refugii (nu uitaţi crema de soare!) şi bineînţeles pârtiile cu zăpadă de clasă superioară.

La schi de Paşte

Folosiţi dacă este posibil zilele libere de sărbătoare, pentru a petrece o vacanţă frumoasă la munte. Zilele de Paşte sunt foarte potrivite şi promit de cele mai multe ori şi mult soare. Ştiţi deja când vreţi să mergeţi, dacă aveţi o idee şi une nu ezitaţi şi rezervaşi un pachet pentru vacanţa de Paşte.

Vacanţă la schi la final de sezon

Vreţi să încheiaţi anul pe măsură şi să profitaţi o ultimă oară de zăpadă? Gheţarii vă cheamă! Aici este zăpadă asigurată până târziu în primăvară şi şi aici avem oferte disponibile deja devreme în an.