Award
Evaluările turiştilor

Arosa

98 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 9,5

Domeniu schiabil Arosa-Lenzerheide

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.865 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 1.229 m Total pârtii: 225 km
Cota staţiune: 1.775 m
Pârtii:
110 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
87 km
Teleschiuri: 17
Pârtii:
28 km
Telescaune: 18

Domeniu schiabil Arosa-Lenzerheide

Cu biletul de schi "Arosa Lenzerheide" aveți acces la cel mai mare domeniu schiabil conectat din Graubünden: Arosa Lenzerheide, cu 225 de kilometri de pârtii și 43 de instalații pe cablu. Acest domeniu schiabil este împărțit în regiunea idilică Arosa, care se află la 1739 m deasupra nivelului mării, și frumoasa regiune Lenzerheide, care se află la 1475 m deasupra nivelului mării. Puteți începe o zi la schi la peste 10 puncte de acces. Domeniul schiabil are multe pârtii ușoare și intermediare, pârtia Black Diamond este însă o provocare pentru experți. Pe lângă numeroasele pârtii, Arosa Lenzerheide este un paradis al zăpezii adânci și al freeride-ului de care vă puteți bucura. Patru snowpark-uri diferite, cu linii diferite și pentru fiecare nivel, le stau la dispoziție freestylerilor. O experiență distractivă este garantată și pentru cei mai tineri cu ofertele interactive de pe pârtie, oferte precum jocul de căutare Zappelbär și pârtia Globi. Primele viraje pot fi exersate și abilitățile consolidate și în Honeyland-ul gratuit. Începând cu iarna 2013/14, turiștii au acces la domeniul schiabil Arosa Lenzerheide, cel mai mare domeniu schiabil conectat din Graubünden. Instalația pe cablu Urden leagă Hörnli din Arosa de Urdenfürggli din Lenzerheide. Acesta face legătura cu valea Urden, care este singura despărțire între cele două domenii. În decembrie 2019, a fost inaugurat telescaunul Brüggerhorn pe partea dinspre Arosa, devenind astfel cel mai nou sistem de transport din domeniul schiabil. În plus, domeniul schiabil vă oferă puncte de atracție precum traseele cu măsurare a vitezei, pista publică de curse, care vă invită la competiții îndrăznețe cu prietenii, Skiline, cu ajutorul căreia puteți experimenta kilometri de schi alpin și metri de altitudine acumulați, și Skimovie.Distracția pură a vacanței la schi o puteți experimenta și în timpul numeroaselor experiențe montane care au loc iarna în Arosa Lenzerheide. Coborâți pe Light Ride ca Super Mario pe un tobogan, bucurați-vă de pârtii sub lumina lunii pline sau faceți primele viraje la răsăritul soarelui în timpul programului Early Birds. Aici, schiorii și snowboarderii sunt transportați cu telecabina Arosa-Weißhorn până la stația superioară, unde se pot face primele trasee în zăpadă. După aceea, puteți savura un mic dejun la înălțime în 360° Panoramarestaurant Weißhorngipfel. În Lenzerheide, ziua de schi începe devreme, la ora 6:30, oră la care iubitorii de zăpadă sunt urcați pe munte cu teleschiul Stätzertäli și teleschiul Proschieri. Și aici, schiorii înfometați pot lua un mic dejun copios la restaurantul montan Alp Stätz.
Hartă a pârtiilor Arosa-Lenzerheide
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Arosa

Arosa Lenzerheide face parte din domeniile schiabile cu nocturnă din Elveţia, unde iubitorii de sporturi de iarnă se pot bucura de pârtii şi după lăsarea întunericului. Oferta pârtiilor luminate din domeniul schiabil este în Stätzerhorn. Începând cu începutul lunii februarie şi până la mijlocul lui martie vă puteţi bucura în fiecare vineri de la ora 18:00 până la 22:00 de pârtiile luminate. Teleschiul Proschieri din Parpan şi telescaunul Rungg-Stätzertäli asigură accesul schiorilor şi al snowboarder-ilor la pârtia cu nocturnă de cca. 3,5 km. Snowpark-ul este deschis și în timpul schiatului nocturn. Intrarea se face la teleschiul Proschieri. Restaurantul montan Alp Stätz asigură celor ce se bucură de schi la nocturnă o atmosferă primitoare, cu produse regionale. Pentru schi la nocturnă trebuie achiziţionat bilet la destinaţie.

Après-Ski Arosa

Après-ski este finalul perfect al unei zile minunate de sporturi de iarnă. Treceți în revistă experiențele trăite în această zi și toastați pentru cea mai bună perioadă a anului. Atât în Lenzerheide, cât și în Arosa, există diverse locuri pentru a face acest lucru. În KuhBar Arosa, oaspeții au parte de cel mai bun après-ski în mijlocul zonei de sporturi de zăpadă Arosa Lenzerheide! Alarma de petrecere este garantată aici.Cine preferă seri mai liniştite este aşteptat cu drag în unul din numeroasele restaurante. Tenis, patinaj şi căţărări pe gheaţă asigură varietatea din punct de vedere sportiv. Atracţii speciale sunt cursele de cai pe zăpadă sau derdeluşul Pradaschier: cu 3 km lungime, 480 m diferenţă de nivel şi 30 de curbe garantează distracţie pentru întreaga familie.

Snowpark: Arosa Lenzerheide Arosa

O culisă impresionantă şi atmosferă idilică atrag zilnic numeroşi vizitatori în domeniul schiabi Arosa Lenzerheide. Snowpark-ul Arosa Lenzerheide le oferă freestylerilor tot felul de oportunități pentru a se descătușa. Amplasarea deosebit de avantajoasă, protejată de vânt în partea inferioară a domeniului schiabil, înseamnă că puteți să vă bucurați de experiențe fără să țineți prea mult cont de vreme, iar apropierea imediată de stațiile de telescaun înseamnă timpul de distracție nu este risipit în gol.În fiecare an un crew cu multă experienţă asigură un nou setup creativ și amplasează diversele boxe, rails, kicker, jumps şi jibs în cel mai bun mod posibil.

Pe lângă Snowpark Tschuggen, JibArea Stätz, mai există și alte parcuiri precum Woodranch, neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2, realizat din lemn de brad pur din Arosa, sau Snowpark Täli Top, care îi așteaptă pe freestyleri.

Domeniul schiabil Arosa-Lenzerheide nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Arosa-Lenzerheide

Raportul pentru Arosa-Lenzerheide este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Arosa

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Arosa

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter