Vacanţă în familie - la schi cu copii

Câteodată este foarte greu de ales din mulţimea de oferte pentru vacanţa la schi oferta cea mai potrivită pentru o familie. Bineînţeles că dorim să vă scăpăm de această căutare şi să vă oferim astfel mai mult timp pentru pregătirea restului sejurului dvs. Din acest motiv găsiţi la noi aici ofertele speciale pentru familii.

Unităţile hoteliere de acest tip oferă de multe ori camere cu uşi comunicante pentru a permite ca părinţii să fie mereu în apropierea copiilor. La unele din oferte copii până la 12 ani primesc 100% reducere la cazare, serviciu de masă şi skipass! În multe din staţiuni există servicii de supraveghere, precum şi cursuri de schi şi echipament special pentru copii, la unele din oferte toate acestea sunt chiar incluse în preţul sejurului. Indiferent ce sejur alegeţi, la noi vacanţa dumneavoastră în familie va fi un succes garantat!

Vacanţă în familie - la schi cu copii
Vacanţă în familie - la schi cu copii

Vacanță la schi în familie în Austria

Austria este un paradis pentru vacanțele la schi cu întreaga familie. Cu pârtii largi și lejere și școli de schi de primă clasă în stațiuni precum Serfaus-Fiss-Ladis și Saalbach-Hinterglemm, este ideală pentru începători și copii. Unitățile de cazare pentru familii, cu camere de joacă, piscine și servicii de îngrijire a copiilor asigură confortul. Satele montane pitorești din Austria oferă, de asemenea, numeroase activități în afara pârtiilor și ideale pentru aventuri în familie.

Toate ofertele pentru Austria

Vacanță la schi în familie în Franța

Franța oferă domenii schiabile pentru familii cu acces direct la pârtii, precum Les Menuires și La Plagne. Aceste domenii schiabile sunt ideale pentru familii, cu o varietate de pârtii de toate nivelurile și cluburi pentru copii animate. Familiile se pot bucura aici de confortul unei cazări în apropierea școlilor de schi și a centrelor de activități. Domeniile schiabile din Franța oferă distracție și confort pentru o vacanță perfectă la schi în familie.

Toate ofertele pentru Franța

Vacanță la schi în familie în Elveția

Elveția atrage vizitatorii cu domenii schiabile pentru familii și panorame alpine maiestuoase. Domenii schiabile precum Grindelwald și Arosa sunt ideale pentru familii, cu pante ușoare și școli de schi pentru copii. Unitățile de cazare adaptate familiilor oferă confort și adesea facilități suplimentare, cum ar fi pârtii de săniuș și patinoare. Elveția combină schiul de primă clasă cu o atmosferă confortabilă, ideală pentru vacanțe în familie.

Toate ofertele pentru Elveția

Vacanță la schi în familie în Italia

Italia este cunoscută pentru stațiunile sale de schi pentru familii. Cu stațiuni precum Plan de Corones și Alta Badia, care oferă pârtii adaptate copiilor și școli de schi, distracția este garantată. Hotelurile și pensiunile prietenoase cu familiile oferă adesea servicii suplimentare, cum ar fi îngrijirea copiilor. Domeniile schiabile din Italia combină condiții excelente de schi cu experiențe culturale, ideale pentru o vacanță variată în familie.

Toate ofertele pentru Italia

Vacanță la schi în familie pentru Germania

Familiile vor găsi în Germania condițiile ideale pentru o vacanță la schi de neuitat. Domeniile schiabile prietenoase cu copiii, cu pârtii de dificultate minimă sau moderată, asigură siguranță și distracție. Unitățile de cazare adaptate familiilor oferă programe speciale pentru copii și servicii de îngrijire a acestora, astfel încât părinții și copiii să se poată bucura în egală măsură de magia iernii. De la Munții Harz până în Pădurea Neagră, Germania oferă o gamă largă de opțiuni pentru o vacanță la schi perfectă pentru familie.

Toate ofertele pentru Germania

Vacanță la schi în familie în Republica Cehă

Republica Cehă oferă condiții ideale pentru o vacanță la schi pentru familii, în special în domenii precum Munții Giganți și Munții Metaliferi. Cu pârtii prietenoase pentru copii și școli de schi excelente, este ideală pentru tinerii începători în ale schiatului. Unitățile de cazare pentru familii, cu locuri de joacă și alte facilități, asigură un sejur fără griji. Domeniile schiabile din Cehia oferă o atmosferă confortabilă și reprezintă o alegere accesibilă pentru familii.

