Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Oferte ski Polonia

Polonia este casa multor munţi majestuoşi şi a deosebiţilor Munti Stolowe. În partea de sud a țării se întinde munţii medii polonezi, munţii Beskidy, Carpaţii Păduroşi şi Sudeţii cu Munții Karkonosze. Singurii munţi înalţi din Polonia sunt Carpaţii cu Tatra Mare. Aici se află şi cel mai înalt vârf din Polonia, Rysy (2499 m). Tatra mare şi Munții Karkonosze sunt foarte adecvaţi pentru practica sporturilor de iarnă.

De ce merită rezervată o vacanţă la schi în Polonia?

Vă plac staţiunile montane mici şi intime? De ce nu încercaţi atunci o vacanţă de iarnă în Polonia? Domeniile schiabile din Polonia nu sunt atât de populate ca cere din Austria sau Franţa, Carpaţii polonezi şi Sudeţii oferă însă şi ei condiţii foarte bune pentru practica sporturilor de iarnă, iar ospitalitatea şi specialităţile culinare nu se lasă nici ele mai prejos. Dacă mergeţi la schi în unul din centrele mai mari Szklarska Poręba sau Karpacz vă puteţi bucura de o vacanţă de iarnă în peisaj idilic şi unic, în domenii schiabile de dimensiuni realizabile complet.

Unde se poate schia în Polonia?

Regiunile de schai renumite din Carpaţi şi Sudeţi au un luctru în comun: condiţii ideale pentru practica sporturilor de iarnă, pentru toate nivelele de cunoştinţe. Carpaţii se întind din Republica Cehă prin Polonia, în Slovacia, Ucraina, Serbia şi România. Partea poloneză este în sudul şi sud-estul acestei ţări. Krakau, Bielsko-Biała, Zakopane, Krynica-Zdrój, Krosno, Sanok şi Przemyśl sunt oraşe din apropiere. Domeniul schiabil Kasprowy Wierch oferă 16 km de pârtii şi altitudini de la 1014 m la 1987 m. Pentru schi şi snowboard vă stau la dispoziţie 2 km de pârtii albastre, 7 roşii şi 7 negri. Vederi impresionante incluse!

Un alt lanţ montan al Europei Centrale sunt Sudeţii, care se întind în trei ţări: Germania, Polonia şi Cehia. Cea mai mare parte este însă în sud-vestul Poloniei. cel mai înalt vârf al Sudeţiilor este Sněžka - numele în limba cehă - se află la graniţa dintre cele două ţări în Munţii Karkonosze şi măsoară 1602 m de altitudine. Oraşe din regiunea de schi şi din apropiere sunt Wrocław, Jelenia Gòra, Świeradów-Zdrój, Szklarska Poręba şi Karpacz. Datorită aşezării, Karpacz este unul din cele mai importante centre turistice din munţii Poloniei. Staţiunea este situată la o altitudine de 630 m, în apropiere cu graniţa cu Cehia. Domeniu schiabil Karpacz/Śnieżka oferă 6 km de pârtii şi 10 instalaţii pe cablu. Aici vă aşteaptă peisaje unice, trasee minunate de drumeţii şi pârtii foarte bune fie pentru schiori, fie pentru boarderi.

Szklarska Poręba este al doilea centru important de schi din munţii Karkonosze. Domeniul schiabil oferă 15 km de pârtii la altitudini între 707 m şi 1362 m. Szrenica este cel mai înalt punct al domeniului schiabil, aici practicanţii sporturilor de iarnă se pot da în condiţii ideale de.a lungul graniţe ceho-poloneze.

Ce se poate face în afară de schi în Polonia?

Schiul alpin şi de fond şi drumeţiile ocupă primele locuri din lista de activităţi în peisajul fermecător. Dacă căutaţi activităţi mai puţin dependente de zăpadă puteţi face în schimb excursii în oraşele mai mari de lângă Carpaţi şi Sudeţi.

Nu pierdeţi ocazia să vizitaţi capitala "regală" a Poloniei: Krakau. Al doilea oraş ca dimensiuni din Polonia oferă multe şi diverse atracţii culturale, cum ar fi Piaşa Medievală şi Castelul Wawel. Krakau este un oraş universitar colorat şi modern şi multe companii internaţionale îşi au sediul aici. La o plimbare cu trăsăsura puteţi descoperi mai multe din ce are de oferit!

Wrocław este unul din cele mai vechi oraşe di Polonia şi o autentică inspiraţie cu cu multe oferte culturale şi un centru istoric cu clădiri gotice. Capitala Europeană de Cultură din 2016 este al patrulea oraş ca dimensiuni din ţară. O vizită merită neapărat şi „Panorama de la Racławice“, edificiul Hala Stulecia precum şi domul.

Un pic mai departe de munţi este Varşovia. Capitala Poloniei are o mare însemnătate politică şi culturală. Oraşul îmbină plăcut zgârie-norii cu arhitectura istorică, centrul vechi reconstruit fiind Patrimoniu Cultural Mondial UNESCO. Simbolul oraşului este Palatul Culturii - cu 230 m cea mai înaltă clădire din Polonia.

Regiuni Polonia

Carpaţi

Carpaţi

Munții Tatra fac parte dintre munţii înalţi, chiar dacă sunt cei mai mici dintre aceştia. Partea cea mai atractivă o constituie cu siguranţă Tatra Mare, cu vederi impresionante, vârfuri abrupte, stânci ascuțite, chei adânci și lacuri cristaline. Păduri de pin, floră parfumate şi fauna bogata sunt de găsit la altitudini mai mici. Cel mai înalt vârf din Tatra polonezi - Rysy - se ridică aproximativ 2.500 m deasupra nivelului mării. Muntii Tatra oferă de asemenea condiții ideale pentru sporturile de iarna - vederi uimitoare, pârtii naturale și curate alpine sau de schi fond!

Staţiuni Polonia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
15 km 1.014 - 1.987 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex