Pachete la schi pentru grupuri - la schi cu prietenii

Vacanţă cu prietenii sau cu familia lărgită - buna dispoziţie este garantată la o vacanţă în grup mare. Avem pentru dvs. şi prietenii dvs., de exemplu apartamente şi chalet-uri economice pentru cei care vor să se ocupe singuri de mese - de multe ori cazarea este chiar la pârtie. Sau selecţionaţi din unele din ofertele noastre pentru grupuri mai mari din Austria - fie că este vorba de apartamente sau hoteluri aveţi de unde alege pentru o vacanţă la schi pentru grupul dvs. de prieteni sau familia. Nu rămâne decât să căutaţi în catalog oferta la schi făcută pe măsura grupului vostru!

Pachete la schi pentru grupuri - la schi cu prietenii
Pachete la schi pentru grupuri - la schi cu prietenii

Unde mergem în vacanţă ca grup?

Preferate pentru vacanţa la schi în grup sunt în general ofertele noastre în Franţa. Aici oferim o alegere mare de apartamente şi chalet-uri, de regulă chiar la pârtie sau în orice caz în apropiere de domeniul schiabil. Oferta noastră în Franţa este în mare majoritate fără serviciu de masă. În un apartament sau chalet îşi găsesc locul până la 19 persoane aţa puteţi petrece ziua pe schiuri împreună sau fiecare în ritmul său, iar seara vă reuniţi pentru ore plăcute în companie, fără a fi însă obligaţi la ore fixe de masă - puteţi de exemplu găti împreună când aveţi chef. O astfel de cazare este şi mult mai economică, ceea ce vă permite să puneţi bani de-o parte pentru activităţi pe şi în afara pârtie. Cine caută pentru vacanţa în grup şi multă distracţie şi petrecere trebuie însă neapărat să arunce un ochi pe oferta din Austria. Fie ca grup în apartament fără serviciu de masă sau în hotel - şi în Austria veţi găsi cazarea potrivită pentru vacanţa voastră. Aici pe lângă condiţii perfecte de zăpadă şi aşteaptă şi multă posibilităţi în afara pârtiilor. Dacă vă decideţi pentru o ofertă cu masă, de exemplu cu demipensiune, mai economisiţi ceva timp la gătit, pe care îl petreceţi apoi în faţa căminului, la saună sau - de ce - împreună la un bar făcând din noapte zi.

De ce o vacanţă în grup?

O vacanţă cu un grup mai mare este o experienţă pe care fiecare trebuie să o facă măcar o dată în viaţă. La apartament sau în hotel sentimentul de comunitate şi prietenie se consolidează în mod deosebit în concediu. În plus în un grup mai mare veţi găsi cu siguranţă pe cineva cu aceleaşi preferinţe sau cerinţe: începător, avansat, schior, boarder sau doar pasionat de drumeţii. În acest fel nu trebuie nimeni să aştepte pe nimeni şi nimeni să se simtă vinovat că se lasă aşteptat. La sfârşit sunt poate grupuri mai mici şi chiar surprinzătoare - dar merită pentru relaxare!

De ce trebuie ţinut cont la o vacanţă cu un grup?

O călătorie în grup la schi în Austria, Franţa, Italia sau Elveţia este întotdeauna o experienţă deosebită. Trebuie totuşi să luaţi unele aspecte în considerare la planificare: grupurile în care membrii nu se cunosc toţi foarte bine trebuie să evite să rezerve camere prea mici. Suficient spaţiu este o condiţie esenţială ca toată lumea să se poată simţi bine. Şi localuri pentru seara (adică cazări nu prea departe de centru) sunt un avantaj evident. Dacă grupul e mai mic şi toată lumea se simte bine cu toată lumea, se pune şi problema unei cabane în domeniul schiabil. Dacă calculaţi cu dinamica de grup la rezervare, nu mai stă nimic în calea unei vacanţe la schi în grup reuşite.