Ski pentru Singles - vacanţe la schi pentru turiştii singuri

În ultima vreme este la modă să călătoreşti singur. Aceasta este valabil şi pentru vacanţa la schi, motivele fiind deseori foarte variate. Unora nu le permite programul de lucru să-şi ia concediu în acelaşi timp cu prietenii lor. Alţii nu au prieteni cu aceeaşi pasiune pentru schi sau snowboard şi totuşi doresc să-şi petreacă o vacanţă la schi. În ultima vreme până şi vacanţele la schi pentru părinţi singuri cu copii devin tot mai populare. Oricare ar fi motivul - toţi cei care vor să-şi petreacă binemeritata vacanţă la schi vor găsi oferta potrivită în selecţia noastră.

Ski pentru Singles - vacanţe la schi pentru turiştii singuri
Ski pentru Singles - vacanţe la schi pentru turiştii singuri

De ce să mergeţi în vacanţa la schi singuri?

Cel mai întâlnit motiv este serviciul. Adesea, programul concediilor nu coincide cu cel al prietenilor, rezultând în excluderea persoanei din vacanţa în grup. Alţi prieteni au familie proprie şi doresc să-şi petreacă concediul împreună cu ei - este de înţeles, de altfel. Pe de altă parte, există persoane care vor pur şi simplu să facă o vacanţă la schi singure, să se bucure de independenţă şi de flexibilitatea care vine cu ea. Un rol important îl joacă determinarea proprie. Ei doresc să-şi organizeze vacanţa la schi după bunul plac şi să se bucure de libertate. Unii dintre cei singuri vor să împărtăşească experienţa cu copii lor. Pentru aceştia, este o ocazie bună de a petrece mai mult timp cu copii lor. Nu trebuie să vă simţiţi deznădăjduiţi dacă s-a nimerit să mergeţi în vacanţa la schi singur. Vacanţele la schi pe cont propriu pot fi sursa unor experienţe de neuitat. De reţinut este să vă gândiţi ce vreţi neapărat să faceţi în această vacanţă şi să vă faceţi planurile ţinând cont de aceasta.

Oferta potrivită pentru persoane singure

Cuvântul cheie este planul. Cei care călătoresc pe cont propriu ar trebui să-ţi aleagă cu atenţie destinaţia din timp pentru a fi pe măsura aşteptărilor. Dacă doriţi să vă relaxaţi în vacanţa la schi Ischgl nu ar fi locul potrivit pentru dumneavoastră. Pe de altă parte, dacă alegeţi să vă petreceţi vacanţa la schi într-o staţiune mai mică, retrasă, nu vă va creşte şansele de a întâlni lume nouă şi de a vă face noi cunoştinţe. Cu siguranţă veţi găsi oferta potrivită pentru o vacanţă la schi pe cont propriu datorită selecţiei noastre variate de cazări. Indiferent dacă alegeţi o staţiune ca Sölden, Ischgl sau Mayrhofen, sau alegeţi Valea Gastein – o vacanţă la schi cu noi este alegerea potrivită pentru cei singuri! Persoanele singure cu copii vor găsi deseori camere single cu paturi suplimentare pentru copii în multe dintre cazările noastre.

La ce să fie atenţi cei single în plănuirea vacanţei la schi?

Cei care călătoresc pe cont propriu într-o regiune schiabilă trebuie să fie bine echipaţi. Ar trebui să aibă mereu un rucsac cu suficiente lichide şi câteva gustări pentru între mese. Telefonul mobil încărcate este de nelipsit în cazuri de urgenţă. Schiorii profesionişti care au chef să se dea şi în afara pârtiei, ar trebui să aibă şi un emiţător GPS cu ei. De recomandat este şi informarea familiei şi a prietenilor despre locul unde sunteţi cazat şi unde plănuiţi să schiaţi. Dacă doriţi puteţi cunoaşte şi alţi schiori cu care să petreceţi experienţe frumoase pe pârtii.
Ţineţi cont de aceste sfaturi şi profitaţi de o vacanţă la schi pe cont propriu de neuitat!