Toate ofertele pentru Republica Cehă

Vacanță la schi în familie în Polonia

Polonia oferă vacanțe la schi pentru familii în regiuni montane pitorești, cum ar fi Tatras și Beskids. Domeniile schiabile prietenoase cu familiile oferă pârtii blânde și școli de schi pentru copii. Multe domenii schiabile oferă divertisment pentru familii și facilități pentru copii. Domeniile schiabile din Polonia sunt ideale pentru familiile care caută o vacanță de schi accesibilă și confortabilă.

Toate ofertele pentru Polonia

Vacanță la schi în familie în Andorra

Andorra este o destinație fantastică pentru familiile care doresc o vacanță la schi. Domeniile schiabile prietenoase cu copiii, cum ar fi Grandvalira și Vallnord, cu zone speciale pentru copii și școli de schi, garantează distracția și succesul la învățat. Hotelurile adaptate familiilor, cu facilități precum piscine și locuri de joacă, completează oferta. Andorra îmbină în Pirinei schiul captivant cu zile de relaxare în familie.

Toate ofertele pentru Andorra

Ce este cel mai frumos la o vacanţă la schi în familie

O vacanţă cu familia are bineînţeles mai multe aspecte frumoase. Schiul este o activitate sportivă şi distractivă în acelaşi timp, iar de multe ori asta este evident abia la sfârșitul zilei când vă întoarceți la cazare. Mai ales în vremuri în care dispozitivele digitale joacă un rol din ce în ce mai important în viețile noastre, o săptămână de vacanță la schi cu copiii este cu adevărat benefică pentru dumneavoastră! Seara, după o zi lungă de schi, toată familia este obosită, dar fericită, cu formă fizică şi mentală îmbunătăţită. Părinţii apreciază în plus şi supravegherea foarte bună din oferta celor mai multe domenii schiabile. Şcolile de schi sunt în general perfect pregătite pentru familiile cu copii şi oferă supraveghere pentru aceștia toată ziua, cu program variat, unde cei mici pot învăţa să schieze în joacă şi în siguranţă. Avantaj pentru adulţi: aceștia au ocazia să petreacă şi câteva ore în doi şi să-și reîncarce bateriile pentru rutina de zi cu zi de familie. Vacanţa la schi cu întreaga familie oferă o activitate comună şi întăreşte legăturile familiale, cei mici acumulând amintiri minunate alături de cei dragi în peisaje alpine minunate.

Oferta perfectă pentru familii

Bineînțeles că o vacanță la schi cu copii nu ar trebui să coste prea mult. Majoritatea unităţilor de cazare oferă reduceri pentru copii. Şi skipass-urile pentru cei mici au în general un preţ redus în comparaţie cu cel pentru adulţi. În unele domenii schiabile primiţi chiar la achiziţionarea unui skipass de adult unul gratuit pentru copil. La alegerea cazării potrivite pentru familie trebuie să ţineţi cont şi de distanţa la care aceasta se află de domeniul schiabil sau instalaţiile pe cablu. Ideale pentru familii sunt hotelurile care, datorită situării, vă permit să petreceţi concediul cu copii direct la pârtie deoarece aşa puteţi evita drumuri lungi şi incomode cu maşina sau skibus-ul şi puteţi ajunge repede în cameră, fie la sfârşitul zilei, fie pe durata acesteia dacă celor mici li se face frig sau foame. Că tot veni vorba de hotel sau apartament, ce tip de cazare este cel mai potrivit pentru familii? Ambele tipuri de cazare au avantaje şi dezavantaje. La hotel nu trebuie să vă ocupați de nimic şi vă puteţi bucura de concediu fără griji, spălat de vase sau gătit. Apartamentele, în schimb sunt în general apreciate datorită atmosferei private şi familiare - aici gătitul împreună poate fi o plăcere, pe lângă faptul că diverse cerinţe nutriţionale ale familiei pot fi satisfăcute pe deplin. Ca să nu mai vorbim că în general sunt o alegere mai economică.

Ce aspecte trebuie considerate la organizarea unei vacanţe la schi?

Copii se joacă cu multă plăcere în zăpadă şi în special la început cad destul de des, ceea ce face ca hainele lor să fie ude leoarcă la sfârşitul zilei. Părinții ar trebui să aibă grijă deosebită să le usuce bine peste noapte sau, în mod ideal, să împacheteze pur și simplu haine de schimb. De asemenea, este esențial să se împacheteze suficientă lenjerie de corp termică pentru cei mici. Nici un rucsac cu o gustare sau lichide nu trebuie să lipsească de pe pârtie, pentru a putea asigura poftele celor mici. Iar, dacă mai e loc și un prosop şi şosete uscate, cu atât mai bine. Astfel nimic nu va sta în calea unei reuşite ieşiri în familie la zăpadă!