Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Regiune de schi Les 3 Vallées

Informaţii despre regiune
Cel mai înalt punct: 3.230 m Total pârtii: 600 km
Cel mai jos punct: 1.100 m
Pârtii:
312 km
Instalaţii pe cablu: 159
Pârtii:
216 km
Teleschiuri: 59
Pârtii:
72 km
Telescaune: 60 Rute de schi: 50 km
Telecabine: 40
Les 3 Vallées oferă schi alpin la superlativ – cele trei văi împreună constituie una din cele mai mari zone de schi ale lumii. 159 instalaţii, 600 km pârtii pregătite cu nenumărate posibilităţi de zăpadă adâncă – cu skipass-ul "3 Vallées" visurile schiorilor devin realitate! Pe pantele pitoreşti ale celor trei văi, de la masivul glaciar Vanoise cu vârful Grande Casse (3.852 m), cel mai înalt vârf după Moûtiers, găsiţi unele din cele mai extraordinare peisaje ale Alpilor Savoiei, cu perspectivă asupra Mont Blanc şi un paradis de zăpadă prăfoasă cu o suprafaţă de 250 km².

Cea mai înaltă staţiune a Europei, Val Thorens, vă oferă cu situarea sa la 2.300 m altitudine zăpadă de la sfârşitul lui noiembrie până la începutul lui mai. Aici găsiţi una din cele mai lungi pârtii ale regiunii cu 12 km lungime şi 1400 m diferenţă de altitudine.

Valea de la Courchevel este azi una din cele mai bine echipate staţiuni de schi din lume. 165 persoane pot folosi cabina odată pentru a ajunge pe vârful La Saulire - 2.738 metri. Aici vă aşteaptă cea mai lungă pârtie, Les Creux cu o lungime totală de 3.850 metri, precum şi pârtia neagră de pe vârf la Courchevel, în cartierul Le Praz, cu o diferenţă de altitudine de 1.438 metri.

Méribel, situată în inima regiunii, este locul ideal pentru schiorii care doresc să descopere tot potenţialul de pârtii al 3 Vallées. Ambele părţi ale văii cuprind 108 km pârtii. Cel mai important punct este aici faptul că toate văile sunt legate prin instalaţii, fără a fi nevoie să vă scoateţi schiurile sau să vă urcaţi într-un autobuz. O distracţie la schi de vis!!

Cu skipass-ul "Les 3 Vallées" puteţi schia o zi şi în Asociaţia Paradiski şi Espace Killy (întrebaţi la casele de bilete despre bilete pentru "Espace Olympique").
Click aici pentru harta mărită

Staţiuni Les 3 Vallées

Harta Măreşte

staţiune cazări
4
6
5
1
1
10

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex