Vacanţă la schi pe gheţar - zăpadă garantată!

Schiatul în domeniile schiabile glaciare este dorit de orice iubitor al sporturilor de iarnă şi nu fără motiv! Vederea impresionantă, cu kilometri întinşi de pârtii ai gheţarului are farmecul său aparte! Cei ce schiază la o altitudine de 3000 m nu trebuie să-şi facă griji de lipsa zăpezii, căci atât iarna, cât şi până bine în primăvară sau chiar vara este posibilă distracţia la schi pe gheţarii Europei. Descoperiţi acum ofertele noastre pentru următoarea dvs. vacanţa la schi în domeniile glaciare!

Vacanţă la schi pe gheţar - zăpadă garantată!
Vacanţă la schi pe gheţar - zăpadă garantată!

De ce într-un domeniu schiabil glaciar?

Când căutaţi un domeniu schiabil potrivit pentru fiecare atunci unul glaciar este răspunsul potrivit. Majoritatea pârtiile şi coborârile foarte largi dau un sentiment de siguranţă atât începătorilor cât şi celor mai pricepuţi pe schiuri. Schiatul pe gheţar - aşa cum se credea mai demult - nu este absolut deloc! Puteţi profita la schi de vreme însorită pe gheţar, în timp ce în vale se adună norii.

Care sunt domeniile schiabile glaciare?

Nu trebuie să călătoriţi mult pentru a vă bucura de un concediu la schi întru-un domeniu schiabil glaciar. Cele mai bune domenii glaciare schiabile se află în regiunea Alpilor. Austria ocupă cu gheţarii săi: Hintertuxer, Stubaier, Rettenbach, Tiefenbach, Gheţarul Kitzsteinhorn şi Pitztaler un loc de top pentru schi pe gheţar. Dar nici Elveţia ori Franţa nu se lasă mai prejos. Cu vedere la Matterhorn sau de exemplu la pârtiile din Saas-Fee, se pot descoperi pârtii pe gheţar potrivite pentru toate nivelurile.

Cum găsesc domeniul glaciar potrivit?

V-a impresionat gândul siguranţei de zăpadă pe gheţar? Noi vă oferim o varietate de unităţi de cazare în domeniile schiabile glaciare, unde să vă puteţi arata gloria pe pârtii fără grija zăpezii.Datorită filtrului de căutare „Gheţar“ găsiţi în doar câteva secunde toate cazările ce le oferim în regiunea gheţarilor din Alpi. De asemenea, filtrele „Direct la pârtie“ sau ´“Începători“ vă pot fi de mare ajutor pentru a găsi exact ce căutaţi. Aruncaţi o privire acum şi găsiţi următoarea destinaţie pentru vacanţa la schi pe gheţar.