Crăciun 2024 - Vacanţă de iarnă & oferte ski

Vă doriţi un Crăciun de basm? De ce nu alegeţi atunci să petreceţi sărbătorile la schi, printre vârfurile înzăpezite, la o pensiune pitorească sau un hotel confortabil? Puteţi alege deja la noi dintre cele mai frumoase destinaţii şi pentru Crăciunul - dar nu lăsaţi să treacă prea multă vreme, cererea este mare şi locurile cele mai bune se ocupă repede!

Crăciun 2024 - Vacanţă de iarnă & oferte ski
Crăciun 2024 - Vacanţă de iarnă & oferte ski

De ce merită o vacanţă de schi de Crăciun?

O vacanţă la schi de Crăciun este o idee bună în primul rând din cauza Sărbătorilor: datorită zilelor libere nu trebuie să vă luaţi decât puţin concediu pentru a putea pleca la munte. Vacanţa de iarnă a copiilor este şi ea un argument în acest sens, pentru familii. La cazare puteţi solicita de multe ori un Pom de Crăciun, care vă va fi apoi pus la dispoziţie în apartament sau în cameră şi astfel puteţi petrece Sărbătorile cum se cuvine, cu familia sau prietenii, în peisaj montan.

Ce domenii schiabile oferă mare probabilitate de zăpadă de Crăciun?

O întrebare care a devenit practic centrală, în urma experienţelor din ultimii ani: Este zăpadă de Crăciun în Alpi? Răspunsul: Desigur! Numeroase domenii schiabile glaciare în Austria, cum ar fi Gheţarele Stubai, Pitztal sau Kaunertal oferă condiţii ideale de schi. Şi o vacanţă de iarnă în Zillertal este o idee bună: skipass-ul Zillertaler Superskipass vă ofertă o gamă mare de pârtii şi domenii schiabile şi cel puţin la Gheţar Hintertux găsiţi cu siguranţă zăpada necesară pentru un concediu cu pârtii albe. În Germania vă aşteaptă în schimb Gheţarul Schneefern pe Zugspitze, iar în Elveţia, la „Matternhorn ski paradise“ la Zermatt, n-au auzit de lipsă de zăpadă de Crăciun! Dar nu doar domeniile schiabile glaciare, cum ar fi Les 3 Vallées şi Sölden, oferă garanţie de zăpadă pentru vacanţa de Crăciun: domeniile schiabile situate la mare altitudine, cum ar fi Chamonix în Frankreich sau Ischgl în Austria au şi ele în general destulă zăpadă de Crăciun pentru a garanta distracţia pe pârtii.

Ce activităţi şi evenimente au loc în domeniile schiabile de Crăciun?

Multe staţiuni din domeniile schiabile pregătesc pentru oaspeţii lor diferite evenimente de Crăciun, pieţe de Crăciun cu vin fiert şi dulciuri tipice, concerte sau programe speciale pentru copii. În plus puteţi participa la drumeţii cu rachetele de zăpadă, plimbări cu săniile trase de cai sau pur şi simplu vă puteţi bucura de atmosfera festivă la o plimbare.

Ce trebuie luat în considerare la o vacanţă de schi de Crăciun?

Şi în noul an vacanţele de iarnă în perioada Crăciunului vor fi foarte îndrăgite de către schiori, din acest motiv merită să rezervaţi locurile dvs. din timp. La călătoria cu automobilul propriu ţineţi cont de faptul că străzile şi autostrăzile sunt destul de pline în această perioadă şi cel mai bine porniţi devreme. Pe lista de bagaje nu pot lipsi cadourile!