Evaluările turiştilor

Val Thorens

872 Nr. evaluări:

93 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,6
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Val Thorens-Orelle
Cel mai înalt punct: 3.230 m
Cel mai jos punct: 1.825 m
Cota staţiune: 2.300 m
Instalaţii pe cablu: 30
Teleschiuri: 7
Telescaune: 13
Telecabine: 10
Total pârtii: 150 km
Pârtii:
87 km
Pârtii:
51 km
Pârtii:
12 km

Vacanță ski Val Thorens - Schi & Après-Ski unlimited!

Val Thorens

Val Thorens este situat la 2.300 m altitudine şi este astfel cea mai înaltă staţiune dedicată sporturilor de iarnă din Europa. Localitatea este situată practic pe pârtie, în aşa fel încât puteţi schia chiar prin centru. Datorită stratului de zăpadă - în marea majoritate a cazurilor excepţional - foarte rar există probleme, chiar la începutul lunii mai. Cel mai frumos punct de întâlnire de Après-Ski este marea terasă a barului tipic "Le Monde". Val Thorens oferă publicului său internaţional diverse baruri confortabile, cafenele şi restaurante, precum şi magazine.

În schimb, pentru sport şi relaxare, vă stau la dispoziţie în Sport-Centre posibilităţi de practicare a tenis, squash, un parc acvatic, saună, jacuzzi, gimnastică precum şi masaje. În plus vă aşteaptă un patinoar cu nocturnă şi un Bowling-Center sau poate preferaţi o plimbare pe scuterele de zăpadă?

Les 3 Vallées

Bine aţi venit la "3 Vallées" - cele trei văi sunt Belleville, Courchevel şi Méribel! Împreună alcătuiesc cel mai mare domeniu schiabil cu legături directe din lume cu o altitudine de 3.230 m şi astfel zăpadă absolut sigură. Culisa alpină şi coborârile deosebit de lungi şi variate precum şi oferta foarte mare pentru free-ride şi de Snow-Park-uri fac acest domeniu incomparabil! Localităţile în cele 3 văi se prezintă diferit, de la fermecătoare până la mondene. Veţi găsi din ce în ce mai des aici în ultimii ani Chalet-uri tipice pentru regiune şi clădiri de apartamente care se dau staţiunilor un aer plăcut. Legăturile asigurate de instalaţiile pe cablu sunt excelente: puteţi intra direct în Circul de Schi de oriunde şi ajunge de exemplu pe cea mai înaltă staţie de schi a Europei la 2.300 m altitudine!

Drum Val Thorens

  • Tren: Moûtiers (cca. 35 km)
  • Avion: Chambéry (cca. 120 km), Geneva (cca. 155 km), Grenoble (195 km), Lyon-Saint Exupéry (cca. 195 km)

Cazare în Val Thorens

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Val Thorens

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter