Evaluările turiştilor

Dorfgastein

128 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,1
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Gastein
Cel mai înalt punct: 2.686 m
Cel mai jos punct: 850 m
Cota staţiune: 830 m
Instalaţii pe cablu: 43
Teleschiuri: 13
Telescaune: 16
Telecabine: 14
Total pârtii: 177 km
Pârtii:
66 km
Pârtii:
103 km
Pârtii:
8 km
Rute de schi: 21 km

Vacanță ski Dorfgastein – vacanţă idilică pentru întreaga familie!

Dorfgastein

Dorfgastein (830 m) este situat la intrarea nordică a Văii Gastein, fiind cea mai mică și mai fermecătoare localitate din cele trei situate în această vale. Locuitorii trăiesc încă respectând vechile tradiții, păstrând astfel caracterul original de sat. Situat în fermecătoarea Vale Gastein, Dorfgastein face tot posibilul să ofere un concediu activ: indiferent ce e vorba de familii cu copii, seniori, sportivi amatori sau profesionişti, aici fiecare va găsi ceva potrivit pentru el. Din localitate aveţi acces direct în Valea Großarltal, telecabina care vă conduce aici fiind la doar câţiva metri depărtare de centrul localităţii. Interesant pentru copii este şi parcul Gasti-Schneepark, iar cărările pentru drumeţii de iarnă, ori plimbări cu rachetele de zăpadă vă aşteaptă cu privelişti superbe.

În stațiunile învecinate Bad Hofgastein (cca. 8 km), în centrul Văii Gastein și localitatea centrală Bad Gastein (cca. 16 km) există diverse posibilități de acces pe culmile montane Gasteiner, dar și multe magazine și posibilități de petrecere a timpului liber vă așteaptă aici. Dorfgastein oferă atât sportivilor activi, cât și celor doritori de liniște și familiilor cu copii concedii de iarnă de vis.

Valea Gastein - Ski amadé

Valea Gastein se află chiar în inima Landului Salzburg şi face parte din una cele mai mari şi mai frumoase regiuni de schi ale Republicii Federale. Clădiri fermecătoare în stil Belle Époque, din perioada imperială, staţiuni frumoase cu mult caracter, aer curat şi ape termale - toate acestea sunt caracteristice văii Gastein. Numeroase hoteluri cu instalaţii termale şi de spa precum şi două instalaţii termale mari asigură relaxarea dorită de oaspeţi, dar această destinaţie nu se lasă mai prejos nici în ceea ce priveşte ofertele de Après-Ski, numeroase cabane, discoteci şi baruri vă aşteaptă la un noapte petrecută cu multă bună dispoziţie! În cele în total 4 domenii schiabile (cu până la 2686 m altitudine) vor găsi o pârtie potrivită cu multă zăpadă atât profesioniştii cât şi amatorii sporturilor de iarnă.

Drum Dorfgastein

  • Tren: Dorfgastein (în localitate), Bad Gastein (cca. 16 km)
  • Avion: Salzburg (cca. 80 km), Innsbruck (cca. 180 km)

Cazare în Dorfgastein

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Dorfgastein

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter