Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

PowderWeek

Destinaţie Eveniment Data
Les 2 Alpes PowderWeek 03.12.2022 - 10.12.2022
Val Thorens Ski & Boarderweek 02.12.2022 - 17.12.2022

PowderWeek: Deschidere de sezon în Les 2 Alpes în cooperare cu Decathlon

Debut de iarnă în unul din cele mai bune domenii schiabile glaciare din lume. Primele alunecări pe pârtie deja la începutul lui decembrie. Program Après-Ski de excepţie. Ar fi ceva pentru dvs.? Atunci asiguraţi-vă acum un loc pentru PowderWeek în Les 2 Alpes. De pe 03 decembrie până pe 10 decembrie sărbătorim cu voi şi DECATHLON începutul sezonului de iarnă. La ultimul eveniment PowderWeek ne-au însoţit 700 de participanţi.

Asta înseamnă că distracţiei 'normale' la schi la altitudini pe până la 3650 m se adaugă o mulţime de programe off-piste, printre care se numără la Open-Air Après-Ski-Area şi nişte cârnăciori la grătar cu vin fiert pentru întremare după o zi plină pe plăci. Participaţi la turneele amicale organizate de Snow-Volei sau la turnirul pe gheaţă şi petreceţi cu diverşi DJ seara în cele mai bune locaţii de petrecere ale staţiunii franceze.

Domeniul schiabil Les 2 Alpes are 227 km de pârtii, acoperiţi de 53 de instalaţii pe cablu. Porţiuni se găsesc pentru toate nivelurile de cunoştinţe, pentru începători şi avansaţi după plac. Şi bineînţeles şi pentru experţii printre dvs. Domeniul schiabil glaciar este pregătit cu provocări pe măsură. De exemplu SnowPark-ul care are 240.000 m² în sezonul de vârf şi se numără printre Top 10 ale Europei. La început de sezon aria de FunPark este încă la cota 3200 şi oferă de toate pentru freestyle, de la zonă de începători cu tables şi 2 rail-lines până la o Expert Zone cu Big Air (20 m) şi super-pipe.

De la apartamente standard la cazări de calitate superioară vă aşteaptă în Les 2 Alpes cazări pe toate gusturile.

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex