Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Tignes

311 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil Tignes - Val d'Isère

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.456 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 1.550 m Total pârtii: 300 km
Cota staţiune: 2.100 m
Pârtii:
170 km
Instalaţii pe cablu: 86
Pârtii:
78 km
Teleschiuri: 34
Pârtii:
52 km
Telescaune: 41 Rute de schi: 20 km

Domeniu schiabil Tignes - Val d'Isère

Skipass-ul "Tignes - Val d'Isère" vă permite accesul la 300 km de pârtii cât se poate de bine preparate, cu legături asigurate impecabil de 86 instalaţii pe cablu. Domeniul schiabil este considerat - nu în ultimul rând datorită gheţarilor "La Grande Motte" şi "Pissaillas" - ca fiind foarte sigur în ceea ce priveşte zăpada şi este îndrăgit în aceeaşi măsură de experţi şi începători.

Domeniile schiabile Tignes şi Val d’Isère oferă fiecare 150 km de pârtii variate şi sunt conectate peste Bellevarde (2827 m). Tignes oferă nu doar o vedere superbă asupra Lac du Chevril, ci este în acelaşi timp un teritoriu de schi excelent pentru începători care pot face primele alunecări pe Col du Palet sau pe pârtiile albastre şi verzi de mai sus de Tignes-Le Lac. Cei cu pretenţii mai ridicate găsesc în schimb oferta potrivită mai degrabă la domeniul schiabil glaciar de la Grande Motte, la altitudinea ameţitoare de 2456 m. Coborâri asigurate şi controlate pe zăpadă adâncă în Vallon de la Sache fac din domeniul schiabil un paradis şi pentru freerideri şi iubitorii de variante. Pârtia de aici acoperă o diferenţă de altitudine de 1198 m, cu o lungime de 2,8 km. O experienţă deosebită este snow-park-ul Tignes, care are tables, slides şi jumps speciale pentru începători dar şi pentru avansaţi şi experţi.

Val d'Isère singură oferă alţi 150 km de pârtii, care sunt în general largi şi au un nivel redus de dificultate, situate mai exact pe platoul gheţarului Pissaillas. Domeniul schiabil a primit sigiliul "Famille Plus", coborârile locale sunt foarte potrivite pentru familii şi oferta pentru copii foarte extinsă, inclusiv de supraveghere. Există însă şi câteva pârtii roşii şi ture mai exigente - în special la Solaise, o delicatesă este aici coborârea de vale. La Pointe du Montet (3428 m) condiţiile de zăpadă sunt foarte bune pentru foarte mult timp şi puteţi schia fără mari probleme şi din iunie până în septembrie. Din buna infrastructură fac parte şi numeroase hot-spots Wi-Fi gratuite.

La începutul sezonului 2017/2018 a intrat în funcțiune funicularul de 10 locuri „Solaise“, care înlocuiește Solaise-Express. Astfel se reduc timpii de așteptare considerabil, iar capacitatea de transport crește cu 40 %. Acesta pune la dispoziția călătorilr Wi-Fi gratuit și scaune încălzite.

Domeniile Tignes şi Val d'Isère sunt conectate perfect şi garantează distracţie în stare pură!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Tignes

Schiatul în sine joacă în Tignes întotdeauna rolul principal, dar este destul loc şi de Après-Ski! Numeroase baruri, restaurante confortabile şi mai multe discoteci sunt puncte centrale de întâlnire în Tignes. Unul din cele mai la modă este "Grizzly's Bar", cu atmosferă arctică.

Pentru activităţi sportive autobuzul vă duce la Le Lac şi patinoarul natural de aici, apoi puteţi profita de piscina de la "Le Lagon". Ambele atracţii pot fi folosite în mod gratuit cu un skipass cu o valabilitate mai mare de 2 zile, pentru perioada valabilă pentru skipass. Cine caută ceva deosebit poate face scufundări sub gheaţa lacului Tignes! Dar punctul culminant din punct de vedere este cu siguranţă recent deschisul "Tignespace": un spaţiu modern de sport de sală şi conferenţe cu nenumărate posibilităţi. Terenuri de tenis, baschetbal, voleibal, handbal, badminton şi hochei, squash, perete de căţărări, zonă de atletism - toate visurile devin realitate pe cei 3.500 m².

Snowpark: Val d'Isere Snowpark, Gliss'Park, Gletscher Park, Swatch Snowpark, Acticross Tignes

Cu skipass-ul "Tignes - Val d´Isere" aveţi acces la o ofertă foarte largă pe tema snowpark. Primul de pe listă este "Val d'Isere Snowpark". Situat la 2300 m altitudine între Val d'Isère şi Tignes, în apropiere de telescaunele "Montblanc" de la Bellevarde. Aici vă aşteaptă 3 lines, una verde, una roşie şi una neagră cu rails, kikere şi boxe pe toate gusturile. În plus vă aşteaptă la instalaţia pe cablu Borsat din Val d’Isère şi o porţiune de boardercross cu elemente fun-slope. "Acticross" are mai multe obstacole, cum ar fi un super-tunel. Cine îţi doreşte o masă consistentă după o zi plină în "parc" este aşteptat cu drag la "Chill Chalet" la grătar.

Mai departe mergem în domeniul schiabil Tignes, şi el inclus în skipass. Aici puteţi alege din 3 snowpark-uri diferite: unul mare, la 2400 m – 2600 m altitudine, numit "DC Snowpark", cel mai mic, chiar lângă staţiune - "Gliss'Park" - precum şi glaciarul Tignes "Gletscher-Snowpark". La DC Snowpark vă aşteaptă un total de 16 kickere şi diferite rails, cu diverse grade de dificultate, unde vă puteţi pune la încercare abilităţile. Fie că sunteţi amatori sau "profesionişti" nu veţi duce lipsă de obstacole. O atracţie deosebită este funcţia "Ski Movie"- vă puteţi filma salturile personale, de exemplu la Big Airbag şi apoi le analiza pe ecranul gigant de la "Swatch Cool Zone".

"Micul" Gliss Park din staţiunea Tignes oferă şi el destule posibilităţi de exersare, nu doar pentru începători. Vă stau la dispoziţie diferite parcursuri, cum ar fi boardercross, parcurs de obstacole şi un slalom paralel. Că acest parc nu este de neglijat este clar când vedeţi airbag-ul. Între ianuarie şi aprilie se pregăteşte în Tignes şi o Monster-Halfpipe, pentru competiţii internaţionale.

Pe gheţarul "Grande Motte" se află, la 3456 m deasupra nivelului mării, "Tignes-Snowpark" cu diferite kickere, rails şi boxen sau Woops, în culisă impresionantă, pentru începători şi experţi. Parcul îţi deschide porţile şi pe drum de vară şi în plus line-urile se schimbă constant şi astfel nu e risc de plictiseală!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Tignes - Val d'Isère nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Tignes - Val d'Isère

Raportul pentru Tignes - Val d'Isère este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Tignes

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Tignes

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex