Evaluările turiştilor

Bad Reichenhall

12 Nr. evaluări:

81 % Rată recomandări:

Staţiune 7,5
Domeniu schiabil 6,7
Planul pârtiilor
Region Berchtesgaden
Informaţii despre domeniul schiabil
Region Berchtesgaden
Cel mai înalt punct: 1.800 m
Cel mai jos punct: 630 m
Cota staţiune: 473 m
Instalaţii pe cablu: 31
Teleschiuri: 23
Telescaune: 6
Telecabine: 2
Total pârtii: 42 km
Pârtii:
25,5 km
Pârtii:
12 km
Pârtii:
4,5 km
Rute de schi: 8 km

Vacanță ski Bad Reichenhall - Renumită staţiune Balneară şi salină!

Bad Reichenhall

În Alpii Bavarezi, la poalele Predigtstuhl, la o altitudine de 473 m găsiţi staţiunea Bad Reichenhall. Foarte aproape de Salzburg, staţiunea balneară modernă vă aşteaptă cu culisa perfectă pentru relaxare pură. Centrul istoric, cu piaţa Florianiplatz şi zona pietonală care începe la Rathausplatz (Piaţa Primăriei) abia vă aşteaptă la o plimbare pe îndelete! Filarmonica şi termele Rupertus complementează ideal oferta, laolaltă cu gastronomia tipic bavareză,, cu specialităţi consistente cum ar fi friptura de porc. Peisajul este dominat de munţii acoperiţi de nea şi lacurile strălucitoare. Nu degeaba această localitate a primit în 2001 distincţia de "Oraş Alpin al Anului".

Mai ales începătorii beneficiază de ofertele noastre din Bad Reichenhall: aici aveţi posibilitatea de a rezerva pachetul "Learn to Ski". Aceasta include curs de schi de 3 zile (12 ore), închiriere echipament 6 zile Set complet BASIC pentru un cost suplimentar de doar 100 €! O introducere perfectă în distracția sporturilor de iarnă - şi aveţi posibilitatea să alegeţi între 6 domenii schiabile diferite.

Land Berchtesgaden

La poalele impresionantului masiv Watzmann (2.713 m) şi în parcul naţional Berchtesgaden veţi găsi romanticul land Berchtesgaden. Înconjurată de lanţuri montane cu altitudini între 2.000 şi 2.700 m această regiune a Oberbayern este o oază de linişte şi idilă. În total 6 domenii schiabile acoperă toate cerinţele sportivilor: Jenner este foarte potrivit pentru cei cu experienţă, Hochschwarzeck atrage mai degrabă familii şi începători iar Götschen este ideal pentru snowboarderi. Cunoscut internaţional este acest land datorită coborârilor de campionat mondial şi ca loc de desfăşurare de exemplu a campionatelor de bob şi snowboard.

Drum Bad Reichenhall

  • Tren: Bad Reichenhall (la destinaţie), Salzburg (cca. 25 km)
  • Avion: Salzburg (cca. 10 km), Innsbruck (cca. 150 km), München (cca. 175 km)

Cazare în Bad Reichenhall

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Bad Reichenhall

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter