Evaluările turiştilor

Berchtesgaden

9 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 8,0
Planul pârtiilor
Region Berchtesgaden
Informaţii despre domeniul schiabil
Region Berchtesgaden
Cel mai înalt punct: 1.800 m
Cel mai jos punct: 630 m
Cota staţiune: 573 m
Instalaţii pe cablu: 31
Teleschiuri: 23
Telescaune: 6
Telecabine: 2
Total pârtii: 42 km
Pârtii:
25,5 km
Pârtii:
12 km
Pârtii:
4,5 km
Rute de schi: 8 km

Vacanță ski Berchtesgaden - Una din cele mai frumoase regiuni ale Germaniei!

Berchtesgaden

Berchtesgaden este situată la 570 m deasupra nivelului mării, în partea de sud-est a Bavariei Superioare şi este imediat învecinată cu Austria. Locul vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru o vacanţă reuşită la schi şi nu numai: culisele unui sat romantic cu două turle de biserică, o gamă largă de facilităţi sportive şi de agrement şi centrul de SPA Watzmann, cu peşteră de vindecare proprie pentru relaxare după o zi plină. Acestora li se adaugă și bucătăria bavareză tipică, care atrage cu specialităţile sale, de exemplu cu friptura de porc şi "ciolanul cu crustă". Palatul regal şi muzeul cere se află aici și care înconjoară piaţa sunt de asemenea atracții importantă în staţiune.

În special începătorii profită de ofertele din Berchtesgaden: aveţi posibilitatea de a rezerva la noi şi pachetul "Learn to Ski", care include 3 zile (12 ore) de ore de schi precum şi echipament pentru 6 zile (set complet BASIC). Un debut excelent în sporturile de iarnă este astfel garantat - şi asta datorită celor nu mai puţin de 6 domenii schiabile diferite.

Land Berchtesgaden

La poalele impresionantului masiv Watzmann (2.713 m) şi în parcul naţional Berchtesgaden veţi găsi romanticul land Berchtesgaden. Înconjurată de lanţuri montane cu altitudini între 2.000 şi 2.700 m această regiune a Oberbayern este o oază de linişte şi idilă. În total 6 domenii schiabile acoperă toate cerinţele sportivilor: Jenner este foarte potrivit pentru cei cu experienţă, Hochschwarzeck atrage mai degrabă familii şi începători iar Götschen este ideal pentru snowboarderi. Cunoscut internaţional este acest land datorită coborârilor de campionat mondial şi ca loc de desfăşurare de exemplu a campionatelor de bob şi snowboard.

Drum Berchtesgaden

  • Tren: Berchtesgaden (la destinație)
  • Avion: Salzburg (cca. 25 km), München (cca. 195 km), Innsbruck (cca. 200 km)

Cazare în Berchtesgaden

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Berchtesgaden

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter