Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Brunico

55 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,8
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil Plan de Corones

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.275 m Telecabine: 22
Cel mai jos punct: 973 m Total pârtii: 119 km
Cota staţiune: 834 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 32
Pârtii:
42 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
25 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Plan de Corones

Domeniul schiabil din jurul Plan de Corones (2275 m), muntele cel mai important al Tirolului de Sud în ceea ce priveşte practica schiului, cu skipass-ul "Plan de Corones" vă pune la dispoziţie numeroase posibilităţi. Cu numeroasele instalaţii de producere artificială a zăpezii vă aşteaptă la schi din decembrie până în aprilie, 119 km pârtii şi 32 instalaţii pe cablu între 973 şi 2 275 m asigurându-vă astfel un concediu la schi de vis pentru mic şi mare.

Pentru începători, copii şi familii "CroniExpress" este foarte bun, cu gondola sa de 8 persoane. Aici vă stă la dispoziţie o pârtie cu o lărgime de 100 m şi 160 m diferenţă de altitudine. Pe vârful Plan de Corones se află "Croniworld", unde părinţii pot observa progresul pe care îl fac cei mici pe pârtii şi se bucura în acelaşi timp de o panoramă de 360 grade.

Cele două coborâri de vale "Sylvester" şi "Herrnegg" în schimb constituie o adevărată provocare chiar şi pentru cei cu multă experienţă, snowboarderilor le stau la dispoziţie parcurile "Easy Park" şi "Jib Park". Pentru nocturnă vă aşteaptă două pârtii. Nici un alt domeniu schiabil nu este atât de variat şi diversificat ca Plan de Corones! Cunoscut este domeniul şi datorită diverselor evenimente sportive, cum ar fi de exemplu cupa mondială de snowboard.

Recent Plan de Corones s-a înnoit: îndrăgitul Sonnenlift a fost complet schimbat, fiindu-i adăugate încălzire a scaunelor și acoperiș de protecție. În cabina Miara este Wi-Fi gratuit, iar instalațiile de înzăpezire au fost îmbunătățite. Şi sezonul 19/20 vă pune la dispoziţie o nouă telegondolă în locul telescaunului Rara. "Skitrans Bronta" este cea mai scurtă telegondolă cu 12 locuri din lume şi uneşte staţiile de vale ale telegondolelor "Miara" şi "Pedagá".Pentru o gama şi mai largă vă puteţi decide pentru extinderea skipass-ului la "Dolomiti Superski" şi vă asigura astfel accesul la 1200 km de pârtii şi 450 instalaţii pe cablu.

În domeniul schiabil "Plan de Corones" aveţi acces gratuit Wi-Fi la multe din punctele de vânzare de skipass. În plus în cazul în care v-aţi hotărât pentru extinderea la "Dolomiti Superski" vă aşteaptă alte hotspot la instalaţiile pe cablu şi în localurile gastronomice din diversele domenii schiabile.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Brunico

Dificultatea principală pentru pasionaţii de schi în nocturnă în Brunico este să aleagă. Cea mai lungă şi cea mai apropiată pârtie de schi în nocturnă este Korer, la Riscone. Aici vă puteţi da în nocturnă sâmbăta de la 19:30 până la 22:00. Pârtia are cca. 1,7 km lungime şi poate fi folosită şi ca derdeluş.

În plus vă stă la dispoziţie coborârea de la Cianross, în St. Vigil marţea şi joia de la 20:00 la 22:00. Este permis şi săniuşul pe pârtia de cca. 700 m, iar săniile le puteţi închiria la faţa locului.

În Terento vă puteţi da şi seara pe pârtii. Pârtia de în jur de 1,3 km este deschisă şi între 19:00 şi 21:30 miercurea şi vinerea.

În cele din urmă puteţi profita de oferta de schi în nocturnă la pârtia Guggenberg (1,5 km) - instalaţiile funcţionează aici şi de la 19:30 la 22:00.

Après-Ski Brunico

Après-Ski-ul în Brunico începe la "cea mai lungă tejghea din Tirolul de Sud", la staţia de vale a instalaţiei Plan de Corones. Şi pe Giggeralm sau la K1 se pot sărbători pistele cucerite. Dacă nu vă ajunge însă, pe timp de seară îşi deschid porţile în Brunico suficiente baruri şi pub-uri cu multă distracţie.

Dacă pe de altă parte preferaţi ceva mai liniştit, există şi restaurante, pizzerii şi vinării. Pentru cultură au loc spectacole de teatru - cu lungă tradiţie în staţiune - sau puteţi vizita castelul Brunico şi diversele biserici din localitate.

Dar şi mişcare puteţi face destulă, şi în afara pârtiilor, la activităţi cum ar fi căţărări pe gheaţă, Taxi Bob, drumeţii cu rachetele de zăpadă, derdeluşuri naturale şi hochei sau ice stock pe patinoarul natural.

La piscina „Cron 4“ vă aşteaptă activităţi acvatice iar la saună linişte şi relaxare. Se organizează periodic plimbări cu trăsura, drumeţiil alumina lunii şi a torţelor, săniuş la lumina lunii şi concursuri de schi şi snowboard.

Snowpark: Snowpark Plan de Corones Brunico

Cel mai mare şi mai modern domeniu schiabil din Tirolul Oriental, "Plan de Corones" nu lasă nimic de dorit, nici în ceea ce priveşte panorama, nici în ceea ce priveşte condiţiile pe pârtii. Freestylerii au două posibilităţi să petreacă o vacanţă plăcută cu mult shred.

Mai jos de staţia de munte distacţia în acţiune fac parte din program. Cu o Easy Line, o Medium Rail Line, o Medium Kickerline precum şi o Family Fun Line parcul nu lasă nimic de dorit pentru nici un nivel de cunoştinţe.

O altă aventură este posibilă la "Korer Park", de la pârtia "Korer", de lângă staţia de vale a instalaţiei de vale "Brunico/Risconne". Pe o lungime de 300 m se succed diverse obstacole, numai bune ca prime provocări pentru începători. Vă aşteaptă şi un "Kids Safety Park" şi un "Playground Snow", unde cei mici pot exersa în siguranţă.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Plan de Corones nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Plan de Corones

Raportul pentru Plan de Corones este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Brunico

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Brunico

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex