De toate pentru cei mici - cazare cu supraveghere copii

Călătoriţi cu cei mici şi vă doriţi o vacanţă unde aceştia au destule de făcut şi în afara orelor de schi? Oferta acoperă de la camere de joacă bine dotate, trecând prin jocuri cum ar fi kicker, ping pond sau jocuri electronice până la programe extinse de agrement şi paradisuri de joacă acoperite cu cinematograf şi scenă. Puteţi alege din numeroase hoteluri şi apartamente care sunt perfect pregătite să se ocupe de cei mici, cu programe de agrement şi supraveghere copii.

De toate pentru cei mici - cazare cu supraveghere copii
De toate pentru cei mici - cazare cu supraveghere copii

Unde sunt hoteluri cu supraveghere pentru copii?

Din ce în ce mai multe unităţi de cazare oferă pentru vacanţa la schi supraveghere pentru copii, sau baby-sitting. În special în Austria oferta este foarte largă, dar şi în Italia, Germania, Elveţia, Polonia şi Cehia vei găsi oferte de supraveghere copii pentru vacanţa la schi. Prin intermediul filtrului nostru "supraveghere copii", la categoria "Facilităţi cazare" veţi obţine ca rezultate doar hoteluri şi pensiuni care oferă acest serviciu, şi astfel doar cele potrivite pentru dvs.

Avantajul unui hotel cu supraveghere copii

De rezervarea unei vacanţe la schi cu supraveghere pentru copii profită întreaga familie. În timp ce dvs. profitaţi relaxat de concediu, cei mici trăiesc experienţe frumoase cu alţii de aceeaşi vârstă. Cei mai mici sunt aşteptaţi la baby-club sau mini-club, cei ceva mai mare eventual la Teenie-club. Asta deoarece la numeroase cazări supravegherea oferită este specifică în funcţie de vârstă şi nu trebuie să vă faceţi griji că copilul dvs. are poate prea mult de procesat, în timp ce alţii se plictisesc. Pe lângă programele de activităţi variate în natură există la multe cazări şi activităţi indoor, pentru zilele cu vreme mai puţin bună, cum ar fi o cameră pentru bricolaj, o mini-discotecă sau cinema pentru cei mici! Cum atâta mâncare şi activităţi fac foame, de multe ori există posibilitatea ca copii să şi mănânce împreună, ca şi grup. Aşa pot să ia şi mama şi tata o masă romantic, în doi. Un alt avantaj sunt serviciile de transport al copiilor la şi de la şcoala de schi. La cerere se pot organiza şi baby-sitter, dacă aveţi ceva planificat pentru seara.

De ce trebuie ţinut cont la hotelurile cu supraveghere pentru copii?

Pentru a nu avea surprize neplăcute la destinaţie este recomandat să vă informaţi bine despre hotel înainte de vacanţă. Cel mai important este personalul calificat cu pregătire de prim-ajutor. O idee bună este şi să existe un program variat şi preparate speciale pentru cei mici, ca să nu se plictisească şi să petreacă timpul aici cu plăcere. Denn wenn die Kinder glücklich sind, sind es die Eltern auch und der Skiurlaub wird ein unvergessliches Erlebnis für die ganze Familie!