Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Grainau (Zugspitze)

96 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 8,6

Domeniu schiabil Garmisch-Classic, Zugspitze

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.720 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 740 m Total pârtii: 60 km
Cota staţiune: 758 m
Pârtii:
19 km
Instalaţii pe cablu: 28
Pârtii:
31 km
Teleschiuri: 14
Pârtii:
10 km
Telescaune: 6 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil Garmisch-Classic, Zugspitze

Cu "Top Snow Card" vă stau la dispoziţie 87 instalaţii pe cablu şi 213 km de pârtii între 732 şi 2720 m în Garmisch-Partenkirchen şi Mittenwald în Germania şi în Lermoos şi Bergwang in Austria (v. regiunea de schi).

Chiar din Garmisch-Partenkirchen aveţi acces la domeniul schiabil Classic (Hausberg, Kreuzeck şi Alpspitz/Ostenfelderkopf). În total 40 km de pârtii şi 5 coborâri la vale veţi găsi la acest domeniu schiabil. La Hausberg vă aşteaptă un domeniu schiabil variat cu renumita şi exigenta coborâre de cca. 3,3 km Kandahar. Cea mai lungă coborâre din domeniul schiabil este coborârea de vale de la Osterfelderkopf, cu 8,8 km lungime şi o diferenţă de nivel de 1330 m.

Zugspitze oferă 20 km de pârtii bine preparate, un Funpark şi un ElDorado de zăpadă adâncă cu zone de freeride. Pantele line de pe Zugspitzplatt acoperă şi nevoile celor cu puţină experienţă pe cel mai înalt vârf al Germaniei.

Cu "Twin Ticket" puteţi profita şi de domeniul schiabil Classic şi de Zugspitze. Renumită este zona şi datorită evenimentelor cum ar fi cupa Mondială FIS şi anuala competiţie de Anul Nou.

În stațiune aveți acces la 5 hotspot-uri Wi-Fi.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Grainau (Zugspitze)

O zi activă pe pârtiile din Grainau este departe de a se încheia. Amatorii de săniuș vor găsi o pârtie naturală de derdeluş pentru copii (aproximativ 1,5 km) chiar în satul Gschwendt, cu două magazine de închiriere de sănii în imediata vecinătate. Pentru distracție prelungită cu sania, satul vecin Garmisch-Partenkirchen are în total patru pârtii cu o lungime de până la 5 km.

Patinoarul natural din Grainau vă invită la patinaj pe gheață și la curling. Cu puțin noroc, lacul Eibsee va fi înghețat și veți putea să vă plimbați sau să alunecați pe suprafața de gheață naturală. Excursiile ghidate cu rachete de zăpadă pornesc de la Grainau Kurhaus și vă conduc prin regiunea fermecătoare Zugspitze pe două trasee de lungimi diferite. Posesorii cardului Grainau pot participa gratuit la aceste tururi ghidate.

Preferați mai degrabă să vă relaxaţi înotând? Atunci merită să faceţi o vizită la spațioasa Zugspitzbad Grainau. Aici cei mici se pot bălăci, iar cei mari se pot relaxa.

Pentru un final măreț al unei zile pline de satisfacții, răsfățați-vă cu bucătăria gustoasă din Grainau Hanurile și restaurantele servesc pește proaspăt din lacul Eibsee, obligatoriu Brotzeitbrettl, friptură de porc bavareză, dar și preparate din bucătăria de clasă superioară - alegerea vă aparține. Dacă preferați să dansați toată noaptea în Garmisch-Partenkirchen, în apropiere există o gamă largă de baruri și discoteci. Sau, pentru o schimbare, puteţi participa la o drumeție nocturnă cu torțe, unde puteți experimenta magia mistică a muntelui în aerul rece al serii.

În plus, domeniul schiabil Garmisch-Classic îi așteaptă pe pasionații de sporturi de iarnă cu numeroase evenimente, cum ar fi Early Bird Kandahar, K2 grillout, Schneebeben, cursele din Cupa Mondială de schi și Snowdown.

Snowpark: snowpark_name Grainau (Zugspitze)

snowpark_description

Domeniul schiabil Garmisch-Classic, Zugspitze nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Germania

Raportul experţilor Garmisch-Classic, Zugspitze

Raportul pentru Garmisch-Classic, Zugspitze este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Grainau (Zugspitze)

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Grainau (Zugspitze)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex