Mai multe informaţii de călătorie

Anulări şi modificări fără penalizări

Anulări fără penalizare

Aţi făcut deja rezervarea dar nu mai puteţi pleca în concediu sau copiii au examene? Acum puteţi profita de soluţii culante în ceea ce priveşte anulările şi modificările pachetului, vă stăm la dispoziţie pentru orice nelămuriri!

Anulări fără penalizare

În primele 5 zile după rezervare o puteţi anula fără penalizare, atâta vreme cât check-in-ul este peste mai mult de 6 săptămâni (42 de zile) - o dată de client respectiv grup, şi doar dacă vacanţa nu a fost modificată.
Dacă check-in-ul este în mai puţin de 6 săptămâni (începând cu 41 de zile înainte) se calculează costuri de anulare de acord cu punctul 4.a al Contractului cu Turistul.

Rezervări fără griji: cu Garanţia Corona!

Datorită situaţiei curente beneficiaţi de noua noastră garanţie Garanţia Corona - banii înapoi! (Detalii)

Modificare fără costuri

Dacă doriţi să modificaţi rezervarea la un alt hotel sau o altă perioadă, puteţi face această modificare fără taxe până la 6 săptămâni înainte de check-in, cu condiţia ca noua rezervare să nu aibă durata sau numărul de participanţi mai reduse. Preţul sejurului este în acest caz cel al noului sejur la data modificării, nu se aplica reduceri Las-Minute sau din alte promoţii temporare.
Dacă check-in-ul este în mai puţin de 6 săptămâni (începând cu 41 de zile înainte) se calculează costuri de modificare de acord cu Contractul cu Turistul.

Flex-Option: Anulare și modificare și mai aproape de check-in, până la 32 sau 16 zile înainte

Cea mai mare parte a vacanțelor noastre poate fi rezervată cu Flex-Option, opțiune care vă permite să anulați sau modificați o dată rezervarea sau camere individuale din ea, fără costuri suplimentare, până la 32 sau 16 zile înainte de check-in.
Aici găsiţi toate informaţiile despre Flex-Option.

Pentru a anula sau modifica rezervarea adresaţi-vă vă rugăm colegilor noştri - indicând numărul rezervării - la anulare-ro@snowtrex.com.