Multe pârtii largi şi line!

Orice început este greu - şi primele alunecări pe pârtie. Pentru cei care s-au hotărât să încerce primele alunecări pe pârtie este foarte important ca domeniul schiabil să prezinte condiţiile ideale pentru această aventură. Domeniile schiabile pentru începători sunt caracterizate prin diverşi factori. Cele albastre sunt line şi în mod normal şi largi, cu mult loc pentru primele curbe şi o cantitate suficientă din acest tip în apropiere de vale este esenţială pentru o vacanţă reuşită. Terenurile special pregătite asigură siguranţă ridicată, în special pentru celălalt tip de începător: copii. Covoare fermecate şi instalaţiile pe cablu specifice duc sus începătorii de toate vârstele în siguranţă. În general pârtiile pentru începători sunt situate şi departe de agitaţia din restul domeniului şi permit monitorilor de schi şi snowboard să-şi supravegheze şi să-şi înveţe elevii în linişte.

Mai jos găsiţi câteva din domeniile schiabile din catalogul nostru care îndeplinesc aceste criterii: multe pârtii albastre, arie specială pentru începători şi scoli de schi bune.

Multe pârtii largi şi line!
Multe pârtii largi şi line!

De ce să începeţi să schiaţi?

Desigur, pentru a învăţa să schiaţi trebuie să vă depăşiţi prima oară temerile. Dar sunt atâtea motive pentru care merită să acceptaţi această provocare. Primul motiv vă întâmpină deja la sosire, când sunteţi întâmpinaţi de frumuseţea munţilor. A doua zi vă treziţi şi vedeţi: a nins! Trageţi adânc în piept aerul proaspăt de munte în timp ce vă lăsaţi urmele în zăpada proaspătă, fiind printre primii de pe pârtie. La prânz e momentul pentru o pauză de masă la una dintre refugiile de schi de pe munte, unde vă relaxaţi la soare, admirând priveliştea. Nu sunt toate acestea deja un stimulent?

Găsirea domeniului schiabil potrivit pentru începători

În procesul de căutare al unui domeniu schiabil potrivit începătorilor trebuie să luaţi în calcul ca domeniul să fie unul uşor, preponderent cu pârtii albastre pe care se poate exersa. Pârtiile albastre nu sunt foarte abrupte şi sunt suficient de largi, necesare curbelor mari. Mai mult, pentru începători se cuvine un domeniul schiabil mai liniştit pentru ca pârtiile să fie cu adevărat folosite şi să aveţi o privire de ansamblu. Pe pagina noastră vă oferim consultanţă pentru a găsi domeniul schiabil potrivit pentru dvs. - indiferent dacă în Germania, Austria, Elveţia ori Franţa.

Unde trebuie să fie atenţi începătorii la planificarea vacanţei lor?

Deoarece majoritatea începătorilor nu au încă echipament, puteţi să vă închiriaţi pentru multe destinaţii direct şi echipamentul de schi şi cursul de schi, fiind astfel pregătiţi pentru primele mişcări pe pârtie. Deseori crema pentru protecţie solară este uitată în concediul la schi - poate deveni dureros! Crema pentru protecţie solară, cât şi ochelarii de soare sau de schi trebuie să fie mereu la îndemână. Cu aceste măsuri de prevenţie şi cu domeniul schiabil potrivit ales nu ar trebui să vă mai stea nimic în cale - mult succes!