Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Pas de la Casa

38 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Grandvalira

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.640 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 1.710 m Total pârtii: 210 km
Cota staţiune: 2.080 m
Pârtii:
100 km
Instalaţii pe cablu: 71
Pârtii:
77 km
Teleschiuri: 37
Pârtii:
33 km
Telescaune: 28

Domeniu schiabil Grandvalira

Cu skipass-ul "Grandvalira" aveţi acces la 210 km de pârtii, prin intermediul a 71 instalaţii pe cablu. Aici vi se oferă cel mai mare domeniu schiabil din Europa în afara Alpilor, care prin combinarea domeniilor Pas de la Casa / Grau Roig şi Soldeu/El Tarter.

Din Pas de la Casa pornesc telescaune cu acces direct la domeniul schiabil, care este greu de egalat în varietate, nici măcar începătorii nu trebuie decât arareori să se dea de două ori pe aceeaşi pârtie în o zi. De aici vi se deschid perspective minunate de zăpadă adâncă. Numeroasele posibilităţile de off-piste din întregul domeniu schiabil şi pârtille mogul unice rămân însă rezervate doar pentru experţii.

Peste tot în domeniu schiabil găsiţi puncte de acces la Internet. Din februarie 2019 cu skipass-ul Grandvalira aveţi acces şi la domeniul schiabil Ordino Arcalís, cu încă 30 km de pârtii şi 15 instalaţii pe cablu.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Pas de la Casa

În marele domeniu schiabil al Andorrei nu poate lipsi nici îndrăgitul schi în nocturnă. În Grandvalira vă aşteaptă chiar două domenii schiabile cu nocturnă: cel mai mare este la Pas de la Casa, unde vă invită la schi după apusul soarelui pârtia "Tubs". Telescaunul de 4 locuri "La Solana" vă duce la începutul coborârii de 1,5 km, cu marcare albastră pentru distracţie pentru mic şi mare.

Un pic mai în afara Soldeu este situat un alt domeniu schiabil cu nocturnă, în Le Peretol (1960 m). Aici deserveşte teleschiul Peretol o pârtie de cca. 500 m, pe care se află Snowpark-ul "Sunset Park Henrik Harlaut", complet echipat cu nocturnă. Acest teritoriu de Freestyle nu are legătură directă cu restul pârtiilor domeniului schiabil Grandvalira dar este uşor de accesat prin intermediul străzii de vale. Distracţia nocturnă are loc aici în fiecare săptămână, de marţi până duminică de la ora 17:00 la ora 22:00.

Après-Ski Pas de la Casa

Après-Ski în Pas de la Casa este foarte mult îndrăgit de tineri datorită tarifelor mici al pârtii de schi. Veţi găsii aici multe baruri doar la o aruncătură de băţ una de alta unde ajungeţi comod pe jos. De la baruri tradiţionale până la baruri pretenţioase în as de la Casa fiecare se poate distra pe placul lui. De curând este prezent în Grandvalita şi unul din cele mai îndrăgite cluburi de plajă din Ibiza, Cala Bassa beach Club (CBbC) - vă aşteaptă cu bucătărie mediteraneană, şezlonguri şi DJ´s chiar la pârtie. Recomandăm de asemenea Iglu Bar la telescaunul Pic Blanc. Hotelul construit doar din zăpadă este u n local deosebit pentru Après-Ski, cu atmosferă relaxată. De asemena aveţi posibilitate de a alege între numeroasele restaurante cu oferte culinare cu specialităţi tradiţionale şi internaţionale.

Pentru cei care pe lângă ziua de schi vor să participe la alte activităţi vă stau la dispoziţie următoarele activităţi de petrecerea timpului liber: de la snowmobil, sau sania trasă de câini până la paintball şi până la drumeţii cu racheta de zăpadă sau excursii cu bicicleta în zăpadă. În satele înconjurătoare vă stau la dispoziţie activităţi cum ar fi Zip-Line în Canillo, centrul SPA în Soldeu sau zboruri cu elicopterul. Pentru fiecare vacanţa perfectă

Snowpark: Snowpark El Tarter Pas de la Casa

Pentru freestyleri domeniu schiabil Grandvalira este un adevărat paradis. Aici vă stau la dispoziţie trei parcuri de distracție- printre care singurul parc de distracție nocturn din Andorra. Snowpark-ul El Tarter este unul de referință pentru snowpark-urile de acțiune din Andorra. Pe lângă obstacole și o linie de Kicker, echipajul parcului din Coliflor are chiar şi o Academie de Freestyle deschis zilnic.

În snowpark-ul Xavi din Grau Roig sunt elemente de kicker şi jib. Iar Sunset Park Peretol este un parc cu nocturnă deschis de marți până duminică seara. Aici stau la dispoziţia curajoșilor Frestyleri trei linii diferite cu kickern şi rails, precum şi un bag jump.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Grandvalira nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Andorra

Raportul experţilor Grandvalira

Raportul pentru Grandvalira este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Pas de la Casa

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Pas de la Casa

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex