Schi&Spa – Vacanţă de schi în oaze de relaxare

Vreţi să scăpaţi pentru o vreme de agitaţia de zi cu zi şi să faceţi şi ceva pentru sănătatea dvs.? Sau doriţi ca după o zi plină pe schiuri să vă răsfăţaţi pur şi simplu cu un masaj? Combinaţi atunci vacanţa la schi cu ofertele atractive de SPA.

Fie că preferaţi să înotaţi, să transpiraţi la saună sau să profitaţi de programele complete de refacere oferite - cazările nostre sunt pregătite pentru fiecare caz! Bucuraţi-vă de orele de după o zi sportivă pe pârtii cu - de exemplu - un masaj sau fitness. La noi veţi găsi garantat pachetul de SPA ideal - cu skipass inclus pentru o vacanţă la zăpadă de vis.

Schi&Spa – Vacanţă de schi în oaze de relaxare
Schi&Spa – Vacanţă de schi în oaze de relaxare

Vacanță la schi cu ofertă wellness în Austria

Austria este un paradis pentru schiorii și iubitorii de SPA. Stațiuni precum Kitzbühel sau St. Anton oferă schi de clasă mondială combinat cu confortul austriac. Zonele de SPA sunt adesea concepute în stil tradițional alpin și oferă o gamă largă de tratamente, de la saună la terapia cu zăpadă. Aici veți găsi echilibrul perfect între activitate și relaxare.

Toate ofertele pentru Austria

Vacanță la schi cu ofertă wellness în Franța

Franța este cunoscută pentru domeniile ei schiabile de clasă mondială din Alpi, domenii precum Chamonix și Courchevel. Aceste stațiuni nu oferă doar pârtii excelente, ci și facilități de SPA de lux. De la băile termale la restaurantele gastronomice, eleganța franceză poate fi recunoscută în fiecare detaliu. O vacanță la schi cu ofertă SPA în Franța este, prin urmare, o experiență completă de lux și relaxare.

Toate ofertele pentru Franța

Vacanță la schi cu ofertă wellness în Elveția

Elveția și luxul sunt sinonime atunci când vine vorba de vacanțe la schi și SPA. Locuri precum Zermatt și St. Moritz nu oferă doar peisaje montane care îți taie respirația, ci și unele dintre cele mai bune hoteluri cu ofertă wellness din lume. Fie că doriți să vă relaxați într-o piscină încălzită în aer liber cu vedere la Matterhorn sau să vă bucurați de un masaj cu ciocolată elvețiană, Elveția vă oferă experiențe ultimative.

Toate ofertele pentru Elveția

Vacanță la schi cu ofertă wellness în Italia

Domeniile schiabile din Italia, domenii precum Cortina d'Ampezzo sau Livigno, nu sunt cunoscute doar pentru pârtiile lor excelente, ci și pentru facilitățile de SPA. Multe domenii schiabile oferă zone de SPA extinse, cu o selecție de tratamente inspirate de ospitalitatea tradițională italiană. După o zi pe pârtii, savurați un pahar de vin italian într-unul dintre numeroasele SPA-uri confortabile.

Toate ofertele pentru Italia

Vacanță la schi cu ofertă wellness în Germania

Germania oferă domenii schiabile variate, în special în Bavaria, unde locuri precum Garmisch-Partenkirchen și Oberstdorf sunt foarte populare. După o zi activă la zăpadă, vă puteți relaxa în hoteluri SPA de primă clasă, care oferă adesea saune, băi de aburi și tratamente SPA de înaltă calitate. Bucătăria și ospitalitatea germană completează experiența.

Toate ofertele pentru Germania

Vacanță la schi cu ofertă wellness în Republica Cehă

Republica Cehă oferă o combinație unică și accesibilă de schi și SPA. Munții Krkonoše, în special, oferă pârtii potrivite pentru familii și o gamă largă de facilități de SPA. După o zi pe pârtii, vă puteți relaxa în băi termale sau cu masaje, în timp ce bucătăria locală oferă un confort suplimentar.

Toate ofertele pentru Republica Cehă

Vacanțe la schi cu ofertă wellness în Polonia

Poate că Polonia nu este prima țară care vă vine în minte pentru o vacanță de schi și SPA, dar locuri precum Zakopane oferă o alternativă încântătoare și accesibilă. Munții Tatra oferă condiții de schi bune, iar centrele locale de SPA sunt adesea surprinzător de luxoase. Ospitalitatea poloneză și bucătăria tradițională fac ca șederea să fie foarte plăcută.

Toate ofertele pentru Polonia

Vacanțe la schi cu ofertă wellness în Andorra

Andorra, micul principat din Pirinei, situat între Spania și Franța, oferă o combinație unică de schi și experiențe de SPA. Domenii schiabile precum Grandvalira sau Vallnord, sunt ideale pentru începători și avansați. După o zi pe pârtii, vă puteți răsfăța în centre de SPA luxoase, cu băi termale și masaje. Frumusețea naturală a munților contribuie, de asemenea, la relaxare.

Toate ofertele pentru Andorra

Ski și wellness

În cazul în care căutaţi o vacanţă SPA, dar în acelaşi timp într-un domeniu schiabil, aţi ajuns pe pagina corectă. Avem multe unităţi de cazare în catalog, care nu doar că se află în staţiuni dedicate sporturilor de iarnă, ci au şi numeroase oferte de SPA: fie piscine, saune, băi termale sau SPA, în Austria, Germania, Elveţia sau Italia - la noi veţi găsi oferta potrivită pentru vacanţa dvs. la ski cu SPA.

Avantajele unei vacanţe la schi cu ofertă wellness

Combinarea unei vacanţe la schi cu oferte SPA este întotdeauna inspirată. Dimineaţa mergeţi pe pârtie şi vă bucurați de schi în forţă pe fundalul unei panorame impresionante, iar după-amiaza vă aşteaptă sauna, piscina sau chiar o zonă SPA mai mare cu masaje la hotel. Sentimentul de a veni de pe pârtie la relaxare absolută este pentru corp şi spirit este de neratat! Avantajul este evident: vă întoarceţi din vacanţă atât în formă, cât şi relaxaţi şi echilibraţi la responsabilitățile din viața de zi cu zi.

De ce trebuie să țineți cont când planificați o vacanţă la schi cu ofertă wellness?

Dacă vreţi să profitaţi la maxim de oferta de SPA în vacanţa dvs. şi, în plus, călătoriţi fără copii, vă recomandăm neapărat să vă orientaţi către cazări care nu sunt specializate în familii. Se poate întâmpla repede ca piscina hotelului să fie plină cu cei mici şi de linişte nu mai poate fi vorba. Citiţi deci cu atenţie descrierile unităţilor de cazare. Dacă vreţi să fiţi absolut siguri puteţi selecţiona filtrul "Adults only". La aceste cazări cei mai tineri oaspeţi au cel puţin 16 sau 18 ani. Relaxare plăcută!