Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Domenii schiabile Germania

Domenii schiabile Germania

În Germania se află doar o mică parte din Alpi în tremeni de suprafaţă ceea ce nu a împiedicat dezvoltarea unei tradiţii foarte bogate în ceea ce priveşte sporturile de iarnă.

Inima Alpilor Bavarezi este cu siguranţă Zugspitze, care cu ai săi 2.962 m altitudine este cel mai înalt munte al Germaniei. Pe platou se află singurul domeniu schiabil al acestei ţări.

Jocurile Olimpice de iarnă au avut loc în 1936 la Garmisch-Partenkirchen. O altă staţiune cu multă tradiţie este Oberstdorf, ambele fiind cunoscute atât datorită Cupei Mondiale cât şi Turneului celor Patru Trambuline care au loc aici.

În Munţiii Mittelgebirgen veţi găsi numeroase domenii schiabile mai mici. Aceşti munţi sunt din ce în ce mai întinşi şi mai înalţi pe măsură ce se merge de la nord la sud. Cel mai înalt vârf este Feldberg im Schwarzwald, cu 1.493 m, urmat de Großen Arber în regiunea montană Pădurea Boemiei (1.456 m).

Après-Ski Germania

Après-Ski-ul în Germania atrage prin varietate atât la activităţile sportive, cum ar fi plimbări cu rachetele de zăpadă, derdeluş, plimbări cu sania trasă de cai, patinaj şi multe altele - cât şi în ceea ce priveşte ofertele de refacere: mai multe centre termale cu posibilităţi de spa, de ex. Aquaria Oberstaufen, centrul Vital Oberstdorf sau Watzmanntherme Berchtesgaden. Sudul Germaniei vă aşteaptă cu un peisaj cultural foarte diversificat, aici au loc încă sărbători tradiţionale şi s-au păstrat multe obiceiuri specifice de iarnă. Nenumărate castele, biserici şi mânăstiri. Dacă căutaţi activităţi liniştite după schi puteţi face o vizită la o berărie sau la localurile unde se face lichiorul de genţiană sau mina-muzeu de la Berchtesgaden. La marginea pârtiilor există baruri şi refugii tradiţionale, în vale restaurante, baruri şi discoteci. Din specialităţile sud-germane fac parte feluri de mâncare de carne - mult grătar - şi cu aluat şi de patiserie. O specialitate este şi gustarea "Brotzeit", o gustare "sănătoasă" la care se mănâncă cârnat alb cu covrig.

Excursii Germania

Germania este o ţară cu multe atracţii turistice, căutate de turişti din toate colturile lumii. Pentru ca staţiunile de schi din Germania nu se află numai în partea de sud a țării, ci de asemenea în Land-uri cum ar fi în Turingia, Saxonia și Renania de Nord-Westfalia, cu ocazia unei vacanţe la schi puteţi face şi numeroase excursii culturale. Orașe vechi istorice şi vibrante, cum ar fi München, Berlin, Dresda și Leipzig, castele magnifice și clădiri religioase, muzee interesante și lacuri idilice - există atât de multe de descoperit.

O posibilitate este să mergeţi pe urmele aristocraţiei germane - la cel mai faimos castel din Germania, Castelul Neuschwanstein din Allgäu sau să vă faceţi o idee de cum a trăit odată familia Hohenzollern la Palatul Sanssouci din Potsdam - sau, de ce nu, pe urmele reformatorului Martin Luther pe Wartburg prin Eisenach. Rezidenţa Würzburg, marele palat baroc din Ludwigsburg, castelul Hohenzollern Baden-Württemberg sau Cetatea Königstein în Parcul Naţional Elveția saxonă National Park - lista continuă ...

Ajung de altfel şi multe din centrele vechi pentru o excursie în trecut: plimbați-vă pe străzile din Freiburg, de exemplu, explorați orașul baroc Heidelberg, Nuremberg, Garmisch-Partenkirchen și Leipzig!

Cei interesaţi de cultură pot alege din o mare selecție de muzee - de la Insula Muzeelor ​​din Berlin (patrimoniu Mondial), Muzeul Evreiesc din Berlin și Muzeele Automobilului din Stuttgarter până la Muzeul German din Munchen, cel mai mare muzeu dedicat ştiinţei şi tehnologiei din lume. Nici clădirile religioase nu se lasă mai prejos, cum ar fi Frauenkirche din Dresda - reconstrucţia sa după distrugerea în al Doilea Război Mondial nu a fost finalizat până în 2005.

Iubitorii de natura în schimb se vor simți în paradis în zonele marilor lacuri din Germania: Lacul Constanţa cu insulele Mainau și Reichenau, Lacul Chiemsee cu insula Lord sau sau Lacul Koenigssee din zona Berchtesgaden. Excursioniștii sunt aşteptaţi în special pe Brocken, cel mai înalt munte din Munții Harz, sau Zugspitze, cel mai înalt munte.

Familiile cu copii vor aprecia Germania pentru varietatea sa de parcuri de distracții. În Legoland se merge pe un tur de descoperire printr-o lume în miniatură și iar la Rust Park Europa prin 16 luni tematice. Aproape de Berlin se poate face chiar o "excursie la tropice": aici se întinde pe 66.000 de metri pătraţi parcul "Tropical Islands" tropicale".

Staţiuni Germania

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Cota staţiune Domeniu schiabil Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Bad Reichenhall (Land Berchtesgaden)
473 m Region Berchtesgaden 49 km 630 - 1.800 m
Berchtesgaden (Land Berchtesgaden)
573 m Region Berchtesgaden 49 km 630 - 1.800 m
Bischofsmais (Pădurea Bavariei)
700 m Geißkopf 8 km 840 - 1.121 m
Garmisch-​Partenkirchen
708 m Garmisch-​Classic, Zugspitze 60 km 732 - 2.720 m
Grainau (Zugspitze)
758 m Garmisch-​Classic, Zugspitze 60 km 732 - 2.720 m
Ramsau (Land Berchtesgaden)
670 m Region Berchtesgaden 49 km 630 - 1.800 m
Schönau am Königssee (Land Berchtesgaden)
630 m Region Berchtesgaden 49 km 630 - 1.800 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex