Award
Evaluările turiştilor

St. Anton

288 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Arlberg

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.811 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 1.300 m Total pârtii: 302 km
Cota staţiune: 1.304 m
Pârtii:
130 km
Instalaţii pe cablu: 87
Pârtii:
122 km
Teleschiuri: 27
Pârtii:
50 km
Telescaune: 44 Rute de schi: 200 km

Domeniu schiabil Arlberg

Posesorii skipass-ului "Arlberg" au la dispoziție un total de 302 kilometri de pârtie și 87 instalații pe cablu! Domeniul schiabil St. Anton aparţine cu Stuben, Zürs şi Warth-Schröcken asociaţiei Ski Arlberg. Datorită Flexenbahn, Trittkopfbahn I și II și Albonabahn 2, domeniile schiabile au fuzionat într-un singur domeniu schiabil mare. Cu 47 de cabine pentru 10 persoane fiecare, Flexenbahn-ul leagă Lech-Zürs de Stuben/Alpe Rauz și înlocuiește 120 de curse zilnice cu skibus-ul. În plus, puteți admira o priveliște magnifică asupra văii Klostertal prin ferestrele panoramice mari.

St. Anton im Arlberg este perfect pentru familii şi începători, având multe posibilităţi de supraveghere şi multe pârtii albastre. Arlberg (1.300 - 2.811 m) este una dintre cele mai sigure regiuni de zăpadă din întreaga regiune alpină. În combinaţie cu instalaţiile moderne de producere artificială a zăpezii, condiţiile pe pârtie sunt mereu excelente. Aici găsiţi însă nu doar pârtii bătute bune, regiunea este cunoscută şi ca un paradis de freeride. Nu mai puţin de 200 km de zăpadă adâncă vă aşteaptă aici pentru un Powder-Day perfect. Restaurantele din reţeaua Arlberger Bergbahnen oferă şi Wi-Fi gratuit.

Funpark-ul "STANTON PARK" din zona de schi Rendl, cu Kicker, Rails şi Tables este un adevărat Eldorado pentru snowboarderi. Cei cu multă experienţă pot profita de pârtiile de calitate de competiţie mondială, la Kapall (2330 m), pe când pe începători îi aşteaptă Gampen.
Hartă a pârtiilor Arlberg
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski St. Anton

Après-Ski-ul în St. Anton este legendar şi în afara graniţelor Austriei. Devreme după-amiaza se întâlnesc primii schiori în diverse localuri. Gama de posibilităţi este enormă, cu nume rezonante cum ar fi "Krazy Kanguruh" sau "Heustadl". O vizită la "Mooserwirt" este obligatorie – aici Après-Ski-ul este un cult!

După-amiaza accentul se mută în zona pietonală, promenada St. Anton, cu numeroasele ei magazinaşe elegante, cafenele şi restaurante primitoare. La cota 2100 m vă aşteaptă "Galzig Verwallstube",unul dintre cele mai înalte restaurante din Europa, restaurant cu oferte fine. Seara continuă în diferite baruri, pub-uri şi discoteci.

Cine preferă refacerea, nu va duce lipsă de nimic la extinsul centru de SPA Arlberg-WellCom, cu trei piscine şi o zonă de saune şi SPA. Alternativ puteţi folosi oferta mare de activităţi de la centrul sportiv şi de căţărări arl.rock - de la squash, tenis şi fotbal la sală cu trambulina şi perete de căţărări, pe peretele exterior chiar pe gheaţă. St. Anton este între timp nu doar "leagănul schiului alpin", ci şi o populară destinaţi printre căţărători: în domeniul schiabil, mai exact la Rendl, vă aşteaptă de exemplu singura via ferrata de iarnă din Tirol. Are 850 metri lungime, sunteţi asiguraţi cu cablu de oţel şi vă puteţi bucura de vederi incredibile.

O altă atracţie deosebită o constituie derdeluşul natural de 4,3 km km şi cu o diferenţă de altitudine de 500 m. Coborârea durează în jur de 15 minute, cu destule curbe. Cine preferă să exploreze împrejurimile pe jos nu va avea probleme să găsească un traseu potrivit printre cei 80 de km de drumeţii de iarnă.

Snowpark: STANTON SNOWPARK St. Anton

Încadrat în impresionantul peisaj al Arlberg, se află renumitul "STANTON PARK", la staţia de munte a Rendl şi 2 instalaţii pe cablu vă aduc aici fără probleme. Situarea sa deosebită, chiar la terasa Rendl, permite atât vizitatorilor să observe riderii, cât şi celor din urmă să facă o pauză relaxată cu uşurinţă şi - de ce nu - să asume din când în când la rândul lor poziţia de spectatori. Satorită evenimentelor cum ar fi Acrobag Progression Tour, care a făcut în 2015 pentru prima oară etapă în Europa, şi-a asigurat un loc sigur în TOP-ul scenei.

"STANTON PARK" vă aşteaptă cu ofertă spectaculară, împărţită pe 3 areas cu diferite grade de dificultate (Pro, Advanced şi Beginner). Printre obstacole se numără diverse rails şi boxe, kicker până la 15 m, pipes, o wall-ride şi o big tube. Headshaper-ul René Friedl şi restul băieţilor au depus tot efoertul în a crea un park unic, care nu lasă nimic de dorit.

Pe lângă "STANTON PARK" există în domeniul schiabil şi o funslope cu curbe, speedbooost şi 2 high-five cu efecte acustice, potrivită pentru toţi care vor sa se distreze un pic, indiferent de nivelul de cunoştinţe - o găsiţi la Galzig.

Cine are timp să ajungă şi în alte domenii schiabile ale regiunii, nu trebuie nici acolo să renunţe la freestyle. Atât în Lech cât şi la Sonnenkopf există câteva alte park-uri. Cel de la Lech am Arlberg are el 3 lines şi în plus mini-kickere pentru copii şi cel mai bună triple-kicker-Line din Alpi. Iar la Sonnenkopf oferta este perfectă pentru începători: Beginner-Funpark pune la dispoziţie 5 elemente medium şi o kicker line cu lungime între 3-5 m.

Hartă Snowpark Arlberg
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Arlberg nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Arlberg

Raportul pentru Arlberg este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în St. Anton

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil St. Anton

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter