Evaluările turiştilor

Les Menuires

319 Nr. evaluări:

98 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,7
Planul pârtiilor
Les Menuires/St. Martin
Planul pârtiilor Les Menuires/St. Martin
Informaţii despre domeniul schiabil
Les Menuires/St. Martin
Cel mai înalt punct: 2.850 m
Cel mai jos punct: 1.450 m
Cota staţiune: 1.850 m
Instalaţii pe cablu: 33
Teleschiuri: 13
Telescaune: 13
Telecabine: 7
Total pârtii: 160 km
Pârtii:
99 km
Pârtii:
45 km
Pârtii:
16 km

Vacanță ski Les Menuires - Poarta către 3 Vallées!

Les Menuires

Les Menuires este situată la 1.850 m altitudine în Bellevilletal şi se prezintă romantic, mai mult în piatra şi lemn, cu chalet-uri primitoare. Datorită diverselor oferte pentru copii şi familii, şi-a meritat distincţia „Famille Plus“.în comparaţie cu renumita vecină Val Thorens, Les Menuires convinge în general prin preţuri mai redise dar nu duce lipsă de nimic din infrastructura necesară pentru o vacanţă reuşită la munte: pârtii înzăpezite, posibilităţi variate de agrement - ca de exemplu centrul de Sport şi Spa cu o suprafaţă de 4.500 m², precum şi o ofertă gastronomică cuprinzătoare!

Les 3 Vallées

Bine aţi venit la "3 Vallées" - cele trei văi sunt Belleville, Courchevel şi Méribel! Împreună alcătuiesc cel mai mare domeniu schiabil cu legături directe din lume cu o altitudine de 3.230 m şi astfel zăpadă absolut sigură. Culisa alpină şi coborârile deosebit de lungi şi variate precum şi oferta foarte mare pentru free-ride şi de Snow-Park-uri fac acest domeniu incomparabil! Localităţile în cele 3 văi se prezintă diferit, de la fermecătoare până la mondene. Veţi găsi din ce în ce mai des aici în ultimii ani Chalet-uri tipice pentru regiune şi clădiri de apartamente care se dau staţiunilor un aer plăcut. Legăturile asigurate de instalaţiile pe cablu sunt excelente: puteţi intra direct în Circul de Schi de oriunde şi ajunge de exemplu pe cea mai înaltă staţie de schi a Europei la 2.300 m altitudine!

Drum Les Menuires

  • Tren: Moûtiers (cca. 29 km)
  • Avion: Chambéry (cca. 110 km), Geneva (cca. 150 km), Grenoble (cca. 185 km), Lyon-Saint Exupéry (cca. 190 km), Torino (cca. 255 km)

Cazare în Les Menuires

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Les Menuires

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter