Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Val Thorens

848 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Val Thorens-Orelle

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.230 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 1.800 m Total pârtii: 150 km
Cota staţiune: 2.300 m
Pârtii:
76 km
Instalaţii pe cablu: 29
Pârtii:
59 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
15 km
Telescaune: 15

Domeniu schiabil Val Thorens-Orelle

Cu skipass-ul Val Thorens-Orelle puteţi profita de peste 150 km pârtii în una din cele mai frumoase şi mai sigure în ceea ce priveşte siguranţa zăpezii zone din "Les 3 Vallées". 29 instalaţii pe cablu vă oferă posibilitatea de a ajunge sus foarte repede, printre care o cabină super-modernă şi spaţioasă la Cime de Caron (3.200 m). Pur şi simplu de vis! Două dintre instalaţiile de 6 locuri, "Plan de l'Eau" la fel și "Portette", oferă acces rapid până la vârf, au fost extinse și oferă acum mai mult spațiu.

O altă atracţie importantă este Snow-Park-ul care a ajuns la incredibila dimensiune de 70.000 m²! În plus o pistă Boardercross, de 1,4 km cu Jumping Table. Numărul foarte ridicat de oferte de zăpadă adâncă face fericiţi toţi freeriderii! Cei foarte în formă pot să profite de pârtia de 12 km "Col de Laudzin", cu 1.400 m diferenţă de altitudine, iar cei cu multă experienţă îşi pot pune plăcile la încercare pe 'neagra' "Combe de Caron" (6 km lungime). Celor avansaţi şi în formă foarte bună le recomandăm skipass-ul general "Les 3 Vallées" (selectaţi în cadrul rezervării). Titularii skipass-urilor "Val Thorens" au posibilitatea de a extinde contra cost pentru o zi acest pass pentru o zi la pass-ul "Les 3 Vallées". Puteţi lua această decizie la faţa locului.".

La majoritatea instalaţiilor şi la multe staţii şi restaurante din domeniul schiabil vă stau la dispoziţie hotspots Wi-Fi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Val Thorens

În Franţa multe dintre domeniile schiabile îşi prelungesc programul şi seara. Şi în 3 Vallées este cazul. Aici iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie miercurea pârtia cu nocturnă din domeniul schiabil Courchevel. Telegondola cu 8 locuri "Verdons" vă transportă până la staţia de munte, de unde aveţi acces la pârtia omonimă şi la family-park-ul. Punctul culminant aici este că schiul în family-park este acompaniat de muzică. Ca să prindeţi puteri după atâta activitate pe pârtii vă aşteaptă restaurantul "Les Verdons", care are miercurea acelaşi program ca şi instalaţiile pe cablu. Astfel vă puteţi bucura relaxaţi de distracţie toată ziua şi seara.

Après-Ski Val Thorens

Val Thorens s-a transformat în ultimii ani într-o „Mekka“ a Après-Ski-ului francez. În cele 20 de baruri şi cele 3 discoteci veţi găsi câte ceva pentru toatre gusturile. Sugestia nostră: Barul Après-Ski cu caracter internaţional al localităţii! Când soarele apune, petrecerea se mută la una din terasele sau într-unul din barurile confortabile. Pe cei mai noctambuli îi aşteaptă îndrăgita discotecă „Malaysia“.

Un alt highlight este clubul "La Folie Douce" din Val Thorens care se află la cea mai mare altitudine din Europa, considerată ca unul din cele mai bune locuri pentru distracţie şi este situat la 2600 m înălţime la staţia de munte al instalaţiei pe cablu Gondelbahn Pionniers şi al telescaunului de 6 pers. Sesselbahn Plein Sud. Cu ring de dans şi zonă de distracţie pe o suprafaţă de 700 m², care aminteşte de Spring-Break din Florida şi party-urile din Ibiza, cu muzică şi live-performances (Funky-Soul-House.

Celor care vor să practice sport şi după o zi de schi, Sport-Center-ul le oferă o gamă foarte variată de posibilităţi. Aici veţi găsi 3 terenuri de tenis, 2 de squash, o piscină acoperită, saună, Whirlpool, camere pentru gimnastică şi masaje. Pentru copii există un funpark cu trambuline, castele, ball-pools şi multe altele. Sau poate preferaţi totuşi o vizită la cel mai mare tobogan al lumii "Le Toboggan", aici puteţi cuceri în 30 min o diferenţă de altitudine de 700 metri altitudine!

Snowpark: Snowpark Val Thorens

În cea mai înaltă staţiune de schi din Europa skipass-ul vă permite acces la un snow park şi el extraordinar. Între 2500 m şi 2600 m altitudine se întinde pe 600 m lungime şi cca. 70.000 m² "Val Thorens Snowpark", în sectorul "Plateaux", lângă telecabina "Grand Fond". Aici vă aşteaptă diferite module cum ar fi rails, tables şi boxe cu diverse grade de dificultate. cu 4 grade de dificultate. Aşa profită de iarnă la maximum şi începătorii şi experţii dintre freestyleri. De-a lungul întregului sezon de iarnă freestylerii pot participa la diverse competiţii şi îşi pune abilităţile la încercare. Şi dacă toate acestea nu vă ajung puteţi exersa noi tricks pe elementele deosebite, cum ar fi pe Hips-Quarter sau Jump Air. Chiar pe lângă park merge un teleschi care vă duce repede şi fără probleme din nou sus şi o puteţi lua de la început.

Pe lângă snowpark veţi găsi în Val Thorens şi prima funslope din Franţa! Chiar la instalaţia 2 Lacs în centrul domeniului schiabil vă puteţi da după plac pe cca. 900 m, pe banked waves, tunele, curbe abrupte şi poduri până la sosire, unde vă aşteaptă mascota Slopy cu un high-five.

După o zi "dură" de freestyle sau de ce nu la o mică pauză în timpul ei vă stă la dispoziţie şi respectiva Chill Zone, cu sound-ul aşteptat. În sezonul de iarnă au loc în plus şi diverse contests, la unele din care nu trebuie să rămâneţi spectatori.

Nu ajunge? Faceţi o vizită staţiunii Meribél şi celor 2 snowpark-uri execelnet de aici, "Elements Park" din mâna Ho5Park şi cu tot deosebitul "DC Area 43 Snowpark".
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Val Thorens-Orelle nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Val Thorens-Orelle

Raportul pentru Val Thorens-Orelle este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Val Thorens

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Val Thorens

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex