Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

San Candido

31 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,7
Domeniu schiabil 8,7

Domeniu schiabil Drei Zinnen Dolomiten

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.200 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 1.130 m Total pârtii: 115 km
Cota staţiune: 1.175 m
Pârtii:
48 km
Instalaţii pe cablu: 31
Pârtii:
55 km
Teleschiuri: 19
Pârtii:
12 km
Telescaune: 6

Domeniu schiabil Drei Zinnen Dolomiten

Cu skipass-ul "Dolomiţii Drei Zinnen" aveţi acces la 115 de kilometri de pârtii - acoperiţi de 31 de instalaţii pe cablu. Alta Pusteria, cunoscută şi ca Hochpustertal oferă printre staţiunile Sesto, San Candido şi Dobbiaco mai multe domenii schiabile mai mici cu multă varietate cu pârtii line pentru începători şi familii, pârtii exigente pentru avansaţi dar şi pentru cei cu un stil liniştit de schi, precum şi extreme pentru experţi.

Chiar în San Candido vă stau la dispoziţie 8,5 km de pârtii în domeniul schiabil Haunold. Cea mai mare selecţie de pârtii o oferă cu cca. 75 km domeniu schiabil Sesto/Monte Elmo - Croda Rossa, de accesat de la Sesto şi de la Versciaco. Mai jos de pereţii stâncoşi ai Rotwandspitze duc şi câteva pârtii mai dificile, com ar fi de exemplu "Holzriese 2", una din cele mai abrupte din Italia. Porţiunea are o înclinare de 71 % (!) şi acoperă o diferenţă de altitudine de 300 m cu o lungime de 700 m. Cine vrea să înconjoare valea, se poate da pe „Giro Delle Cime" (Dolomitii Sextner). Turul de o zi dupe este 5 munţi şi în jur de 30 km, pe care acoperiţi nu mai puţin de 9700 m de altitudine.

Pentru freestyleri şi snowboarder există un snowpark cu tables, slides şi jumps la teleschiul Mont Elmo precum şi la instalaţiile Rienza în Dobbiaco.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă San Candido

În Italia se află destule domenii schiabile ale căror pârtii sunt iluminate artificial cu nocturnă. De exemplu practicanţii sporturilor de iarnă se pot da pe timp de seară în domeniul de schi Drei Zinnen Dolomiten. În San Candido în fiecare marţi şi vineri vă aşteaptă cu nocturnă pârtia Haunold, între 19:00 şi 22:00 pe în jur de 3 km de pârtii, pentru încă câteva alunecări. Şi pe sanie vă puteţi da în nocturnă pe Haunold! Dacă înainte vreţi să adunaţi ceva forţă, vă stă la dispoziţie la refugiul Riese-Haunold-Hütte, cu specialităţi regionale şi băuturi.

Après-Ski San Candido

După zi o la schi în domeniul schiabil preferat de familii este mai linişte. Cu toate acestea aveţi posibilitatea de petrecerea timpului liber la una din cabanele rustice sau restaurantele, cafenelele tipice. Pentru cei care doresc să petreacă timpul cu alte activităţi au posibilitatea să aleagă între patinoar şi derdeluşuri pentru săniuş din împrejurimi.

Dacă vă doriţi ceva mai liniştit puteţi alege una din traseele de drumeţii cu privelişte deosebit de frumoasă la munţii Dolomiţii. O altă opţiune este să participaţi la o plimbare ghidată cu racheta de zăpadă. Sau dacă vă doriţi ceva mai comod puteţi să alegeţi o plimbare cu sania.

Pe lângă toate acestea o altă ofertă este parcul de aventură "Acquafun" chiar în San Candido unde vă puteţi relaxa şi distra în acelaşi timp.

Snowpark: Drei Zinnen Snowpark San Candido

Domeniul schiabil Sextner Dolomiten dispune de trei funpark: Drei Zinnen în Helm, Pragser Tal şi Shaka înToblach.

Dintre toate Snowpark Drei Zinnen este cel mai mare şi este împărţit în două zone: Copii/Începători şi Easy/Medium Park. Este perfect pentru începători. În Kids Park aveţi la dispoziţie trei kicker şi o mică linie whoops. Park-ul Easy/Medium este ecipat cu opt kiker, diferite boxe şi o zonă interesantă jib.

În Toblach (Dobbiaco) vă stă la dispoziţie singurul Big Airbag din Pustertal. Acesta este perfect pentru un training de salturi. în funpark-ul Rienz de 200 m lungime se împart şase jumps şi zece rails.

Oferta de freestyle se completează cu un Kids Skicross Park din domeniul schiabil Haunold. Laici pot încerca legendara pârtia Skicross de Cupă Mondială. Acesta dispune de şase steep turns, doisprezece waves şi patru kickers.

Domeniul schiabil Drei Zinnen Dolomiten nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Drei Zinnen Dolomiten

Raportul pentru Drei Zinnen Dolomiten este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în San Candido

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil San Candido

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex