Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Saalbach

523 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 10,0
Domeniu schiabil 10,0

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.096 m Telecabine: 29
Cel mai jos punct: 830 m Total pârtii: 270 km
Cota staţiune: 1.003 m
Pârtii:
140 km
Instalaţii pe cablu: 70
Pârtii:
112 km
Teleschiuri: 20
Pârtii:
18 km
Telescaune: 21

Domeniu schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Skipass-ul inclus este Ski Alpin Card, care vă permite acces la legendari 408 km de pârtii, urmând motto-ul "1 skipass - 3 regiuni - nenumăraţi munţi! Acoperă nu doar Skicircuss Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn, ci şi Schmittenhöhe în Zell am See, precum şi domeniul glaciar Kitzsteinhorn la Kaprun. Dacă această asociaţie nu vă ajunge - puteţi extinde la Super Ski Card (v. regiunea de schi). Acest skipass vă permite accesul la 22 regiuni de schi din Tirol şi Salzburg şi la distracţie nelimitată pe peste 2750 de km de pârtii.

Din Saalbach aveţi acces direct la Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Skicircus vă pune la dispoziţie numeroase pârtii pentru începători, avansaţi şi experţi şi este astfel perfect pentru toate nivelele de cunoştinţe. Pârtii mogul, cu mare înclinaţie, porţiuni de carving şi o pistă contra cronometru precum şi 2 pârtii cu nocturnă completează oferta, în timp ce tunurile de zăpadă asigură zăpadă suficientă.

Cine vrea să descopere coborârile plăcute din jurul Saalbach - incl. pârtia de Campionat Mondial de la Kohlmais nu poate pierde ocazia de a face circuitul Saalbach-Runde, duce pe 16 km pe ambele pante ale văii Glemmtal, înconjurând staţiunea.

În special există multe posibilităţi pentru începători, 140 km de pârtii albastre şi verzi stând la dispoziția lor în întregul domeniu schiabil. Și familiile cu copii au de unde alege, chiar la stația de vale a instalației pe cablu Asitzkabinenbahn se găsește Leo’s Kinderland, iar zone cu covor fermecat, pentru exerciții, caruselul pentru copii, iglul din zăpadă și cetatea cu cavaleri, toate sunt ideale pentru copii care exersează primele mișcări în zăpadă. Nu degeaba Saalbach este unul dintre cele mai îndrăgite domenii schiabile din Alpi - aici este câte ceva pentru oricine. Pe cei cu multă experienţă îi aşteaptă coborârile „Zwölferkogel Nord“ şi "Schattberg Nord" cu provocări pe măsură.

Freestylerii consideră Skicircus un autentic paradis: se pot da în 3 snowpark-uri şi pe o porţiune de boader-cross.

Plănuit este ca Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 circulă zellamseeXpress, care transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See, la Schmittenhöhe. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus şi astfel schimba domeniile fără probleme.

Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Saalbach

După lăsarea întunericului câteva dintre domeniile schiabile ale Austriei vă invită la distracţie nocturnă. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn nu se lasă mai prejos şi vă pune la dispoziţie câteva pârtii pentru distracţie nocturnă. În Hinterglemm iubitorii de schi se bucură mai multe ori pe săptămână de acest serviciu: cu instalaţia pe cablu Unterschwarzachbahn sosiţi la pârtia de acces cu nocturnă, cu o lungime de aproape 1,2 km. Nightpark-ul de aici îi invită pe doritori la câteva ture nocturne. O altă posibilitate vă aşteaptă în Leogang, la instalaţia pe cablu Schanteilift. Teleschiul este funcţional noaptea şi deserveşte pârtie luminată, cu o lungime de cca. 500 m. Cu skipass-ul achiziţionat aveţi acces gratuit şa pârtiile cu nocturnă.

Après-Ski Saalbach

Cu cât este mai frig, cu atât mai aprinsă atmosfera! Après-Ski se scrie cu literă mare atât în Hinterglemm cât şi în Saalbach! Numeroase refugii primitoare vă aşteaptă să ciocniţi un pahar în onoarea unei zile perfecte la schi, iar o vizită la „Hinterhagalm“, "Bauer's Schi-Alm", "Hexenhäusl", "Tanzhimmel" şi "Goaßstall" face parte din programul obligatoriu al unui fan al Après-Ski-ului! Numeroase baruri şi pubs ca Checker Club - Post Bar în staţiune, pe toate gusturile vă pun la dispoziţie posibilitatea de a continua distracţia şi - de ce nu - flirtul. Discotecile vă aşteaptă cu rock, pop, rave, techno, foxtrott sau chiar vals. Pentru atmosferă de Oktoberfest şi în miezul iernii recomandăm "AsitzBräu", la staţia de munte a instalaţiei Asitzbahn, la 1763 m altitudine.

Cei care vor ceva mai liniştit pot să profite de multele restaurante şi cafenele. Interesaţi-vă la hotelier unde puteţi mânca specialităţile locale sau faceţi o plimbare de descoperire prin localitatea practic fără trafic.

Nici de activităţi sportive nu veţi duce lipsa: fie că este vorba de patinaj, săniuş, fie de plimbări romantice cu căruţa trasă de cai. Pentru doritorii de experienţe inedite Hinterglemm este o comoară: de la aventuri în Glemmy Offroad Park cu snow-quads sau tubing la Unterschwarzachbahn – sunt multe posibilităţi de distracţie pe lângă pârtie.

Snowpark: Nightpark Saalbach

În Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn vă aşteaptă 4 snowpark-uri, cu multă varietate şi adrenalină!

În Hinterglemm este vorba de "Nightpark", la instalaţia pe cablu Unterschwarzach, chiar în apropiere de centrul staţiunii, unde motto-ul este "Freestyle Unlimited!" şi vă puteţi etala abilităţile zi şi noapte. Liniile sunt pentru toate nivele de cunoştinţe şi vă puteţi bucura de obstacole cum ar fi nou Gap Kicker, o spine, o wall-ride, rails şi de o C-rail de 9 m sau boxe, inclusiv una combi de 22 m.

În plus în Saalbach la Bernkogel mai este şi un "easy park" - Learn-to-Ride-Park" - cu 3 mini-kickere şi 3 boxe de începători.

În Leogang vă aşteaptă în schimb "Nitro Snowpark Leogang" chiar la Asitz. Cu corners, Big Airs şi deferite rails şi boxe nu lasă nimic de dorit şi oferă condiţii ideale de antrenament pentru toţi freestylerii. O table cu trei rampe diferite rotunjeşte oferta. La Jib Zone sunt bineveniţi în special începătorii pentru primele tricks pe easy-boxes. În întregul park aveţi acces Wi-Fi gratuit la internet, printre altele pentru a distribui ultimele fotografii.

Snowpark-urilor şi se alătură 2 alte zone freestyle: una de skicross şi boardercross şi un "Playground Snow". Este vorba de un amestec dintre pârtii normale şi snowpark, situat la telescaunul Hochalm Sessellift în Hinterglemm. Curbe abrupte, mici kickere, quarter-pipes şi multe alte elemente fun asigură zile petrecute cu multă distracţie.

În Fieberbrunn, la staţia intermediară Streuböden, îi aşteaptă pe începătorii de freestyle "Easy Park", un Easy Park pentru fiecare, cu 5 kickere, 2 piste mogul şi 4 boxe.

Snowpark-urilor li se adaugă încă două zone de freestyle: o zonă de ski- şi boardercross şi o porţiune de funcross. Astfel este vorba despre un amestec de pârtii normale şi snowpark, în partea telescaunului Hochalm din Hinterglemm. Diverşi moguli şi obstacole, kicker, quarter-pipes şi multe alte elemente fun vă asigura distracţia. Şi aşa se face din "Ski-Circus" în cele din urmă şi un "Freestyle-Circus".

Domeniul schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Raportul pentru Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Saalbach

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Saalbach

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex