Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Oferte ski Germania

Germania este deseori subestimată ca destinaţie pentru practica sporturilor de iarnă. În sudul ei Alpii vă aşteaptă cu diverse domenii schiabile, o adevărată plăcere pentru iubitorii disciplinei alpine. Dar domenii schiabile mai mici şi familiare vă stau la dispoziţie şi în Harz, în Schwarzwald, în Thüringer Wald şi chiar în Sauerland.

Unde puteţi petrece o vacanţă la schi în Germania?

Primul nume care vine în minte ca răspuns este cu siguranţă Zugspitze. Cel mai înalt munte al Germaniei, în sudul Bavariei, face graniţa naturală cu Austria şi adăposteşte îndrăgitul cel mai elevat domeniu schiabil din ţară. Pârtiile de pe platoul Zugspitz ajung până la cota 2720 m, Crucea este la 2962 m. Aici vă stă la dispoziţie destulă zăpadă până în mai, pentru schi fără probleme. Alpii Bavarezi cu Allgäu sau teritoriul de frontieră Fellhorn-Kanzelwand oferă alternative atractive. Oberstdorf de exemplu la Nebelhorn în Oberallgäu este de exemplu gazda renumitului Turneu al celor Patru Trambuline. Cu 128 de km de pârtii care se întind şi în vecina vale Kleinwalsertal, pe partea austriacă, face de altfel parte din lista celor mai mari domenii schiabile cu legături directe din Germania. O opţiune interesantă este întotdeauna şi Berchtesgadener Land, cu şase domenii schiabile cu vedere la majestosul Watzmann (2713 m).

Dar şi ceva mai departe de Alpi veţi găsi în Germania multe destinaţii pentru practica sporturilor de iarnă: numărul oficial de domenii schiabile este 600! Multe dintre ele sunt bineînţeles mici, cu una-două instalaţii pe cablu şi tot atâtea coborâri. Unele însă se mândresc cu dimensiuni respectabile şi oferă varietate pe măsură. La urma urmei în toată ţara există munţi, cu muşte posibilităţi de a petece o vacanţă la zăpadă. Pădurea Bavariei de exemplu, parte a Pădurii Boemiei în partea de est a Bavariei, este nu doar cel mai extins peisaj de pădure din Europa Centrală ci adăposteşte şi multe domenii schiabile care merită o vizită. O destinaţie îndrăgită şi cel mai mare munte de schi din Pădurea Boemiei este Große Arber (1456 m), pe care coboară 10 km de pârtii şi care este atractiv şi pentru familii datorită Lumii Copiilor Arbär-Kinderland. În plus Pădurea Boemiei trece şi graniţa cu Cehia, unde este numit Sumava dar oferă de asemenea un loc de vacanţă deosebit.Bine cunoscut este şi Pădurea Neagră. Nu doar datorită faptului că aici izvorăşte Dunărea, ci şi datorită domeniilor sale schiabile. O menţiune specială merită Asociaţia Feldberg, care cu ai săi 63 de km de pârtii se numără printre cele mai mari domenii schiabile din Germania.

Produse artizanale fermecătoare din lemn şi tradiţii de minerit - şi Munţii Metaliferi la est au mult de oferit şi în ceea ce priveşte sporturile de iarnă. Peisajul montan şi cultural este fascinant, domeniile schiabile internaţionale o destinaţie îndrăgită. Cei care doresc să practice schi fond nu duc lipsă de nimic: "magistrala" Erzgebirge duce de-a lungul întregii creste până la frontiera cu Cehia. O porţiune duce în jurul Fichtelberg şi trece astfel pe lângă staţiune balneară Oberwiesenthal, cea mai elevată aşezare a Germaniei. În Germania se poate schia în toate direcţiile cardinale: şi în vestul mai degrabă plan găsiţi de exemplu Hochsauerland şi caruselul de instalaţii Winterberg, care acoperă totuşi nişte 27 de km de pârtii. În mijloc se află Thüringer Wald şi centrul de schi Oberhof am Rennsteig, care şi-a creat un nume datorită infrastructurii de biatlon. În cele din urmă în nord se află Harz.

De ce merită să mergeţi pentru vacanţa la schi în Germania?

Principala atracţie a regiunilor dedicate sporturilor de iarnă din Germania este varietatea. Dacă altitudinea şi suprafaţa nu permit un domeniu schiabil mare, puteţi fi sigură că găsiţi un program de sport alternativ cu atât mai mare. Teritoriile sunt în general largi şi mai degrabă fără mari diferenţe de nivel, aşa că puteţi conta cu centre de schi fond cu reţele extinse de pârtii. popularitatea disciplinei nordice creşte în continuare, în special în land-urile estice, cum ar fi Thüringen sau Sachsen. Peisajele naturale şi culturale unice din zonele montane ale Germaniei fac şi ele din această ţară o destinaţie îndrăgită pentru iubitorii de natură, dar şi de linişte şi refacere. Cine vrea să petreacă o vacanţă relaxantă cu multe posibilităţi pe pârtii şi în afara lor nu greşeşte alegând Munţii Mittelgebirgen.

Ce face din Germania o destinaţie deosebită?

O garam largă de posibilităţi de agrement, multe coborâri line şi munţi de schi de uşor de schiat complet cu pârtii albastre – domeniile schiabile germane sunt cât se poate de potrivite pentru familii cu copii. Cele mai mici au dimensiuni plăcute şi oferă supraveghere pentru cei mici. Dar şi restul schiorilor, fie ei începători, fie ceva mai avansaţi, găsesc terenul potrivit. Domeniile schiabile mai mari au şi funslopes, porţiuni cu cronometru şi snowpark-uri. În Mittelgebirgen între cota 900 şi 1600 m multe din pârtii se află sub limita de vegetaţie şi sunt perfecte pentru coborâri romantice în pădure.

Cât timp se poate schia în Germania?

Datorită situării mai degrabă joase în munţii Mittelgebirgen se poate schia în general în sezonul principal, din decembrie până în Martie. relativ multă zăpadă veţi găsi în Erzgebirge (Munții Metaliferi) şi Pădurea Neagră, dar şi în anumite părţi din Allgäu şi regiunile marginale ale Alpilor cum ar fi Berchtesgadener Land şi Zugspitz. Cel din urmă are cel mai lung sezon din Germania, datorită altitudinilor între 2000 şi 2720 metri. Domeniul schiabil este deschis în mod normal din decembrie până la începutul lui mai şi de multe ori aici străluceşte soarele în timp ce domeniile schiabile mai joase sunt acoperite cu o pătură de nori.

Regiuni Germania

Alpii Bavarezi

Alpii Bavarezi

Cerul albastru al Oberbayern se întinde aici deasupra unei oferte excelente de infrastructură pentru sporturile de iarnă. Cel mai înalt domeniu schiabil al Germaniei, Zugspitze, oferă o vedere impresionantă asupra peisajului înzăpezit al Alpilor germani. Cei cu multă experienţă pot experimenta aici una din coborârile "clasice" de campionat mondial, Kandahar la Garmisch, iar după o zi de schi vă aşteptă peste tot multe specialităţi al consistentei gastronomii locale. Şi Allgäu oferă un amestec ideal de sport, relaxare şi SPA. Cu cea mai mare arenă de schi din Germania, domeniul Fellhorn-Kanzelwald, nu stă nimic în calea unei ierni cu adevărat superlative!

Pădurea Bavariei

Pădurea Bavariei

Pădurea Bavariei acoperă 6.000 km² şi este astfel cea mai extinsă din Europa Centrală. În 1970 a fost inaugurat aici Parcul Naţional "Pădurea Bavariei", care laolaltă cu Pădurea Boemiei este cea mai mare arie protejată a Europei Centrale, cu 900 km². În special familiile vor găsi oferta ideală aici. Cine nu vrea să exploreze peisajul înzăpezit neapărat pe schiuri poate face o plimbare romantică şi cu sania trasă de cai. Numeroase restaurante şi refugii servesc atât specialităţi regionale cât şi delicatese internaţionale.

Staţiuni Germania

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
49 km 630 - 1.800 m
49 km 630 - 1.800 m
8 km 840 - 1.121 m
60 km 740 - 2.720 m
60 km 740 - 2.720 m
11,5 km 1.050 - 1.456 m
49 km 630 - 1.800 m
49 km 630 - 1.800 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex