Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Berchtesgaden

2.121 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 7,5
Informaţii despre domeniul schiabil
Region Berchtesgaden
Cel mai înalt punct: 1.800 m
Cel mai jos punct: 630 m
Cota staţiune: 573 m
Instalaţii pe cablu: 31
Teleschiuri: 23
Telescaune: 6
Telecabine: 2
Total pârtii: 49 km
Pârtii:
25,5 km
Pârtii:
19 km
Pârtii:
4,5 km
Rute de schi: 1 km

Domeniu schiabil Region Berchtesgaden

Domeniu schiabil Region Berchtesgaden

"Regiunea Berchtesgaden" îşi aşteaptă oaspeţii cu un total de şase domenii schiabile, accesibile prin un unic skipass cu acelaşi nume: în jur de 50 km de pârtii între 630 şi 1800 m altitudine şi 30 de instalaţii pe cablu pot fi utilizate astfel după plac.

Ideale pentru familii sunt pârtiile de la Hochschwarzeck! 6 km lungime are coborârea de vale de la Rossfeld la Oberau şi este minunată pentru începători (poate fi folosită însă doar la zăpadă suficientă).

Pe boarderi îi veţi găsi mai degrabă la Götschen, unde se fală parcul cu o HalfPipe de 120 m lungime. Datorită pârtiilor de Cupă Mondială şi faptului că este locul de desfăşurare a campionatele de bob şi snowboard domeniul schiabil se bucură de renume internaţional! Iar domeniul schiabil Zinken vă permite să schiaţi şi în învecinata Austria. Cu skipass-ul aveţi acces la un domeniu schiabil pe zi..

În staţiune mai multe zone Kabel Deutschland permit accesul Wi-Fi la internet.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Berchtesgaden

În Germania schiatul seara este o activitate foarte populară printre schiori, când pârtiile domeniilor schiabile au nocturnă. Şi în jurul Berchtesgaden deschid la anumite date unele domenii schiabile în nocturnă. De exemplu în domeniul schiabil Rossfeld este iluminată artificial în fiecare miercuri de la 18:00 la 21:00 pârtia de 1 km de la teleschiul Großer. În domeniul schiabil Götschen vă stă la dispoziţie seara vineri între 18:00 şi 21:30 pârtia cu nocturnă de la telescaunul cu 3 locuri Götschenkopfbahn pentru schi. Aici vă puteţi da chiar pe 1,8 km de pârtii. În plus în fiecare joi deschide Skiarena Obersalzberg pentru schi nocturn.

Après-Ski Berchtesgaden

Apres-ski-ul nu înseamnă acelaşi lucru pentru toată lumea! Fidel acestui motto Berchtesgaden are oferta potrivită pentru toate gusturile: seri animate la refugii sunt la fel de uşor de petrecut ca şi o seara romantica în doi la o plimbare cu sania. În baruri puteţi găsi diverse petreceri, în schimb la restaurantele vă vor ademeni cu o ofertă culinare excelentă iar discotecile fac la rândul lor din noapte zi!

În plus sunt posibile multe activităţi cum ar fi drumeţii de iarnă, drumeţii la lumina torţelor şi tururi ghidate prin frumosul peisaj din jurul Watzmann. Cu skipass-ul Region Berchtesgaden puteţi în plus să faceţi şi alte activităţi precum o tură pe derdeluşul cu multe curbe la Obersalzberg, unde ajungeţi uşor cu telecabina (depinde de condiţiile meteorologice). Beneficiaţi de intrări reduse la centrul balnear Watzmann, cu 900 m², unde vă puteţi relaxa la diverse tratamente.

Snowpark: Snowpark Ski- und Snowboardzentrum Götschen Berchtesgaden

În land-ul Berchtesgaden nu lipsesc posibilităţile de desfăşurare pentru sportivi. În regiunea în care se află "Centrul de Schi şi Snowboard Götschen" vă puteţi antrena şi inspira cu elita sporturilor de iarnă. Coborâri rapide şi un "paradis" pentru snowboarderi cu half-pipe completează oferta şi vă invită să îndrăzniţi diferite salturi sau o aventură în zăpadă adâncă.

Cine nu este încă sigur şi preferă să mai observe un pic găseşte aici condiţii ideale cu multe evenimente atât de schi cât şi de snowboard, în spectaculare competiţii de coborâre şi freestyle profesioniştii arată ce pot şi se bucură de spectatori.

Domeniul schiabil Region Berchtesgaden nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Germania

Raportul experţilor Region Berchtesgaden

Raportul pentru Region Berchtesgaden este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Berchtesgaden

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Berchtesgaden

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex