Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Serviciu de notificare - informare prin email relativ la disponibilitate cazare

Serviciu de notificare

Marcați deja cazarea preferată pentru iarna următoare!

Cazarea unde ați fost anul acesta v-a plăcut în mod deosebit sau ați pierdut ocazia să rezervați o cazare care de mult vă face cu ochiul? Nici o problemă - serviciul nostru de notificare vă trimite automat - și evident gratuit - un email în momentul în care cazarea în cauză are din nou camere disponibile pentru rezervare.

Așa simplu funcționează:

  1. În general este valabil: pe paginile unităților de cazare care nu sunt încă disponibile pentru sezonul următor puteți apăsa lângă numele unității de cazare în loc de "Vedere de ansamblu prețuri" pe "Vreau o notificare!".
  2. Știți exact ce cazare doriți:
    puteți indica numele direct în motorul de căutare - și dacă nu este direct disponibilă - solicita direct de aici o notificare.
  3. Dacă nu vă mai amintiți numele unității de cazare, în schimb numele destinației - navigați în acest caz prin intermediul punctului de meniu "Destinații" de sus dreapta până la cazare.
  4. Odată ajunși pe pagina stațiunii vi se afișează o lista cu toate unitățile de cazare. La cele care nu sunt disponibile puteți acum apăsa "Vreau o notificare!".
  5. Ajunge să indicați adresa de email și vă vom informa imediat, cum unitatea de cazare este disponibilă. Adresa de email nu va fi folosită în nici un alt scop.
  6. Nu uitați să abonați newsletter-ul nostru, pentru a rămâne mereu la curent cu cele mai actuale oferte!