Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Domenii schiabile Slovacia

Domenii schiabile Slovacia

Faptul că Tatra oferă condiţii naturale ideale pentru practicarea sporturilor de iarna este cunoscut între timp şi în afara graniţelor din Slovaciei. Dar nu mulţi ştiu ciă iarna se pate schia în practic toate regiunile din Slovacia - într-un total de 100 de statiuni de schi! În prezent există, pe lângă centrele renumite din Tatra şi Fatra, centre ceva mai mici cu pârtii bine îngrijite din vest până la Munţii Beskydy în est.

Après-Ski Slovacia

Atât în Tatra Mare cât şi în Tatra Mică există unele activităţi foarte frumoase de apres-ski, deşi într-o scară relativ redusă faţă de oferta din Alpi. În oraşele mai mari sunt multe baruri, restaurante şi baruri unde vă puteţi bucura de amintirea unei bune zile la schi şi de bucătăria slovacă. Aceasta este în mare parte compusă din feluri de mâncare din cartofi şi carne prăjită, fiartă şi afumată. Felurile de mâncare tradiţionale includ "Lokše" (clătite de cartofi), "Spišská pochúťka" (gulaş cu clătite de cartofi), placinte de vânat, găluşti şi faimosul "pečené bravčové koleno" (picior de porc prăjit). Bucătăria slovacă pot fi savurat fără probleme datorită preţurilor foarte accesibile din restaurante. Oferta de agrement include multe posibilităţi de spot şi spa, cum ar fi bob, patinaj, parapanta, curse de sănii trase de câini, paintball, plimbări cu sania trasă de cai trase de cai şi discoteci pe zăpadă.

Excursii Slovacia

Multe castele și cetăți, un număr impresionant de peșteri, terme pentru refacere şi clădiri istorice - toate acestea contribuie la farmecul exercitat de Slovacia asupra turiștilor care o vizitează. În capitală veţi întâlni deja mai multe dintre ele adunate: în primul rând Castelul Bratislava, pe un deal cu vedere la oraș, primăria istorică, catedrala gotică Sf. Martin, Orchestra Filarmonicii Slovace și diverse palat, care atrag mulţi vizitatori.

Pe lista patrimoniului mondial UNESCO se află Castelul Spiš, în Žehra. Este unul dintre cele mai mari castele din Europa Centrală și a fost complet renovat în 1970. O situare deosebit de pitorească o are Castelul Červený Kameň, tronând pe partea de est a Carpaților Mici. În muzeul castelului găsiţi exponate de arta, arme si mobilier din trecut, și chiar şi o mică farmacie în stil rococo. Din Castelul Teba din Bratislava nu mai există din păcate decât ruine, acestea au fost însă acum transformate într-un muzeu în aer liber.

În Slovacia sunt cunoscute aproximativ 5350 peşteri. 1000 dintre ele sunt situate în carsticul Parc Național Slovac. Împreună cu Parcul Național ungar Aggtelek acoperă una dintre cele mai mari zone carstice din Europa Centrală. Acces publicului oferă de exemplu Pestera Jassauer, o peșteră cu depuneri de calcar și cea mai veche accesibilă din Slovacia. În Valea Demänovská vizitatorii pot explora o peşteră de gheaţa şi o peşteră co stalagmite şi stalactite.

În trecut puteţi călători în satele agricole Vlkolínec și Bardejov. În Vlkolínec timpul pare într-adevăr să fi stat în loc. În satul situat pe un platou între Tatra Mica şi Tatra MareNiederer și High Tatras, nu există nici un drum, nici electricitate, nici conducte de apă. Casele și biserica sunt în întregime din lemn. Casele din centrul istoric al Bardejov nu sunt făcute din lemn, dar au în schimb faţade foarte frumoase. O mare parte a fost renovat.

Cine vrea să programeze şi timp pentru relaxare, trebuie să facă o oprire în una din numeroasele staţiuni balneare din Slovacia. În Thermal Park Bešeňová, de exemplu sau în Parcul Acvatic Tatralandia bazine de înot cu sare, cu apă termală sau simplă şi o lume a saunelor celtică și tratamente spa.

Staţiuni Slovacia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Cota staţiune Domeniu schiabil Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Tatranská Lomnica
850 m Tatranská Lomnica 11,8 km 888 - 2.190 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex