Evaluările turiştilor

Ramsau

11 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 7,6
Planul pârtiilor
Region Berchtesgaden
Informaţii despre domeniul schiabil
Region Berchtesgaden
Cel mai înalt punct: 1.800 m
Cel mai jos punct: 630 m
Cota staţiune: 670 m
Instalaţii pe cablu: 31
Teleschiuri: 23
Telescaune: 6
Telecabine: 2
Total pârtii: 42 km
Pârtii:
25,5 km
Pârtii:
12 km
Pârtii:
4,5 km
Rute de schi: 8 km

Vacanță ski Ramsau - În inima Parcului National Berchtesgaden

Ramsau

Idilicul sat de munte Ramsau este situat la cca. 670 m altitudine în uimitorul Parc Naţional Berchtesgaden. Impresionata culisă oferită de muntele Watzmann şi de lacul Königssee, situat la poalele sale, atrage numeroşi vizitatori în toate anotimpurile şi cel mai frumos se exploră împrejurimile la o drumeţie pe zăpadă sau o plimbare cu sania trasă de cai. Plimbaţi-vă prin centrul plăcut, pe lângă biserica parohială St. Sebastian din 1512 şi răsfăţaţi-vă cu specialităţi tipic bavareze sau mergeţi la patinaj pe Hintersee, derdeluş, la schi alpin sau fond dacă vreţi mai multă acţiune! Dacă căutaţi relaxare Termele Watzmann îşi deschid porţile în Berchtesgaden, la cca. 9 km depărtare.

Mai ales începătorii beneficiază de ofertele noastre din Bad Reichenhall: aici aveţi posibilitatea de a rezerva pachetul "Learn to Ski". Aceasta include curs de schi de 3 zile (12 ore), închiriere echipament 6 zile Set complet BASIC. O introducere perfectă în distracția sporturilor de iarnă - şi aveţi posibilitatea să alegeţi între 6 domenii schiabile diferite.

Land Berchtesgaden

La poalele impresionantului masiv Watzmann (2.713 m) şi în parcul naţional Berchtesgaden veţi găsi romanticul land Berchtesgaden. Înconjurată de lanţuri montane cu altitudini între 2.000 şi 2.700 m această regiune a Oberbayern este o oază de linişte şi idilă. În total 6 domenii schiabile acoperă toate cerinţele sportivilor: Jenner este foarte potrivit pentru cei cu experienţă, Hochschwarzeck atrage mai degrabă familii şi începători iar Götschen este ideal pentru snowboarderi. Cunoscut internaţional este acest land datorită coborârilor de campionat mondial şi ca loc de desfăşurare de exemplu a campionatelor de bob şi snowboard.

Drum Ramsau

  • Tren: Berchtesgaden (cca. 9 km), Bad Reichenhall (cca. 25 km)
  • Avion: Salzburg (cca. 35 km), Innsbruck (cca. 155 km), München (cca. 170 km)

Cazare în Ramsau

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Ramsau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter