Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Arosa

94 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Arosa-Lenzerheide

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.865 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 1.229 m Total pârtii: 225 km
Cota staţiune: 1.775 m
Pârtii:
110 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
87 km
Teleschiuri: 17
Pârtii:
28 km
Telescaune: 18

Domeniu schiabil Arosa-Lenzerheide

Cu skipass-ul "Arosa-Lenzerheide" aveți acces la cea mai mare regiune schiabilă unitară din Graubündens: Arosa-Lenzerheide cu 225 km de pârtii și 50 instalații pe cablu. Parte din această regiune schiabilă o reprezintă, la altitudini între 1780 şi 2653 m, domeniul de schi idilic Arosa. Un total de 13 instalaţii moderne pe cablu permit accesul comod în domeniul cu cca. 70 km de pârtii. Cea mai lungă coborâre are 4,5 kilometri şi duce de la "Weißhorngipfel" la "Prätschli". Domeniul dispune de pârtii uşoare şi medii, dar există şi o coborâre FIS de 1,5 km. Cine vrea să exploreze întregul domeniu schiabil în o singură zi, rămâne pe "Runda Lai". Aceasta "urmăreşte soarele" pe pantele de la vest la est şi solicită, în funcţie de nivelul de cunoştinţe, în jur de 4-5 ore. Cupola "Tschuggen" este un excelent punct de pornire pentru o zi minunată la schi deoarece de aici ajungeţi fără probleme în orice colţ al domeniului. Brüggerhorn şi Weißhorn sunt paradise de zăpadă adâncă şi de freeride. La "Tschuggen" vă aşteaptă un Snowpark cu rails, tables şi Kicker. O halfpipe găsişi la cabana Sit, lângă instalaţia "Tomeli". Domeniul are o pârtie cu nocturnă şi pentru cei mai tineri un "Arosa Junior Club".

De la finalului lui 2013 turiştilor le stau la dispoziţie mai mult decât pârtiile din Arosa. Ideea a luat fiinţă deja la finalul anilor 70, dar doar începând din acest an 2013 a devenit realitate asocierea domeniilor schiabile Arosa şi Lenzerheide. Legătura este asigurată de cabina Hörnli-Urdenfürggli, se creează astfel un pod peste valea Urdental care separă cele 2 domenii. Pistenkilometern Inaugurat în decembrie 2015, Panoramabahn Heidbüel este cea mai nouă și mai modernă instalație pe cablu. Domeniul schiabil Lenzerheide (1229 - 2865 m) are avantajul că instalaţiile se află atăt pe partea vestică cât şi pe cea estică a văii: soare garantat! În multe din restaurantele montane vă stau la dispoziţie hot-spots cu Wi-Fi gratuit.

În plus domeniul schiabil vă oferă atracţii deosebite cum ar fi porţiuni cu măsurare de viteză, porţiuni publice de competiţie unde vă puteţi întrece cu prietenii, posibilitatea de a măsura toţi kilometrii parcurşi şi diferenţa de altitudine acoperită, skimovie şi o dată pe lună schi la lumina lunii. Distracţie pură, în condiţii perfecte!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Arosa

Arosa Lenzerheide face parte din domeniile schiabile cu nocturnă din Elveţia, unde iubitorii de sporturi de iarnă se pot bucura de pârtii şi după lăsarea întunericului. Oferta pârtiilor luminate din domeniul schiabil este în Stätzerhorn. Începând cu Revelionul şi până la mijlocul lui martie vă puteţi bucura în fiecare vineri de la ora 18:00 până la 22:00 de pârtiile luminate. Teleschiul Proschieri din Parpan şi telescaunul Rungg-Stätzertäli asigură accesul schiorilor şi al snowboarder-ilor la pârtia cu nocturnă de cca. 3,5 km. Restaurantul montan Alp Stätz asigură celor ce se bucură de schi la nocturnă o atmosferă primitoare, cu produse regionale. Pentru schi la nocturnă trebuie achiziţionat bilet la destinaţie.

Après-Ski Arosa

Petreceri sălbatice sunt mai greu de găsit în Arosa, dar asta nu înseamnă că nu găsiţi unde să dansaţi pe timp de seară după finalul zilei de schi. Deosebit de plăcut este în staţiune faptul că nu este permis traficul automobil pe timp de noapte, vă puteţi plimba de la bar la bar fără griji. Printre acestea, cele mai cunoscute sunt "Brüggli" şi "Nuts". Chiar în domeniu puteţi încerca Chilihütta, probabil cel mai lung Lenzerheide cu băuturi originale sau Kuhbar, cu o terasă frumoasă şi cu mult soare. Cine preferă seri mai liniştite este aşteptat cu drag în unul din numeroasele restaurante. Tenis, patinaj şi căţărări pe gheaţă asigură varietatea din punct de vedere sportiv. Atracţii speciale sunt cursele de cai pe zăpadă sau derdeluşul Pradaschier: cu 3 km lungime, 480 m diferenţă de nivel şi 30 de curbe garantează distracţie pentru întreaga familie.

Snowpark: Arosa Lenzerheide Arosa

O culisă impresionantă şi atmosferă idilică atrag zilnic numeroşi vizitatori în domeniul schiabil "Arosa". Deşi aici vă puteţi relaxa deosebit de bine, nu este mai puţin posibil să petreceţi întreaga zi în mişcare. "Snowpark Arosa Lenzerheide " este una din posibilităţi. De-a lungul parcursului instalaţiei Tomeli coboară 3 lines, care acoperă toate nivelele de dificultate, făcând astfel posibil în egală măsură accesul la lumea freestyle şi exerciţii la nivel ridicat. Situarea deosebit de convenabilă, ferit de vânt pe versantul nord-ostic permite "shredding" pe orice vreme şi în plus apropierea de instalaţia pe cablu elimină timpii morţi. În fiecare an se ocupă o crew cu multă experienţă să asigure un nou setup creativ şi să folosească diversele boxe, rails, kicker, jumps şi jibs cât mai bine.

Pe lângă "Snowpark Arosa Lenzerheide " vă aşteaptă încă alte parcuri interesante. În regiunea de schi Arosa Lenzerheide, vă stau la dispoziţie şi "JibArea Stätz", pârtia "Funslope Lenzerheide" cât şi "Wood Ranch Arosa".

Domeniul schiabil Arosa-Lenzerheide nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Arosa-Lenzerheide

Raportul pentru Arosa-Lenzerheide este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Arosa

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Arosa

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex