Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Les Menuires

289 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Les Menuires/St. Martin

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.850 m Telecabine: 7
Cel mai jos punct: 1.450 m Total pârtii: 160 km
Cota staţiune: 1.850 m
Pârtii:
104 km
Instalaţii pe cablu: 26
Pârtii:
41 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
15 km
Telescaune: 14 Rute de schi: 12 km

Domeniu schiabil Les Menuires/St. Martin

Skipass-ul "Les Menuires - St. Martin" vă permite acces la 160 km de pârtii şi 33 de instalaţii pe cablu în jurul Les Menuires şi Saint Martin. Domeniul schiabil este foarte variat şi oferă atât începătorilor precum şi celor ceva mai avansaţi destulă varietate. Există şi câteva pante de zăpadă adâncă, care abia îţi aşteaptă fanii iar panorama este cu adevărat incredibilă - domeniul schiabil include câteva vârfuri în jur de 3000 m altitudine, cum ar fi de exemplu Le Mont de la Chambre (2850 m) sau Le Roc des 3 Marches (2704 m).

Pe Point de la Masse (2804 m) vă aşteaptă şi ceva coborâri dificile, cum ar fi "Dame Blanche", dar şi pârtii liniştite cum ar fi coborârea de vale la St. Martin. Datorită pârtiei albastre "La Bouquetin" care a intrat în funcţiune în iarna 2015/201 se poate bucura toată lumea de coborârile de aici. Şi cea mai lungă coborâre din Les 3 Vallées, Cime de Caron cu 12 km, se află în Les Menuires.

Pe boarderi, Les Menuires îi aşteaptă cu condiţii excelente. Între cartierele La Croisette şi Les Bruyères găsiţi o halfpipe, quarters şi piramidă. Există şi o porţiune de boardercross la Le Becca. Pentru cei mai mici dintre începători condiţiile sunt excelente la "Piou Piou", la La Croisette şi Les Bruyères.

Din iarna 2018/19 domeniul vă aşteaptă cu diverse noutăţi. Pe 08.12.2018 a avut loc prima "Les Menuires 24 ore", ca eveniment de bun venit. Aici au loc festivităţi pentru toate vârstele şi toate nivelele de cunoştinţe 24 de ore. În plus se organizează excursii cu maşinile de zăpadă la lumina lunii şi drumeţii la lumina torţelor pentru copii de la 3 ani şi se deschide labirintul "Arena de Zăpadă". Şi pentru schi de tură vă puteţi bucura de noutăţi, se adaugă câteva trasee foarte interesante. În plus în domeniu sunt montate camere de luat vederi, care înregistrează coborârile. Această posibilitate o aveţi de exemplu la noua Pixel Area în Snowpark. Dacă vreţi o fotografie cu voi în instalaţie o puteţi primi la Saint Martin Express. Vă puteţi fotografia pe drumul de urcare, şi da frâu liber creativităţii. Performanţa instalaţiilor pe cablu a fost mărită cu investiţii în valoare de 9,5 milioane de euro, şi permit acum atât drumuri mai rapide cât şi reducerea consumului de energie.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Les Menuires

Schiul de noapte în Franța este o experiență specială. Cele 3 Vallées, în special, cu gama lor imensă de pârtii, au tot ce le trebuie pentru a face inima unui pasionat de sporturi de iarnă să bată mai repede. Deci, aici există și posibilitatea de a schia pe timp de noapte. Dacă vă petreceți vacanța la schi în cele 3 Vallées, puteți să vă dați în continuare pe pârtii după apusul soarelui în zona de schi Courchevel. Aici, telecabina de 8 persoane "Verdons" își prelungește orele de funcționare în fiecare miercuri, iar Familypark și pârtia "Verdons" sunt iluminate de reflectoare. Un aspect deosebit aici este faptul că schiatul în Familypark este acompaniat de muzică. De asemenea, se oferă servicii de catering: restaurantul "Les Verdons" servește mâncare și băuturi până după închiderea telescaunului.

Après-Ski Les Menuires

În Les Menuires sunteţi invitaţi în numeroasele restaurante şi baruri la Après-Ski, un pahar sau mai multe. Unele dintre ele sunt aşezate foarte atractiv la altitudine, cu vedere fermecătoare la munţi. În total oferta de activităţi de timp liber în afara agitaţiei de pe pârtii este considerabilă: de la plimbări cu săniile trase de cai la snowtubing totul este posibil! domeniul schiabil are în rest 2 derdeluşuri de oferit cu distracţie pentru toată familia.

Şi oferta de Wellness şi Fitness este pe măsură, cu un centru de Sport şi Spa pe 4500 m² care oferă diferite activităţi. piscină, saună, hidro-gimnastică, fitness, tenis, squash sau voleibal: greu e doar de ales.

Snowpark: Snowpark BK Park Les Menuires

Snowpark Les Menuires vă aşteaptă chiar la telescaunul "La Becca"-la 2.500 m altitudine. "BK Park" oferă multe plăcute ore şi pentru familii, căci aici există oferte modulare pentru mic şi mare.

La amenajarea acestui park a participat şi echipa - o garanţie recunoscută de calitate. Aici vă stau la dispoziţie zone boardercross şi fresstyl cu 2 grade de dificultate. Pe linia albastră sunt 2 kikere şi 4 rails (Flat Descent, Rainbow, 2 Boxen) iar pe linia roşie un kiker şi 4 rails (S shaped, Flat Descent, Wave şi C shaped). Pe porţiunea de boarder-cross pentru "amatori" - "The Toboggan" - aveţi un început excelent la combinaţia dintre Speed şi Freestyle-Fun.

Îniarna 2018/2019 există pentru freestyleri, iubitorii de parcourslu skicross o nouă arie, Pixel Area cu rails, kicks şi moguls. Aici vă puteţi arăta cele mai bune trucuri şi vă puteţi înregistra. Video-ul vă este trimis direct prin mesaj. Dacă vreţi să faceţi o pauză vă puteţi relaxa pe terasa panoramică şi doar observa alţi riderii.

Cine caută şi mai multe aventuri de Freestyle, este numai bine în Les 3 Vallées cu diversele sale park-uri, multe alternative şi posibilităţi!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Les Menuires/St. Martin nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Les Menuires/St. Martin

Raportul pentru Les Menuires/St. Martin este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Les Menuires

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Les Menuires

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex