Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Ramsau

227 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 7,8
Informaţii despre domeniul schiabil
Region Berchtesgaden
Cel mai înalt punct: 1.800 m
Cel mai jos punct: 630 m
Cota staţiune: 670 m
Instalaţii pe cablu: 31
Teleschiuri: 23
Telescaune: 6
Telecabine: 2
Total pârtii: 49 km
Pârtii:
25,5 km
Pârtii:
19 km
Pârtii:
4,5 km
Rute de schi: 1 km

Domeniu schiabil Region Berchtesgaden

Domeniu schiabil Region Berchtesgaden

Regiunea Berchtesgaden işi aşteaptă oaspeţii cu un total de şase domenii schiabile, accesibile prin un unic skipass cu acelaşi nume: 60 km de pârtii între 630 şi 1800 m altitudine şi 28 de instalaţii pe cablu, precum şi noua instalaţie pe cablu Jennerbahn pot fi utilizate astfel după plac.

La doar 2 km de centrul staţiunii Ramsau se află pârtiile de la Hochschwarzeck, ideale pentru familii. Coborârea de 5 km de vale garantează distracţie pentru mic şi mare. 6 km lungime are coborârea de vale de la Rossfeld la Oberau şi este minunată pentru începători (poate fi folosită însă doar la zăpadă suficientă).

Pe boarderi îi veţi găsi mai degrabă la Götschen, unde se fală parcul cu o HalfPipe de 120 m lungime. Datorită pârtiilor de Cupă Mondială şi faptului că este locul de desfăşurare a campionatele de bob şi snowboard domeniul schiabil se bucură de renume internaţional! Iar domeniul schiabil Zinken vă permite să schiaţi şi în învecinata Austria. Cu skipass aveţi acces la un domeniu schiabil pe zi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Ramsau

Schiul la nocturnă face parte din ofertă de iarnă în Germania. Astfel, în mai multe dintre domeniile schiabile ale Alpilor aveţi posibilitatea să vă mai daţi pe plăci şi după lăsarea întunericului, pe pârtii luminate cu nocturnă. Iubitorii sporturilor de iarnă găsesc împrejurul localităţii Ramsau diverse pârtii cu nocturnă din Regiunea Berchtesgaden: de exemplu un domeniu schiabil nocturn este Götschen, unde vinerea între orele 18:00 - 21:30 aveţi acces la pârtia deservită de telescaunul cu 3 locuri Götschenkopfbahn. Aici vă aşteaptă o pârtie luminată, de aproximativ 1,8 km să vă distraţi pe plăci după căderea întunericului. O altă posibilitate o aveţi în domeniul schiabil puţin mai îndepărtat Rossfeld, care este miercurea între 18:00 - 21:00 deschis şi vă stă la dispoziţie cu pârtia cu nocturnă de cca. 1 km, lângă teleschiul Großer-Lift. Mai mult, joia este deschisă pentru distracţie seara şi Skiarena Obersalzberg.

Après-Ski Ramsau

În Ramsau, după o zi reuşită pe pârtii, puteţi face drumeţii frumoase pe zăpadă sau vă relaxa la una din cafenele şi restaurantele din staţiune. O experienţă deosebită este şi o plimbare cu sania trasă de cai prin Parcul Naţional, în care se hrănesc animale sălbatice - începe la punctul de informaţii Hintersee). Cine caută mai multă acţiune trebuie neapărat să încerce derdeluşul cu nocturnă de la Hochschwarzeck - acoperă 2,3 km de lungime şi o diferenţă de altitudine de 400 m.

Apres-ski-ul nu este pentru toţi la fel! Fidel acestui motto Berchtesgaden are oferta potrivită pentru toate gusturile: seri animate la refugii sunt la fel de uşor de petrecut ca şi o seara romantica în doi la o plimbare cu sania. În baruri puteţi găsi diverse petreceri, în schimb la restaurantele vă vor ademeni cu o ofertă culinară excelentă. În plus sunt posibile multe activităţi cum ar fi drumeţii de iarnă, drumeţii la lumina torţelor şi tururi ghidate prin frumosul peisaj din jurul Watzmann. Cu skipass-ul regiunii Berchtesgaden puteţi în plus lua parte la o multitudine de activităţi cum ar fi derdeluşul cu multe curbe de la Obersalzberg, care poate fi lejer accesat cu telefericul, fiind gratuit (în funcţie de condiţiile meteo). Beneficiaţi şi de intrare cu reducere la termele Watzmann, unde puteţi să vă relaxaţi la diversele activităţi ce se desfăşoară pe o suprafaţă de 900 m².

Snowpark: Snowpark Ski- und Snowboardzentrum Götschen Ramsau

În land-ul Berchtesgaden nu lipsesc posibilităţile de desfăşurare pentru sportivi nici pe timp de iarnă, nici pe timp de vară. La cca. 8 km de Ramsau se află "Centrul de Schi şi Snowboard Götschen", unde vă puteţi antrena şi inspira cu elita sporturilor de iarnă.

Coborâri rapide şi un "paradis" pentru snowboarderi cu half-pipe completează oferta şi vă invită să îndrăzniţi diferite salturi sau o aventură în zăpadă adâncă.

Cine nu este încă sigur şi preferă să mai observe un pic găseşte în vecina Berchtesgaden condiţii ideale cu multe evenimente atât de schi cât şi de snowboard, în spectaculare competiţii de coborâre şi freestyle profesioniştii arată ce pot şi se bucură de spectatori.

Domeniul schiabil Region Berchtesgaden nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Germania

Raportul experţilor Region Berchtesgaden

Raportul pentru Region Berchtesgaden este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Ramsau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Ramsau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex