Evaluările turiştilor

San Candido

31 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 8,7
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
3 Zinnen Dolomiten
Cel mai înalt punct: 2.200 m
Cel mai jos punct: 1.130 m
Cota staţiune: 1.175 m
Instalaţii pe cablu: 39
Teleschiuri: 27
Telescaune: 6
Telecabine: 6
Total pârtii: 116 km
Pârtii:
54 km
Pârtii:
50 km
Pârtii:
12 km

Vacanță ski San Candido – Ospitalitate italiană!

San Candido

Primitorul orăşel San Candido - Innichen în limba germană - este situat la o altitudine de 1175 m în Regiunea 3 Zinnen Dolomiten, la graniţa cu Austria. Înconjurat de minunatele vârfuri ale Dolomiţilor şi de mări întunecate de "moor", orăşelul primitor vă aşteaptă datorită situării ideale în parcul natural Dolomiţii Sextner nu doar cu natură de vis ci şi multe posibilităţi de agrement. În special primitoarea zonă pietonală şi posibilităţile de cumpărături merită o vizită. Dar în primul rând sunt bineînţeles numeroasele pârtii, cele care asigură distracţia şi buna dispoziţie. În plus în jurul San Candido aveţi posibilităţi bune de derdeluş, drumeţii cu rachetele de zăpadă şi tururi de schi.

Holiday region 3 Zinnen Dolomites

Holiday region 3 Zinnen Dolomites este o regiune de vacanţă de vis! Ţara celor Tre Cime/Drei Zinnen (2.999 m) oferă multă varietate: pârtii perfecte, refugii rustice, pârtii de schi fond, staţiuni micuţe şi frumoase, oferă variate de timp liber - toate acestea pe fundalul perfect al Dolomiţilor, care sunt patrimoniu mondial UNESCO! Aşa Alta Pusteria este o destinaţie ideală pentru o vacanţă frumoasă. Pentru toţi fanii disciplinelor nordice posibilităţile sunt nu mai puţin de grandioase! Descoperiţi 200 km de pârtii de schi fond şi întâlniţi-vă cu elita spotului care participă la renumita competiţie de cupă mondială care are loc aici.

Drum San Candido

  • Tren: În San Candido (la destinație)
  • Avion: Innsbruck (cca. 135 km), Salzburg (cca. 225 km), Verona (cca. 255 km), Bergamo (cca. 335 km), Mailand (cca. 430 km)

Cazare în San Candido

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski San Candido

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter