Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Anulări şi modificări fără penalizări

Anulări fără penalizare

Aţi făcut deja rezervarea dar nu mai puteţi pleca în concediu sau copiii au examene? Acum puteţi profita de soluţii culante în ceea ce priveşte anulările şi modificările pachetului, vă stăm la dispoziţie pentru orice nelămuriri!

Anulări fără penalizare

Puteți anula gratuit rezervarea în termen de 5 zile de la data rezervării, atâta vreme cât check-in-ul este peste mai mult de 6 săptămâni (42 de zile). Această posibilitate se oferă doar o singură dată de client sau grup de călători şi doar dacă vacanţa nu a fost modificată.
Dacă check-in-ul este în mai puţin de 6 săptămâni (începând cu 41 de zile înainte) se calculează costuri de anulare de acord cu punctul 4.a al Contractului cu Turistul.

Rezervări fără griji: anulare gratuită până la 30.09.2024!

La toate rezervările pentru sezonul de iarnă 24/25 vă garantăm dreptul la anulare gratuită până la 30.09.2024, în măsura îîn care la momentul anulării sunt mai mult de 14 zile până la check-in.

Modificare fără costuri

Dacă doriţi să modificaţi rezervarea la un alt hotel sau o altă perioadă, puteţi face această modificare fără taxe până la 6 săptămâni înainte de check-in, cu condiţia ca noua rezervare să nu aibă durata sau numărul de participanţi mai reduse. Preţul sejurului este în acest caz cel al noului sejur la data modificării, nu se aplica reduceri Las-Minute sau din alte promoţii temporare.
Dacă check-in-ul este în mai puţin de 6 săptămâni (începând cu 41 de zile înainte) se calculează costuri de modificare de acord cu Contractul cu Turistul.

Flex-Option: Anulare și modificare și mai aproape de check-in, până la 32 sau 16 zile înainte

Cea mai mare parte a vacanțelor noastre poate fi rezervată cu Flex-Option, opțiune care vă permite să anulați sau modificați o dată rezervarea sau camere individuale din ea, fără costuri suplimentare, până la 32 sau 16 zile înainte de check-in.
Aici găsiţi toate informaţiile despre Flex-Option.

În contul dvs. My SnowTrex găsiți atât costurile de anulare actuale, precum și posibilitatea de a anula direct și comod rezervarea.
Pentru a afla condițiile pentru anulări parțiale, modificare de participanți la sejur sau modificarea sejurului, și de asemenea pentru orice alte întrebări privitoare la anulare vă rugăm să ne scrieți, indicând numărul rezervării, la anulare-ro@snowtrex.com.