Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Flims Laax Falera

214 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Flims-Laax-Falera

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.018 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 1.020 m Total pârtii: 188 km
Cota staţiune: 1.016 m
Pârtii:
88 km
Instalaţii pe cablu: 28
Pârtii:
81 km
Teleschiuri: 8
Pârtii:
19 km
Telescaune: 9 Rute de schi: 36 km

Domeniu schiabil Flims-Laax-Falera

Cu skipass-ul "Flims Laax Falera" vă stau aproape 224 km de pârtii (inclusiv rute de schi), cu diferite grade de dificultate - cu 28 de puncte de acces. Toate cele trei sate vă oferă acces direct în domeniul schiabil.

Deosebită este pârtia neagră "Fatschas", de la Piste am Crap Sogn Gion, fostul loc de întâlnire pentru competiția mondială. Versantul Cassons, situat la 2675 m altitudine este un paradis pentru fanii zăpezii adânci: în mare parte nu este zăpadă preparată, astfel încât să puteți profita ninsoarea proaspătă. Pârtii largi se găsesc din contră la Spaligna și la Vorab-Gletscher. Cea mai lungă pârtie măsoară 17 km și pornește de la ghețar. Copii se pot bucura de 3 Țări Magice de Zăpadă la cele trei stații de vale în Laax.

Pentru cei ce vor să-și împărtășească experiențele, schemele la kicker, zăpada prăfuită ori razele de soare sub Ghețarul Vorab cu cei de acasă, nu mai trebuie să aștepte până ajunge acasă, ci poate folosi gratuit Hotspots direct din domeniul schiabil pentru a distribui poze sau video-uri amuzante.

Nici de snowpark-uri nu duce lipsă domeniul schiabil Flims-Laax-Falera. Aveți de ales între jumps, boxs și rails în patru parcuri diferite. Aici se află cea mai mare halfpipe din Europa!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Flims Laax Falera

Laax este o autentică Mecca pentru fanii Freestyle. Nu este de mirare deci că aşezarea are destule de oferit pentru publicul mai tânăr şi mai petrecăreţ. În special în Laax şi Flims găsiţi numeroase baruri şi cluburi. La staţia de vale de exemplu boarderii îşi dau întâlnire la "Crap Bar". Alte localuri la modă sunt "Riders Palace Club", "Indy Bar" şi "Il Pub". În Flims găsiţi "Arena Bar" şi "Lagna Bar" - aici tot decorul este din lemn.

Cine după o zi plină pe pârtie vrea să se întremeze întâi un pic are unde să o facă - şi nu doar în domeniul schiabil! Flims şi Laax locken atrag cu o ofertă gastronomică largă - de la berării, prin localuri tradiţionale cu specialităţi elveţiene până la localuri cu specific asiatic, În mişcare puteţi rămâne pe cei 100 km de trasee de drumeţii de iarnă sau pe cele două derdeluşuri. Pe cel de 3 km din Foppa către Flims se aprinde şi nocturna în mod regulat.

Snowpark: NoName Snowpark Flims Laax Falera

Laax este un adevărat paradis pentru freestyleri. Detaliile despre domeniul schiabil vorbesc de la sine: patru parcuri de distracție din care puteți alege. În plus, există cel mai mare halfpipe din Europa, "The Beast", unde are loc în fiecare an Burton European Open, cel mai important concurs de snowboard din Europa. Dar asta nu e tot: Academia de Freestyle, înființată în 2003 promovează și tinerele talente în Laax.

Un alt punct de atracție este sala indoor de stil liber, care a fost deschisă în 2010. Este primul și singurul de acest fel din Europa și este potrivit pentru snowboarderi și schiori, precum și pentru patinatori și bicicliști. Aici vă puteți pregăti cu precizie pentru trucurile dumneavoastră - de exemplu, pe trambuline și pe kicker-urile de interior cu o groapă de sculptură.

Trei dintre parcurile de distracții din Laax sunt situate direct lângă centrul zonei de schi, stațiunea montană Crap Sogn Gion. Aici se găseşte parcul pentru începători, unde aceștia își pot încerca primele trucuri pe 5 kickeri și alte 10 obstacole, cum ar fi șine și cutii. Riderii avansați își pot da frâu liber în "Ils Plauns", cu kickeri și alte 15 obstacole, sau se pot aventura în cel mai mare halfpipe din Europa. Aceasta este situat în Parcul NoName, care atrage cu mai multe sărituri și tobogane și cu cafeneaua NoName pentru pauza dintre ele. Curnius Snowpark este situat pe ghețarul Vorab, la o altitudine de 3.000 m și oferă kickers, railuri și boxe pentru toate nivelurile.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Flims-Laax-Falera nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Flims-Laax-Falera

Raportul pentru Flims-Laax-Falera este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Flims Laax Falera

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Flims Laax Falera

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex